כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לוח אם: ep45 ds4 של ג'יגהבייט, 4gb ראם. בזמנו רציתי לקנות hd4870 של חברת ATI. מה מומלץ לי כיום? מחשב בעל ביצועים טובים לצורכי עבודה וגרפיקה למשחקים. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מתאים ואולי גם איפה לקנות(אם א"א פה אז בהודעה פרטית) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים.. מתכוון לשדרג את המחשב הישן שלי במינימום כסף כדי להריץ משחקים עדכניים כשהמטרה היא לנסות להריץ באטלפילד 2042 בלפחות 50-60 FPS, קניתי את המשחק ולא רוצה להשקיע יותר מדי. כרגע עם מעבד i5 4670K באוברקלוק וכרטיס 7970GHZ שלא ממש סוחבים, כנראה שאחליף את המעבד ל-i7 4790k תמורה 200 שקלים(המעבד יעבור OC). זכרונות 4X4gb cl9 1333 לוח אם msi z97m gaming, האם כרטיס מסך כגון RTX 3060/3070 יעשה את העבודה או שחבל על ההשקעה ויהיה פה איזה שהו צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם ההתקנה של הדרייבר החדש אני יציג בפניכם את ה-LOG של התוכנה. Existing packages Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Other detected devices Error messages Failed to load detection driver אם יש למישהו רעיון אשמח לקבלו תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כן..שלום הסתבכתי כאן קצת.....קראתי באחד מהפורמים שהXT הוא גירסה מוחלשת של הPRO אבל אני לא זוכר אם זה רק לNVIDIA או שזה בעצם ATI או בעצם שניהם.........??? אז מה.....מה יותר חזק הXT או הPRO???
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום... לפני חודש קניתי מחשב נייד pavilion dv5 שכולל בתוכו כרטיס מסך 9200gs ניסיתי לחבר בעזרת HDMI תמחשב נייד לטלויזיה(בשניהם יש את החיבור) אך לא הצלחתי לגרום שאני יכול לראות בשני הצגים את אותו הדבר רק הצלחתי להרחיב את הצג.. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שכפול צגים או שניתן רק להרחיב את המסך? ואם ניתן רק להרחיב תמסך איך אני יכול לשחק בו משחקים? (כמו Pes 2009) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 עד 4000 כולל מסך 22 הרדיסק בין טרה לחצי המטרה משחקים ברמה גבוהה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,המפרט בחתימה. תוכלו לתת לי עצות לשיפור התוצאה? (מלבד אוברקלוק) תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... על מי שיש לו 4850 CF יודע על מה אני מדבר... אם יש לכם \ מצאתם דרך לפתור את הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אני כבר פירמטי את המחשב פעמיים והתחלתי הכל מחדש על נקי אבל זה לא עזר ולא הייתה לי את האפשרות ב-CCC ל-CROSSFIRE.... אני מתחנן שתעזרו לי.... בא לי לשבור את הכרטיסים האלו עם פטיש!!!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן: Board: Intel D850GB - i850 chipset, FSB=400MHz, AGP=4X CPU: P4 1.5GHz RAM: 640 RDRAM Power Supply: 300W Graphics Adapter: GeForce FX5500 אני שוקל לנסות לשדרג את כרטיס המסך (למשל ל- Radeon X1650Pro או GeForce7600GT). אני לא מצפה לביצועים מדהימים, והמטרה היא שהמחשב יעלה משחקים כמו Oblivion על רזולוציות נמוכות וכו' מה אתם חושבים? (חוץ מהאפשרות הברורה של לקנות סוף-סוף מחשב חדש )
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
על כרטיסי מסך מסוג 6200TC אני צריך כ.מסך זול שיריץ משחקים בינוניים ... מה זה אומר ה Turbo Cache הזה ??? למה הכרטיס כזה זול ? האם כרטיס מובנה כגון 6100 Geforce יהיה עדיף ? האם ה X300 עדיף על ה TC ???
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-