עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by shirs1,

אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by sernapo,

אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  5. יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. ?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by solet,

שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by badmama,

חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?

10. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by coolmeen,

אהלן חברה למי שזוכר אותי(לא נראה לי), בקיצור אני צריך כרטיס מסך ל AGP בין טווח המחירים 1300-1400 שקל, לא מעניין oc(אם יש דבר כזה עדיין), פשוט כרטיס סטנדרטי למשחקים. תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by AtR,

http://noacomp.co.il/Category.asp?q=x1950 אחלה מחיר ל-X1950PRO שאמור להחליף את ה-X1900GT ומהווה את ליבת ה-R570 המיוצרת בליטוגרפיה של 80NM ו-36 צינורות הצללה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by merso,

היי. בפורום מחשבי ניידים לא כ"כ ידעו לעזור לי אז אנסה כאן. רציתי לדעת אם למישהוא יש נסיון עם ה go 7900gs בהרצת תוכנות כמו 3D max, SketchUp ? מספיק טוב ? (בדעתי לקנות נייד dell inspirion 9400 עם 2 GB זיכרון ומעבד core dou 2 במהירות 83 .1) תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by radioded,

היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

17. Started by tal_levi1000,

יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! אני צריך המלצה לכ.מסך AGP ב-1500 ש"ח המחשב הוא Pentium D 820 עם לוח Asus P4s800. ועוד משו ... כדאי להחליף את הספק למשו חדש או שמספיק להישאר עם הספק הישן (משו ג'נרי .. ) בעקבות ההחלפה של הכ.מסך ... תודה !

• 13 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Curse,

מישהו יכול לומר לי מה יותר טוב-ATI HD4850 512 MB/nVIDIA 9800 GT 512MB

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות אותו רציתי לדעת עם המיפרט שלי בסדר בישבלו E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.