עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by piti,

הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by punylich,

אני רוצה אופציה לשחק בכל משחק חדש אבל אין לי צורך ברזולוציות האיומות האלה 1900 וכו מספיק לי 1024, אני על מסך 19 אינץ. השאלה שלי האם מספיק לי 8600 GTS אפילו נומר 8600 gts oc או להוסיף איזה 500 שח בשביל 8800 GTS של 320 מגה??

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  6. היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  7. יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. יש לי כרגע RADEON 9800 PRO, אני לא רוצה לרדת רמה. וחשוב לי שבכרטיס תהיה יציאת S VIDEO, וגם DVI. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, לאחרונה מכרתי את ה4890 שהיה לי, וכרגע אני יושב על 8600GT מסכן שבקושי מריץ סוליטייר. הגיע הזמן לשדרג למשהו נורמלי למשחקים כבדים+++בדגש על איכות גבוה ביחס לרזולוציה של המסך. חשבתי לקנות את ה5770 שאמור להיות פחות או יותר ברמה של 4870 ואף לפעמים לעבור אותו, אך השאלה הגדולה היא, האם הוא יספק אותי לטווח הארוך, עקב יציאת משחקים עם DX11 כמו DIRT2 למשל. אולי לחכות לNVIDIA? חבר'ה, תציעו את הצעתכם, כל הצעה תתקבל בברכה! תודה! -תקציב כרגע אינו ידוע.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה.. הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC.. למישו יש רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

נגיד לי יש 128 MB בכרטיס מסך שלי אם הייתי קונה 256 במה זה היה עוזר לי ביצועים,איכות?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by shlominavi,

שלום יש לי מפרט כזה P4 3GHz זכרון: 2GB לוח אם: ASUS P4V800X עם יציאה AGP כרטיס מסך : ATI 9600XT אני רוצה לקנות מחשב חדש...ואת המחשב עם המפרט למעלה אני מעביר לאחי והוא גיימר בינוני + עכשיו הלוח שלי הוא עם AGP ולכן אני מוגבל בבחירת כרטיס מסך טוב חדש...התקציב שלי הוא עד 950 גם שאלתי פה ושם אנשים הם הסבירו לי משו על צוואר בקבוק ודברים כאלה שלא כל כך הבנתי חשוב לציין שחשוב לי בכרטיס שהוא יעבוד טוב ויראה משחקים כבדים בצורה טובה וחלקה...נתנו לי גם 3 אופציות ואם יהיה צוואר בקבוק אז תנו לי פתרון...כי לא ניראה לי יש לי תקציב גם להחליף מעבד ati x9600pro 256MB 128bit pine nvidia 7600GS 512MB XFX 128bit ATI X1950pro 512mb 256bit ועוד אחד...שהרבה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס המקסימלי שהמעב…

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by zacf,

שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  20. 1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by shil_o,

זו המערכת מאוורר למעבד פנטיום d.c 775 4 מאוורר למעבד AR 775HEAT-PIPE ספק כוח מדגם 12cmf 500W real של ezcool מארז LED 25CM FAN זיכרון 4G KIT DDR2 800 PC 26400 ULTRA DUAL GEIL דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 הספק כפי ששמתם לב הוא מדגם 12cmf 500W real של ezcool וכן אני יודע שהוא ג'נרי בכל אופן רציתי לדעת אם יש מצב ל sli של שני כרטיסים כאלו כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ע"ג כזה ספק לביאור הדברים יש לי כרטיס מסך אחד כזה כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ואני רוצה להוסיף אחד נוסף בנוסף לכונן קשיח ככל הנראה של 1tb כרגע לא יוש של איזו חברה בתודה מראש נ.ב הקישור לכ.מ למי שרוצה: h…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים