עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by imac,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=YRT17ANIS

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by or_y,

שלום. אני משתמש לצרכים משרדיים במחשב די ישן. לאחרונה קיבלתי מסך 27, תומך 4K. נראה לי שהכרטיס מסך מגביל אותי לרזולוציה נמוכה יותר. אם זה יעזור, אני רוצה להחליף כרטיס. הצרכים הם משרדיים בלבד, לכן אין צורך בכרטיס יקר במיוחד. צירפתי תמונה של מה שיש היום. תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by DDDDPJ,

מאיפה מורידים עידכון של הכרטיס מסך R9800P אבל עידכון הכי חדש + קישור ישיר יש לי WIN XP פרו בעברית :-[

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

7. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. התקציב הוא לא גדול,בתאכלס אני מחזיר את הכרטיס שלי לחנות ומביאים לי זיכוי של 300 ש"ח עליו,מה ניתן לקנות בתוספת של 150 ש"ח ,חשבתי על ה6200 64BIT של גיגה בייט ,אני לא מעוניין ללכת כרגע על ATI,אז איזה המלצות יש לכם,איך ה6200 64 BIT ? האם יהיה ניתן לפתוח לו צינורות? כמה תעלה גרסת ה128 BIT ? מה יותר עדיף את ה5500 או את ה6200 ? איך הוא בהשוואה ל5700 ? תודה!

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by qpalzm,

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Battlefield man,

מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

14. שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by asmon,

OCTEK עולה +900 שקל. ASUS עולה +1200 כמובן ש ASUS יותר טובים אבל מה ההבדלים ומה אתם אומרים על OCTEK?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by oded15,

אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by שרעגא,

שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by jrockman,

יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?

19. Started by eladbu,

שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by The-Devil,

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  21. עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by serialmaster,

שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Salwaby,

איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים