כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש באתר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 הנ"ל של פנדה מחשבים כרטיס מסך של ati 9800pro retail במחיר של 1600 ש"ח (שזהו בעצם המקור ATI) ובאתר הנ"ל http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 של COMP-IL יש כרטיס של sapphire 9800pro oem אם הדרייברים והכבלים ב-1555 ש"ח [glow=red,2,300][/glow]השאלה הנשאלת מה עדיף כי מסקר שערכתי הרבה ממליצים על sapphire אבל זו גירסת oem ודבר שני אם משהו מכיר לינק לאתר שמשווה בין החברות. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אם אפשר אז קצת עזרה: מעבד: Intel core duo E6550, 1333Mhz לוח אם: Asus P5N-E s775, 650i SLI זכרון: 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: eVGA 8600GT ספק כוח: Thermaltake 550W מסך: Samsung 22" 1680x1050 יש המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח? ותודה אמיתית למי שמתפנה לעזור!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלי כבר תקופה, כרגע יש לי ATI Radeon 4800 וברצוני לשדרג אותו, התקציב בין 300-350(אפשר לחרוג עד 400), המעבד שלי הוא כפול ליבה של אינטר E8500 3.17 תןדה מראש על עזרתכם, ושיהיה לכם שבוע טוב !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מי מהמסכים האלה יותר טוב אני יועד שה30S הוא יותר חדש אבל בלי DVI אבל אין לי בכרטיס מסך יציאת DVI - האם יש הבדל בתמונה עם DVI? בקיצור תעזרו לי בבקשה לבחור תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי gforce 4 mx שבקושי מריץ משחקים אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים יש לי בסבבות 1000-1500 שקל תמליצו לי על משהו טוב בבקשה.... תודה
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש בבעלותי Leadtek GeForce 6600GT.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
של איזה חברה הכי כדאי לקנות את ה6600GT או ה6800?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
asus - V9520 GF FX5200 128MB,TV asus - RADEON 9200SE TV 128MB תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מדגם radeon 9800xt hercules מעוניין לקנות משהו... לוח אם - asus p4p800 deluxe מעבד - intel 2400c תקציב - 1000 שקל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אוקי, אז שימו לב למחשב של הבחור הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5614197 חוץ מלוח אם שונה יש לנו את אותו מפרט בידיוק. אבל הוא מקבל 1300 נקודות מעלי, איך זה? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם. יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVI בחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא. מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ? אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-