כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שנקנה בשנת 2009. בזמנו זה היה "סוס עבודה" אבל היום פחות. יש לי מעבד intel i7 920 דור ישן לוח אם Asus P6t se X58 וכרטיס מסך Asus Redeon HD 5770. מכיוון שאני גם גיימר קל אני מעוניין שלדרג את הכרטיס מסך שלי. חשבתי ל MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GD5T OC 2GB GDDR5 השאלה שלי האם כרטיס המסך יתאים בהתחשב בנתונים הקיימים כך שלא יהיה צוואר בקבוק?( אין לי צורך בשדרוג גבוהה מדי אם לא אקבל אפקט מלא מהכרטיס מסך). אם לא , מה כן?! אודה ליעוץ בנושא. בנוסף, האם כדאי להשאיר את הכרטיס המסך הנוכחי שלי וארכיב בנוסף כרטיס מסך חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. מכיר את היתרונות של ATI לגבי הפעלת HDR ו AA יחד, מה שאין ל nVidia אבל עדיין... מעדיף אולי את ה 7900GT. רוצה לשמוע דעתכם... תודה.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 3.0 עם 1GB זכרון וXP. ברשותי כרטיס מסך RADEON X700. חשבתי לשדרג רק כרטיס מסך (כלכלית) כיד שאוכל לצפות בסרטי HD 720P 1080P. 1. האם זה נכון שרק לכרטיסי NVIDIA יש מקודדים שתומכים בהאצת חומרה על הכרטיס (COREAVC). אין כאלה מקודדים לATI? 2. איזה כרטיס מסך אוכל לרכוש בסביבות 500 שח שיענה לי על הדרישות? מעדיף ATI אבל אם אין מקודדים אז אפשר NVIDIA 3. האם יש כרטיסים שקטים? הכרטיס מסך שלי מרעיש מאד היום ואפילו אם אני פותח אקספלורר עם איזה פרסומת פלאש המאוור שלו טוחן... 4. תודה רבה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 10:00:58 יש לי PCIex על הלוח
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת האם ה8500 יותר טוב מה7300 והאם כדאי להחליף או לחסוך עוד ולקחת 8600 מעבד e6400 לוח msi p965 neo זיכרון 1גיגה 667 ספק כוח 400w
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך אבל יש לי שאלה איזה יותר טוב ATI RADEON 9200 PRO או Geforce FX 5700 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
הדור הבא של ATI ו- NVIDIA ישוחרר לשוק רק ביוני 2009 רשום שהם עוברים ל 40nm http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081015152651_ATI_RV870_and_Nvidia_GT216_Expected_to_Arrive_by_Late_June_2009.html חסר להם שלא
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2. הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover. כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת. בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל). עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
6800GS בתצורת SLI מציג ביצועים עדיפים בצורה ניכרת על ה7800GT, נכון? וגם ההבדל מחירים לא גדול, אז בלוח תואם SLI זה יותר משתלם לא? זה יציג ביוצעים עדיפים גם בעתיד?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי אמור להגיע מחר כשאני הזמנתי כרטיס מסך של Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail . המחיר שלו הוא 1000 ש"ח. השאלה היא אם לא עדיף באותו המחיר ללכת על ה HD 4850 ? לאחר קריאת מבחנים רבים וחיפוש בפורום אני אובד עצות... מה אתם אומרים ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מאלה, יחס עלות ביצועים טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4878 קצת פרטים: הוא רוצה להחליף את ה440MX שלו... ושמשחקים חדשים יעבדו קצת יותר טוב... אין צורך בכל הפילטרים וזה... רק שיעבוד... ושיתן את ההכי טוב לכסף
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כך, קודם כל מגיע לי שזה קרה ומגיע לי שיצחקו עליי! היום במקום להתכונן למבחן ניסיתי לצרוב ביוס לGTX 470 של ZOTAC גרסה AMP! על גרסה רגילה, וכמובן לא יצא לי. כרגע המצב כך: אם אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך ומעלה וינדוס זה נתקע לי עם מסך כחול בשלב של WELCOME. אם המחשב בלי דרייבר של כרטיס מסך, וינדוס עולה (אבל בלי דרייבר).ניסית ביוסים שונים של כל מיני חברות וזה לא הולך, ואין לי גם את הקובץ המקורי. אולי צרבתי לא נכון ובגלל זה כל הבלאגן? עשיתי את זה דרך וינדוס עם NVFLASH גרסה אחרונה עם פרמטרים -4 -5 -6. ניסיתי גם בלי 4 ולא יוצא כלום! תודה לכל המצילים!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע:AMD4200 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2GB RAM אז אתם אומרים כדאי לשפר את המעבד לE8400 ולהשאר עם HD3850 או לשפר את הכרטיס ל4850/70 והשאר עם AMD4200? המחשב מיועד בעיקר למשחקים
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-