עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Idanp,

מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by KaPuT,

אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ

4. Started by k_700,

אני רוצה לקנות כרטיס חזק מאוד למשחקים שיחזיק הרבה זמן....אני לא רוצה לעשות לו OC גדול ולא בשלב הזה לפחות.... עכשיו הטכנאי של נועה מחשבים אמר לי לקנות את הEVGA כי הקירור שלו יותר טוב.האם הוא שיקר עליי דרך אגב הEVGA הוא לא אחריות לכל החיים בנועה, הוא אחריות לשלוש שנים!! הם אמרו לי בפרוש.[/ האם יש כזה הפרש גדול בין הקירורים שלהם?והאם ההבדל בOC שהם מגיעים גדול ומשמעותי....

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by urielka,

איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  7. המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש אתם יכולים לראות בצד<<<למטה יש לי מבך 22' של AOC ואת הכרטיס מסך שרואים במפרט ורציתי לדעת אם אני יכול לשים 1600x1200 או שכדי יותר נמוך כדי לא להרוס משהו?? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by mitch,

שלום לכולם קיבלתי 2 הצעות על כרטיסי 6600gt pci-e: Albatron ש"ח 1255 Leadtek ש"ח 1343 האם כדאי לקחת בכל זאת את ה-Leadtek למרות שהוא קצת יותר יקר?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by lago,

שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by corwin,

בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.

12. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by retlol,

http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html/4 לHD4770 יש ביצועים יותר טובים מלHD4890 והוא גם יותר זול, אז מה היתרונות של הHD4890 על הHD4770?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by שלמה הדג,

לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.

15. Started by Dante_9,

הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.

16. Started by omerg,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Chymes,

אני מחפש כרטיס מסך סביר למחשב שאקח לצבא. מה אתם מציעים לקחת? תקציב: עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Elysian,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי ב-3D MARK זה טוב??

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

22. קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by kobbyc,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by dor_la,

איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..

• 8 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים