כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4870 1 גיגה של חברת AXLE חברה לא מוכרת כמו שהבנתי ויש לי בן אדם שרוצה לקנות את ה4870 שלי ב650 שח אז חשבתי אני ימכור לו ויוסיף עוד 150 שקל ויקנה את ה5770 ב800 שח בנעה מחשבים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי איזה מהם יותר חזק? רוני
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז אתמול המחשב נדלק והכל אבל המסך לא מגיב (מחשב מלפני 4-5 שנים). החלפתי מסך, לא עזר, החלפתי כ.מסך והכל עבד. מנוקודת הנחה שהכ.מסך מת הלכתי לחנות של חבר והוא הביא לי R6450. באתי הביתה, חיברתי את הישן שחשבתי שמת סתם לבדוק ופתאום הוא החליט לעבוד. עכשיו שיש לי 2 כרטיסים אני לא יודע מה עדיף. ה"חדש" R6450 1GB או הישן HD2900 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני חייב תשובה היום כי אני רוצה להזמין השימוש הוא כמובן משחקי מחשב עתירי גרפיקה...
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
המפרטים: TV BOX 1280 (מחיר 420 שקל) http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1493 AVerTV Super 007 (מחיר 230 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=9483&PHPSESSID=a2fae1264e89f466f90e5ebc8b320175 המטרה להפוך את מסך המחשב לטלויזיה. מישהו מכיר אחד מהם או שיכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic 620W ASUS P7P55D EVO
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
חבר שלי היום קנה את הכרטיס הזה מאייבורי 9600GT DDR2 של GAINWARD עם 1GB ב420 שקל הוא שואל אותי מה ההבדל ביןDDR2 לDD3 ואני לא יודע מה לענות לו כי אני באמת לא מבין בזה.. אז אני שואל אותכם האם יש הבדל ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה יחסית ל 800 שקל geforce 6600 extreme edition PCI EXPRESS 512 DDR3
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
של גיפורס ורדאון. הגירסה הטובה ביותר עם 256. מה יותר מביניהם למשחקים?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-