כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כן..שלום הסתבכתי כאן קצת.....קראתי באחד מהפורמים שהXT הוא גירסה מוחלשת של הPRO אבל אני לא זוכר אם זה רק לNVIDIA או שזה בעצם ATI או בעצם שניהם.........??? אז מה.....מה יותר חזק הXT או הPRO???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/141770 קראתי כתבה באתרכם מצורף קישור זה חלום של חומרה עד כמה זה נכון ? הרי יצרן הציפים הצהיר שעד רבעון 2 ב- 2014 לא יהיה 20 NM
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קורא בפורום די הרבה ולא פעם נתקלתי באמירה שלבקר של 128 ביט כמות של ג'יגה זכרון היא סתם גימיק.חשבתי שאולי מישהו מבעלי הידע פה יוכל לשרטט את מפת הזכרון המומלץ לכל הבקרים הקיימים.בקיצור איזה בקרים יש היום ומה הכמות של הזכרון המומלצת לכל אחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של AMD - K8T Neo: אני מתלבט בין: 1. X800-XT 256MB DVI +VIVO 2. xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3 מה דעתכם ? האם שניהם עובדים אותו הדבר על לוח האם שהזכרתי ? איזה ספק צריך ? 400 מספיק ? האם אני אראה שיפור מהכרטיס שברשותי ASUS 9800XT 256 ? תודה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על X1650PRO 256MB ב780ש"ח ועל X1650PRO 512MB ב890ש"ח או על X1650XT ב940 ש"ח ולמי מקביל כרטיס 7600GT???? בקשה עזרו לי אני ממש מבולבל כבר ??? יש לי מעבד Intel 3.4GHZ sockt 775 זיכרון 1024MB KINGSTON 400MHZ DDR ספק 250WATT אני מתכוון להחליף לספק 400-500WATT
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס מסך שלי 8600gt קורא צג 1 צג 2 כלומר 2 מסכים אז ניסיתי חיברתי מסך 22 אינץ' לחיבור dvi ומסך 17 אינץ' לחיבור vga אז אחרי שחיברתי הוא הראה לי צג 1 צג 2 ואז עשיתי את כל מה שהיה צריך לעשות ופתאום שעשיתי הפעלה מחדש כדי שיראו אז במסף ה-22 אינץ' לא ראו כלום וב-17 ראו למה זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהו... הרגישו חופשיים למחוק אם כן. בכל מקרה, icq 436751 ואני גר ברמת גן
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שנקנה בשנת 2009. בזמנו זה היה "סוס עבודה" אבל היום פחות. יש לי מעבד intel i7 920 דור ישן לוח אם Asus P6t se X58 וכרטיס מסך Asus Redeon HD 5770. מכיוון שאני גם גיימר קל אני מעוניין שלדרג את הכרטיס מסך שלי. חשבתי ל MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GD5T OC 2GB GDDR5 השאלה שלי האם כרטיס המסך יתאים בהתחשב בנתונים הקיימים כך שלא יהיה צוואר בקבוק?( אין לי צורך בשדרוג גבוהה מדי אם לא אקבל אפקט מלא מהכרטיס מסך). אם לא , מה כן?! אודה ליעוץ בנושא. בנוסף, האם כדאי להשאיר את הכרטיס המסך הנוכחי שלי וארכיב בנוסף כרטיס מסך חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
תמליצו על כרטיס מסך טוב שיותר יקר מרדאון 9550 256 מגה בערך ב-300-350 שקל. תודה
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... על מי שיש לו 4850 CF יודע על מה אני מדבר... אם יש לכם \ מצאתם דרך לפתור את הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אני כבר פירמטי את המחשב פעמיים והתחלתי הכל מחדש על נקי אבל זה לא עזר ולא הייתה לי את האפשרות ב-CCC ל-CROSSFIRE.... אני מתחנן שתעזרו לי.... בא לי לשבור את הכרטיסים האלו עם פטיש!!!
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני חדש פה בקהילה... אז רציתי רק לשאול איזה כרטיס מבין השתיים יותר טוב למחשב שלי יש לי AMD Athlon 3000+ (s754) nForce 3 GIGABYTE AGP 1giga ram תודה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-