כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה לגביי כרטיסי מסך. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בשוק המחשבים והכרטיסים הכי חדשים שהיו כשהייתי מעודכן הם בערך הHD4870 X2 וה280GTX. אני רואה שמות של כרטיסי מסך ולמרות שנעזרתי בגוגל וחבריו, אני לא מצליח לקבל קנה מידה על הרמה שלהם. והנה הכרטיסים: Intel HD Graphics 3000 Geforce 310M Intel HD Graphics on board Integrated Intel® HD Graphics, Up to 1755MB DVMT NVIDIA® GeForce® GT 420M , (With 1GB Dedicated, Up To 2747 MB TurboCache) AMD Mobility Radeon™ HD 6550M, With 1024MB dedicated graphics memory מה הרמה שלהם ביחס לכרטיסים שאני מכיר? (למשל בהשוואה לHD4870 או 4850 וכ'ו) מה שאני צריך זה מידע על הכרטיסים, קנה מידה על הרמה שלהם ואם יש לכ…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך מטורף ב2100שח' אז אם אתם יכולים לתת פה את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 2.1K ד"א יש לו מסך כזה http://skypc.co.il/pl_product~VX2835wm~9~0.htm
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי כנראה נשרף לי הכרטיס מסך או הצ'יפסט אבל רוב הסיכויים שזה הכרטיס מסך. אז ככה אני צריך המלצה לכרטיס מסך אך ורק מKSP!!!!!. אני משחק רק פיפא , אנ בי אי , המשחק הכי כבד ששיחקתי היה CoD 2 ... אני לא מדליק שום פילטרים חשוב לי רק שירוץ על 1024X768. ולא אני לא מוסיף אפילו שקל לתקציב תודה מראש. שאר המיפרט AMD 3200+ DFI NFORCE 4 ULTRA 1GB 533MHZ *פה אמור להיות כרטיס מסך* 400W PSU GENERIC
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר למחשב שאקח לצבא. מה אתם מציעים לקחת? תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-