כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את 770GTX ורציתי לדעת האם אוכל להריץ את הכרטיס עם ספק של 550W למרות שע"פ NVIDIA המינימום המומלץ הוא 600W. תודה מראש מפרט: I7-3770K ללא OC 8GB RAM לוח - Gigabyte GA-Z77-DS3H HDD 1TERA ספק כוח Corsair 550w
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה. תודה 0
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/ati310beta.shtml
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רואה שעםti4200 שעושים להם אוברקלוקינג מגיעים לביצועים דיי טובים, ולמהירויות גבוהות יותר מ4600 באוברקלוק (לפחות שלי..) זה נכון? Ti4600 זו בעצם ליבה מומהרת ש"איבדה" מהאוברקלוקיות שלה? ;D
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מסך של LG דגם : 775 שהגודל שלו הוא 17 אינץ, אתמול הכנסתי אותו לתיקון כי הוא התחיל להשמיע צפצופים. היום התקשרתי לשם וביררתי לגביי החלפה שלו עם מסך אחר (19 אינץ) ונאמר לי שאני יכול לקבל את ה 995 שזה הדגם של 19 אינץ תמורת סכום של 450 ש"ח (ואני מקבל שנתיים אחריות) שאלת המיליון דולר : האם משתלם ??
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?
-
אני רוצה לקנות Radeon 9800, אבל הלוח שלי תומך רק ב-AGPX4, (ראו מפרט). האם זה יעבוד או שאני חייב להחליף לוח?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיסים של BFG ממש טובים, ולמשל Geforce Fx 5950 Ultra שלהם עולה 3200 שקל, האם יש לו ביצועים טובים יותר משל לידטק? או שזו עוד סתם חברה? כי אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים של BFG...אז תנו חוות דעת!
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלוויזיה בחלון על המחשב (לא כל כך מעניין אותי Time shifting וכו') המליצו לי על הכרטיס הנ"ל (גרסת expert), ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון איתו - האם קולטים את כל הערוצים כמו שצריך? והאם הוא יכול לעבוד עם ממיר דיגיטלי של HOT, או שאפשר לקלוט בו רק ערוצים אנלוגיים?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-