כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן... יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
העם הכרטיס מסך x radeon 1950 pro יריץ את crysis ואת קרבון על הדברים הכי כבדים?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי שיצא 8600GT ו-8600GTS עם גרסאות 512MB ההאם זה באמת הבדל משמועתי מהגרסאות עם 256MB? כי מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לקנות 8600GTS ולשחק איתו קרייסיס יש מצב שזה יקרה עם הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומעוניין להשקיע בכרטיס מסך טוב, יציב וחזק למשך השנים הבאות תקציב : 1200-1400 המלצות בבקשה.. בתודה מראש Spid3R
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס זמני. ובעוד 8 חודשים אני ארכוש משהו רציני. אני יודע שכל הכרטיסים הללו הם low end במקרה הטוב. זה בסדר בכל מקרה איזה עדיך מבין השלושה? GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 236 GigaByte GeForce 210 512mb GDDR2 249 Sparkle GeForce 9500GT 512MB GDDR2 255 ברמת העיקרון אני יכול לקחת את הTripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 ב330 ש"ח אבל זה סתם חבל כי לא יהיה לו שום שימוש... ב8 החודשים +- הקרובים רק עבודה משרדית תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עשיתי לי קצת סדר בדיסקים הישנים של כל הגיבויים שלי, ומה מצאתי? מצאתי את התוכנת באנצ'מרק הראשונה שהייתה לי final reality. תוכנה שהשתמשתי בה כדי לבדוק את ההבדל בין הוודו שתיים שהיה לי לוודו באנשי שהחליף אותו. בכל מקרה, רציתי לראות מה יתן לי הבאנצמארק הקשיש מ1997 בשילוב ה9600XT שלי.... איזה טקסטורות.... חחחח.... אבל מה שהכי הפתיע אותי היה פוסטר על אחד הביניינים בבאנצ'מארק של מקס פיין.... תוכנה מ1997 עם פרסומת למקס פיין?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בסך של עד 400 ש"ח +- דרוש ממשק PCI-E. כמו כן, המחשב מכיל כרגע 2G RAM, מעבד ליבה כפולה של INTEL במהירות של 2.6 כל אחד. היה לי x1600 אבל הוא נדפק לי. תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION לבין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מה המשמעות של overclock2 ? תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-