עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

3. Started by bazz,

ראיתי את הכרטיס ב-550 ש"ח (עם 3 שנים אחריות). אני מתלבט בינו לבין 8600GT של ג'יגבייט שעולה קצת יותר. מישהו שמע על החברה הזאת? מישהו יודע כמה הOC הזה אפקטיבי?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. דגם ביניים חדש מ-AMD נמצא מעבר לפינה עם מחיר מומלץ קורץ - ותקוות שלנו לכך שהמלאים שלו יוכלו לשפר את יחסי הביקוש וההיצע בשוקלכתבה

6. Started by nadav_83,

יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. Started by shirs1,

בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך במחיר בין 1000- ל1400. כרטיס למשחקים, אבל אני לא גיימר מטורף המסך - 2407WFP. צריך כרטיס שיחזיק את הרזולציה. שתהיה תמונה יפה לHDTV. המפרט: מעבד:586ש''ח Intel Pentium E (C2C technology) E2180 2.0GHZ 1MB FSB800 OEM לוח אם:598ש''ח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DSL ספק כוח 455ש''ח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU זכרונות 458ש''ח Corsair @GB (2X1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 המפרט הורכב מTMS. וזה יוצא 1997 ש''ח תודה

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by lago,

שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום לכולם מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך המסוגל "לטפל" בזוג מסכי VGA ברזולציה אופקית 1200 מינימום ובתדר 85 הרץ מינימום. הכרטיס צריך להיות בעל אפיק AGP 8 , רצוי זיכרון מעל 128 מגה בייט. הכרטיס יורכב למערכת יעודית לעריכה (לא משחקים וכו..), תקציב 2500 ש"ח לערך. המערכת בנוייה: א. לוח אם חב' אסוס דגם NCCH-DL . ב. זוג מעבדים XEON 3.GHZ באס 800 . ג. זיכרון 2GIGA של חב' קינגסטון דגם (HYPER X (400HZ ג. כרטיס עריכה של חב' canopus דגם DVstorm2 תודה מראש לכל המשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by Vladgi,

האם הכרטיס סובל מאיבוד ביצועים ובעצם נמצא פחות טוב לעומת נגיד 9600xt שברגיל ה-5900 וקרע לו את הצורה,אבל בשני המשחקים האלו המבוססים על אותו מנוע הוא חלש יותר ממנו?או שלא?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. asus - V9520 GF FX5200 128MB,TV asus - RADEON 9200SE TV 128MB תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

17. Started by EVGA-yuvalll22,

היי אנשים.. אני רוצה לקנות כ.מסך אז איך הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 משתלם ? אני משתמש ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך זה יתאים לרזולוציה זו ? תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by sarusi79,

שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אני לא זוכר איזה כרטיס זה בדיוק, אך אני בשלב חיפוש כרטיס מסך חדש, המפרט שלי: לוח ABiT Nforce NF-7 מעבד AMD Barton 2500 זכרון 2*512 Geil+Cooling כרגע הכרטיס שלי Radon 8500 אני מעוניין להשתדרג, בלוח שלי אין PCI-E... רק AGP. א. איזה כרטיס זה היה, של ATI, שאפשר "לפתוח אותו" עם ה-Driver של Omega? ב. איזה כרטיס מומלץ עד 500 ש"ח ? תודה.

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by moshemaman25,

היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2

22. Started by yego,

שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. Started by liav12,

שמעתי שהכרטיסים של BFG ממש טובים, ולמשל Geforce Fx 5950 Ultra שלהם עולה 3200 שקל, האם יש לו ביצועים טובים יותר משל לידטק? או שזו עוד סתם חברה? כי אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים של BFG...אז תנו חוות דעת!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים