כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מעוניין לקנות 9800 פרו ויש לו אפשרות לקנות אותו עם R360 בעוד 100 שקל. בין ה R350 לR360 מהירויות השעון זהות? כי הוא לא מתכנן אוברקלוק והוא לא בטוח מה כדאי יותר... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אותו הקנייה שווה הכרטיס עולה 2880 שקל מה דעתכם שווה לשקיע הוא יחזיק לי פוחת שנתיים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי כסף אבל יש לי רצון להשתתף בכמה משחקי רשת לכן אני מחפש כרטיס מסך שיספק את הסחורה. מצאתי את הבא: Power Color R96-LD3 - RADEON 9550 - 256 MB DDR - 128-bit - DVI / TV-Out / D-Sub - AGP *4/*8 עם 3 שנות אחריות ב- 522 ש"ח. רציתי לדעת אם שווה את המאמץ? או שיש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק בנשחקים כמו נגיד GTA או אפילו משחקים פחות כבדים אז הכרטיס מסך משמיע רעשים חזקים או נגיד ציפצוף כזהמעצבן כמו הציפצוף הזה של מישהו שמת ואם אני לא טועה זה בגלל שהוא מתחמם או משהו.. קיצור יש לזה פיתרון ??? זה רק אצלי או שזה בעיה ידועה בכרטיס הזה ?! תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום היה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidia יש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7. כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט. safe mode עובד כמו שצריך. החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7. האם הכרטיס שלי תקול? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי sapphire radeon 3650 AGP נכנסתי לאתר של ATI בחרתי בradeon 3600 ושאני בא להתקין זה אומר שהתקנת דרייבר זה לא תואמת לחומרה שיש לי במחשב מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/windows-7-warp-system-to-allow-for-directx-10-cpu-acceleration/ http://www.custompc.co.uk/news/605271/windows-7-allows-directx-10-acceleration-on-the-cpu.html
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חיפשתי לעצמי כרטיס בתחום ה500 ולהפתעתי מצאתי כרטיס חביב זה שהומלץ פה בסכום מעולה אני הולך על זה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך + מארז + ספק במוצר במלאי אספקה מידיית!! מ FOXPC.CO.IL עד 1.600 שח' הכי הרבה וגם זה יותר מדי... זה מאוד דחוף לי... תודה רבה! עם זה לא קשור לכאן אז אני מצטער ומבקש בכול לשון של בקשה להעביר למקום המתאים...תודה שאר המיפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 2048MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כניראה אני משדרג ל 4 GB זיכרונות... מיפרט פסדר?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי ב HD 4870 . רציתי להיות בטוח שאני מחבר אותו נכון לספק. לכרטיס יש שתי כניסות של 6 פינים. לספק גם יש שתי יציאות של 6 פינים כתומות. האם עליי לחבר שני כבלים מהיציאות 6 פינים הכתומות בספק לכרטיס ? יש עוד כמה מתאמים שבאו עם הכרטיס וההסבר שם לא ממש ברור... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה כרטיס אז עדיף עכשיו .. בחירה סופית . 9500. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 או 8600 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2311 3650 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5949 בחירה אחרונה איזה הכי שווה לקחת מהכרטיסים האלה שיריץ הכי הכי טוב את AC נגיד ..
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... על מי שיש לו 4850 CF יודע על מה אני מדבר... אם יש לכם \ מצאתם דרך לפתור את הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אני כבר פירמטי את המחשב פעמיים והתחלתי הכל מחדש על נקי אבל זה לא עזר ולא הייתה לי את האפשרות ב-CCC ל-CROSSFIRE.... אני מתחנן שתעזרו לי.... בא לי לשבור את הכרטיסים האלו עם פטיש!!!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האלן יש את ה 9600GT בין 500 ל 600 שקל. ויש את ה 9800 שבין 600 ל700. עכשיו יש לי את הכסף ל 9800 השאלה אם יש בכלל הבדל בביצועים ? והאם זה שווה את זה. אם יש באנצים אני אשמח לראות אגב יש הבדל בחברות מבחינת ביצועים ? תושהה
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-