כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי הזמנתי מפרט חדש למחשב עם כרטיס מסך-GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe הכרטיס כרגע לא במלאי אז הוצעו לי הכרטיסים הבאים במקום -LeadTek GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe או TripleD Axle GeForce GT220 1GB GDDR3 HDMI PCIe שהם גם בDDR3 ויש גם אופציה של DDR2 XFX GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe או PNY GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe לוח האם הוא Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET אשמח לדעת אם כרטיסי המסך פחות טובים ממה שהזמנתי ומה ההבדל בין DDR2 ל DDR3 ואיזה מהם מתאים ללוח האם יש לציין שאיני משחקת במשחקים לכן כרטיס המסך פשוט תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה בפאר קריי, האדמה בצבע שחור/אדום/כחול/ירוק הכרטיס מסך שלי הוא GF6800GT ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי גם עם הגירסא המקורית של חבר שלי וזה לא עזר למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב connect3D Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB . תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בתקציב של עד 1,800ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח, אבל לא רצוי מצידי), שהדגשים העיקריים בהחלטה שלי הם: 1) שהצבעים יהיו איכותיים ביותר 2) שזווית הצפייה תהיה גדולה ככל הניתן 3) שהמסך יהיה מעוצב, עדיף בעל PIVOT. המסך אמור בעיקר לשמש לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפייה בסרטים, ומעט למשחקים, ולכן אני מאמין שגם אם המסך יהיה בעל MS של 16 הוא יספיק לי, ואני לא חושב אני צריך מהירות תגובה של 12 או 8. הקונטרס מן הסתם חשוב גם, אבל משום ששימושי המסך הם בעיקר אינטרנט וסרטים הפקטור החשוב לי ביותר הוא הצבעים, כאשר הנתונים האחרים פחות קריטיים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש , לא ברור כמה אשחק (כנראה מעט) אבל ארצה שתהיה לי האופציה האם יש כרטיס שעולה דומה ל440MX אבל נותן יותר ? האם ה9100 עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נתקלתי במספר כרטיסי 8800GS מדור קודם, 384MB במחירים מצחיקים (109, 119, 129 דולר). האם שילוב של זוג יהיה מוצלח יותר מכרטיס 9600GT בודד חדיש במחיר זהה (או סתם 8800GS חדש יותר באותו המחיר) ? האם זוג יאפשרו משחקים על FullHD ברמת רענון גבוהה ומקסימום פרטים ? להלן הקישור : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=8800+GS+video&image12.x=20&image12.y=17 מישהו עדיף מהרבעייה הזו ? חן חן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: LEADTEK nVIDIA GEFORCE PX7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# : PALIT nVIDIA GEFORCE 7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28500&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://vr-zone.com/forums/404599/a-n-vidia-stupid-site-exposed..html מה דעתכם? נשמע הגיוני מה שהם אומרים - לא?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב ואז לצרוב אותן על DVD נראה לי שבשביל זה אני צריך כרטיס וידאו. אבל אני לא יודע איך לבחור וכמה זה עולה. מישהו אולי יכול לעזור לי בזה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן של פנטיום 4 עם 2 ג'יגה ורק 512 זכרון אז בדקתי כמה כרטיסי מסך והחלטתי שאני הולך על הכרטיס XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP ב-900 שקל מפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 אי לין תקציב לשפרר את המחשב וגם החריץ היחיד שאני יכול לקנות אליו זה AGP . . . והכרטיס שאני רוצה מיועד למשחקי מחשב ברמת גיימר ממוצע . . . עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני הולך לקנות אותו: האם כדאי לי לחסוך ולהשקיע עוד 200 שקל ולקנות את הכרטיס X1950 Pro 256MB DDR3 TV, DVI, AGP מפה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3994 עכשיו אני שואל בגלל שאני יודע שהכרטיס הרבה יותר טוב אבל השאלה אם המחשב הישן שלי יוכל לנצל את הכרטיס היותר ט…
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז זה המפרט שלי http://siz.co.il/my.php?i=wztwqllz3dmu.bmp הלכתי עם המפרט הזה לכמה חנויות והציעו לי בחנות אחת את אותו המפרט בדיוק רק עם כרטיס מסך HD5770 איזה כרטיס עדיף? אני צריך להריץ כמה שיותר טוב את המשחקים cod,gta iv ועוד כמה משחקים,אז איזה כרטיס יותר טוב לי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר (עד 500 ש"ח בערך) עם שבב טוב להוצאת התמונה לטלויזיה. כאמור התפקיד העיקרי של כרטיס המסך הוא הוצאת האות לטלויזיה, לכן אני צריך כרטיס עם שבב טוב ידוע בתחום זה. מה עדיף ATI או Nvidia? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-