עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe_ha,

יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Tomerico,

טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום לכולם.. חג שמח לכם... שאלה לכבוד החג.. אני מתכנן לקנות מסך דק שיהיה טוב.. אלה שני המסכים... Lite On 17' LCD זמן תגובה 8MS שניה-המסך מתאים הן למשחקי מחשב, הן לצפייה בווידאו על גבי צג המחשב והן לעבודה על תוכנות לעיצוב גרפי. רזולוציה מקסימלית SXGA 1280 * 1024 יחס ניגודיות 700:1 בהירות 300cd/m2. רמקולים מובנים זווית ראיה אופקית - 140 זווית ראיה אנכית - 130 צבע כסוף LG 17' LCD מסך LCD "17 דק שטוח Light view: מצבי צפייה אופטימאליים Text, Movie, Photo זמן תגובה (רענון) : ms12 ,מהיר במיוחד. זווית צפיה רחבה במיוחד : °160 יחס קונטרסט : 1:550 רזולוציה :1280*1024 75 Hz בהירות - 250cd תדר רענון אופקי: 83-30 Khz תדר רענון אנכי: 75-56 Hz שנאי חשמל : פנימי לנוחות מירבית. תפריט…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

ha? AGP multi VPU solution?... :s05: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=205&var2=0

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by X_Dror,

http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=10&submit.y=7&submit=GO%21 הנה התיקונים שנעשו: Fixed in this driver: * Men of Valor: Buffering issues are no longer noticed when playing the game under Windows XP with an ATI RADEON 8500 or 9100 series installed * Myst URU Ages Beyond Myst: Attempting to turn 180 degrees and head towards the barb wire fence displayed within the game no longer results in the system failing to respond. This issue is known to occur under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition installed. * Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with a…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by mitch,

שלום לכולם קיבלתי 2 הצעות על כרטיסי 6600gt pci-e: Albatron ש"ח 1255 Leadtek ש"ח 1343 האם כדאי לקחת בכל זאת את ה-Leadtek למרות שהוא קצת יותר יקר?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים

8. אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by dabaz,

למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by dad11223,

וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  11. בקיצור אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל אני ער לכך שהיו על כך דיונים רבים אבל בכל זאת כמה שאלות: - אלו מהכרטיסים זמינים עכשיו בחנויות (6600gt, x700pro או x700xt) - הכרטיס הולך להיות חלק ממחשב שייבנה..... האם יש לוחות אם זמינים (נראה לי שאלך על amd אבל הכול תלוי במחיר) בעלי ממשק pci-experess - מהו הכרטיס המשתלם ביותר מבחינת מחיר מביניהם ומיהו בעל המחיר הזול ביותר - חוץ מהעובדה שהradeon צולע בdoom3 האם בשאר המשחקים הקיימים והמשחקים שעומדים לצאת הוא משיג ביצועים טובים יחסית לgeforce ? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by dids22,

איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by ZuluGirl,

שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

14. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

15. יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Systema,

השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?

17. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by FPSbanana,

איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  20. של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב אנשים, יש לי שאלה קצת אחרת מהרגיל רקע: יש לי 2 מחשבים (אחד בב"ש פה אני לומד) אחד במרכז (אצל ההורים) במחשב א' (בב"ש) יש לי : amd 3700+@2860mhz 1gb 400mhz x800xl@stock dell 2407wfp-hc@1920*1200 במחשב ב' יש לי כרטיס מסך 7600gs ללא מאוורר במחשב ב' אני לא משחק ואין שם שום צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה במחשב א' אני משחק בעיקר (90%) בcompany of heroes במחשב א' יש לי לינוקס (אם מישהו לא יודע אז כרגע ati לא תומכים משהו משהו בלינוקס) מה שאני רוצה זה שיהיה כרטיס של nvidia במחשב א' שיעשה לי את החיים ה-ר-ב-ה יותר קלים אבל אני לא יודע אם 7600gs יחזיק במשחקים כמו הx800xl במיוחד ברזולוציה של המסך המדהים הזה אז השאלה שלי היא: כמה ביצועים אני יפסיד אם אני עובד ל7600gs …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

23. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

24. שלום לכולם , ניסיתי בימים האחרונים להתקין שני hd3850 ב crossfire על לוח X38-DS4 של Gigabyte. תחת ויסטה למרות עדכונים מלאים לכל הדרייברים + ציפסט + .net ועדיין Crossfire לא עובד. הוא או מתרסק לגמרי (CCC) או שמראה כרטיס מסך אחד בלבד. מחשש לבעייה בחומרה התקנתי עותק של XP ושם הכל עובד חלק לחלוטין וגם נותן את התוצאות המצופות תחת 3dmark2006. למישהו יש כיוון לפתרון ? אני בעקרון משתמש כבד מאוד של Vista Media Center וצריך וויסטה.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.