כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חברים , ברצוני לקנות כרטיס GeForce 6600GT יש לי מעבד P4 2.4GHz לוח אם P4S533-MX ASUS וזיכרון מיקרון 256M (שיהפוך ל1 גיגה) האם הכל יעבוד בסדר? תיהיה פגיעה כל שהיא באיכות של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים יש בנועה את הכרטיס מסך הזה ב 2150 ש"ח, כל יום שעובר המחירים יורדים יש למישהו מושג על מקום שמוכר את הכרטיס בזול יותר? לא חייב באנטרנט.. בטעות כתבתי את זה בפורום הזה, אם אחד המנהלים יוכל להעביר את התרד למקומו הטבעי.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי הלך לי הכונן קשיח וקניתי אחד חדש , שמו לי ווינדוס 7 והכל סבבה .. עכשיו המחשב ניתקע ממש כל כמה דקות ולוקח לו זמן עד שהוא משתחרר אז החזרתי את המחשב לטכנאי והיום לקחתי את המחשב חזרה והוא אמר שהכרטיס מסך שלי הוא מה שעשה את הבעיות ושהוא העביר לי את זה לכרטיס מסך המובנה במחשב , הקטע ההוא שהבעיה עדין קיימת .. הכרטיס מסך הוא היה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
תראו בעיקרון אני גם יכול לקנות כרטיס מסך כמו X800XL ב2200 ש"ח אבל אני כבר אומר לעצמי חבל על הכסף... בגלל זה אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך טוב...שיהיה טוב יותר מ 6600GT למה יש לי אותו ואני לא מרוצה כי הוא לא עומד בעומס של רזולוציות גבוהות,אני מבקש שתביאו לי השוואה של כרטיסי מסך 6600gt/6800/6800gt/6800u/x800/x800xl ושל x800 יהיה את הדגם של ה 128 וה 256 זיכרון, אני חושב לקנות 6800 אבל אני רואה שהמחירים שלו ל pcie גבוהים ומגיעים למחירים של x800xl ככה שכבר כדאי לקנות אותו... בקיצור השתגעתי מזה...וכמו שאמרתי כל הכרטיסים שיהיו ל PCIE ועוד שאלה אני רוצה לקנות בנוסף כרטיס טלויזיה אז אם אני קונה כרטיס עם vivo זה כדאי ? תודה מראש...עידן
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב עד 1200 שייח ,מסך אם קצבי רענון מעולים שהמסך יכלול תמיכה ב1600 על 1200 זה מבחינתי חובה. שמעתי דברים טובים על הviewsonic G75f ,אם מישהו יודע על המסך הזה עוד מידע שיגיד אם הוא באמת שווה קנייה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס זמני. ובעוד 8 חודשים אני ארכוש משהו רציני. אני יודע שכל הכרטיסים הללו הם low end במקרה הטוב. זה בסדר בכל מקרה איזה עדיך מבין השלושה? GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 236 GigaByte GeForce 210 512mb GDDR2 249 Sparkle GeForce 9500GT 512MB GDDR2 255 ברמת העיקרון אני יכול לקחת את הTripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 ב330 ש"ח אבל זה סתם חבל כי לא יהיה לו שום שימוש... ב8 החודשים +- הקרובים רק עבודה משרדית תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128VP PCI-e 128Mb VIVO Bulk Video Card ב1150 שח או Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card ב 1000 שח
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
סיפרתי לכם שאני צריך כרטיס מסך חדש והמלצתם לי על ה-Geforce6600 ששמעתי עליו באמת הרבה דברים טובים אז חיפשתי ויש איזה מאה כרטיסים בסדרה של ה-6600 ובחרתי 3 במחיר סביר עם 256 מגה אז רק תגידו לי איזה מהם יותר טוב ... מישהו פה אמר לי שאני צריך AGP שאישית אין לי מושג מה זה אומר אבל לכם זה אומר משהו אז תתחשבו בזה בקשה חח ואם אתם חושבים שאני צריך משהו אחר בכלל אז תגידו לי בקשה תודה חמודים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 מה שהכי הרבה ימליצו עליו מחר אני כבר מזמין …
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-