עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אשמח אם מישהוא יוכל לכוון ולעזור, אני לפני קניית מחשב חדש ואין לי מושג מה לבחור מהשלושה מי יותר עדיף ומומלץ ומשתלם ומי יותר חזק למשחקים? ומבחינת רעש וקירור וטמפרטורה מי יותר עדיף? אלו שלושת האפשרויות : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp http://www.tms.co.il/product/11436 Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL http://www.tms.co.il/product/12418 או 660 בגירסה אחרת http://www.tms.co.il/product/12668

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  4. המטרה פה היא לחסוך את מליון השאלה שיצוצו החל מהשבוע הקרוב בסגנון ה-"יש לי 1400 שקל בדיוק, האם שווה לי לקנות את ה-4890 החדש?" לאחרי בדיקת כמעט כל הביקורות שנעשו ברשת על הכרטיס החדש של AMD, אפשר להגיד חד וחלק, שהיתרון היחיד שלו היה הורדת מחירי GTX260 לרצפה, ועל ידי כך הפיכת ה-4890 לכמעט לא רלבנטי (לפחות במחירים בארץ) מה הכוונה? הפרש הביצועים בין GTX260 216SP ל-4890 נע בין 5 אחוז ל-10 אחוז ברזולוציות הגבוהות. כאשר מדובר פה על הפרש של 5-8fps לרוב. חשוב לשים לב, שהפעלת פילטרים פועלת לרוב לטובת הכרטיסים של נוידיה. הפרש המחירים נכון להיום בארץ הוא מעל 400 שח - מה שאומר שה-4890 יקר ב-40 אחוז יותר. צריך להבין שגם במסכי 24 אינצ', GTX260 ממצא את מלוא הפוטנציאל. ולכן 4890 קצת מיותר ב…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. Started by xBlAdE,

איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  6. הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...

8. Started by rtr,

גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by rbu99fm,

שלום לכולם וסליחה על הברורת, מה ההבדל בין X800gto ל- x1300 או x1600? מי יותר טוב? אני רוצה כנראה לקנות את ה- X800gto, מאיפה מומלץ לקנות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by eXtReMeHaLo,

אני מתלבט בין לקנות redeon x800 pro \XT תלוי אם יהיה xt או G-force 6800 ultra הם עולים אותו דבר בערך זה לא משנה אבל מה יותר טוב למשחקים כאילו דום 3 הוא עובד יותר טוב על Nvidia מאשר על redeon אז אני לא יודע אולי רוב המשחקים יעבדו יותר טוב ב nvidia גם אני זוכר שפעם משהו אמר לי ש ל nvidia יש מנוע יותר חזק למשחקים אבל אני לא יודע אז מה כדאי לי יותר? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  11. כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

14. Started by liav25,

רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  16. קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?

17. הורדתי את הCATALYST CS ואחרי שהרצתי את הWIZARD והכל הוא לא נפתח יותר... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by fwafaw23,

יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. אני רוצה את הכ.מסך הטוב ביותר שאוכל לקנות ביחס של עלות/תועלת בתקציב של מקסימום 550 ש"ח

23. כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  24. תגידו הX1600XT יותר טוב מGeForce 7600GT נכון ? מה תמליצו לקנות ולמה [אם זה כל כך חשוב התקציב הוא עד 900 ואני משחק ברזולוציה של 1024X768] הX1600 לא משנה איזה גירסא יותר טוב מX800GTO נכון ?! אז למה הוא עולה כמו הX1600 ? תודה לעוזרים ?1

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by whome,

שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים