עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

2. אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by qpalzm,

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by moshem,

שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  11. עשיתי פורמט הכל...דרייברים הכי עדכנים...5.1 נוסה גם כן..ולא עוזר בקשה תעזרו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. מממ נשרף הכרטיס מסך Gainward Geforce 6600 Ultra PCX 256Mb אני צריך תחליף טוב שייתן לי ביצועים ברמה הזאת או יותר גבוהה במחיר של עד 650 ככה קראתי פה על ה 8500GT או 7600 GS ? האם זה תחליף טוב ? הוא מיועד למשחקים אבל לא מהרמות החדשות. תבינו לפי הכרטיס הקודם שלי, בתודה, איתי!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by snop,

שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה : מעבד - Core2Dou E6600 2.4 לוח אם - Asus P5W DH Deluxe אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ? הנה קישורים לשני הכרטיסים : Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179 Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960 אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ? וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ? תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by YRP99,

יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?

16. Started by gal,

ובכן ברשותי כרטיס מסך ATI 9700 NON PRO רציתי לדעת האם כדאי להחליף אותו בכרטיס מהחדשים שיצאו למרות שהתקציב שלי הוא עד 600 ש"ח.האם יש כרטיס שהוא יותר טוב ממנו ומגיע עד תקציב כזה? כמובן מדובר על כרטיס AGP והשימושים שלי הם בעיקר גלישה וקצת משחקים.מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  17. שלום רב חבר'ה מה שלומכם? ברצוני לרכוש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 3200 ש"ח לכל היותר, אני לא יודע איזה מסך לקנות אמרו לי לקחת את המסך של VIEWSONIC VP191B מה דעתכם עליו?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by D-Bang,

כשאני משחק בקטעים מסויימים קורה שיש לי מן קפיצות/רעידות בתמונה (לא תקיעה) זה לא נראה כמו "מריחה" אבל אני לא מומחה גדול למסכי LCD ברשותי פנטיום 4 1.7, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI RADEON 9800PRO התופעה קיימת גם ב1280X1024 וגם ב 1024X768 במשחקים אחרים לא שמתי לב לתופעה הזאת, אבל צריך להגיד שבכל השאר לא השקעתי כל כך הרבה זמן כמו בזה וזה גם המשחק הכי חדש לעומת האחרים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by iyehuda,

יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  21. עכשיו שהחלפתי את הכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים: האם אפשר במסך אחד לשחק ובשני למשל לגלוש ולעבוד בוורד או לגלוש או שלפחות לחלק את היישומים בין שני המסכים והאם אני חייב להתקין תוכנה מיוחדת בשביל זה?

22. Started by hmimo,

יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by Idan-h,

זה מהאתר של Evga. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX Requirements Minimum of a 300 Watt power supply. An available 4-pin Molex hard drive power dongle יכול להיות באמת ש300W מספיק? שמתי לב שGS PCI-E מבקשים 350W, אולי בגלל התדר ליבה הגבוה יותר (425 מול 350) ? דרך אגב ל6600GT AGP שלהם הם מבקשים 350W ?! : http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N350-TX נראה לי מוזר. כמובן שאני מבין שמדובר על ספק 300W מחברה מוכרת.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by mosdef,

איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?

25. עד היום כל מי שרצה לשלב 2 מאיצים גרפיים במחשב אחד נאלץ לבחור בפיתרון של נווידיה, ה SLI, אשר שולב בערכת השבבים למעבדי AMD 64BIT הנקראת NFORCE4-SLI. פיתרון נוסף, אך מוגבל למאיצי ה 6600GT, בא בדמותו של מוצר חדשני מבית ג'יגהבייט, ה 3D1 אשר שילב 2 ליבות גרפיות על כרטיס מסך אחד ובכך בעצם ביטל את הצורך בבקר ייחודי על לוח האם. אך מה יעשה מי שרוכש מערכת מבוססת מעבד אינטל ועדיין רוצה לשלב 2 כרטיסי מסך? נראה כי היום יש פיתרון, גם הוא מבית חברת ג'יגהבייט. החברה מכריזה על לוח אם בשם GA-8I915P Dual Graphic. לוח זה שרשום כפטנט מאפשר חיבור 2 כרטיסי מסך בתצורת PCI-EXPRESS על ערכת שבבים אינטל 915P המיועדת למעבדי אינטל בתושבת LGA775. הלוח הנ"ל יאפשר בנוסף חיבור של עד 4 מסכי מחשב בו זמנ…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.