כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב סבלתי את ה geforce 5200fx מספיק זמן אבל הכל נגמר כשהפעלתי את המשחק Elder Scrolls Oblivion שלא סחב גם כשכל האפשריות מכובות או על הכי נמוך שאפשר על 640X800 :'( אז אני צריך כרטיס לAGP בסביבות ה700 ש"ח (לא צריך הגדרות כבוהות כי זה כבר לא יהיה עניין של הכרטיס) שהמשחק כמו זה יעבדו על NORMAL מינוס לא אכפת לי איזה יצרן.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי להזמין היום כרטיס של ספיר X1800GTO אין כרגע במלאי - יהיה רק עוד הרבה זמן הציעו לי אותו כרטיס רק של חברת connect3d מישהו מכיר את החברה הזאת? והאם כדאי לחכות לספיר? ובכלל אם הכרטיס הזה מספיק טוב לאוברקלוקינג או שכדאי לקנות משהו אחר????
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: radeon x850 xt 256 mb agp אפשר גם XL או PRO וגם אפשר X800 חברה:לא כל כך משנה.. ICQ-274971492 טלפון-0776460021 (שמי רמי) על המחיר אני עדיין לא סגור אבל הוא גמיש ויש על מה לדבר תלוי גם בכרטיס..אז דברו איתי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכוונה היא לרגיל.. לא gt ולא le ועוד שאלה.. הבנתי ש7600 יותר חזק מ6600 והם באותו מחיר... יש גם 7600 לחיבור agp?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לחבר ממיר "יס" לכרטיס טלויזיה שמותקן במחשב ולראות בעצם את הערוצים של "יס"? אם אפשר אפשר לעלות לינקים לכרטיסים שתומכים בזה? תודה.גיל
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף ? 1)6600GT 2)6800XT יד-שנייה 3)X1600PRO תקציב - 700 , אם יש חריגה של 50 שקל ששווה להשקיע בשבילה , אז בסדר .
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אחותי קונה מחשב חדש עוד כמה ימים ואני מקבל את הכרטיס שלה x1800gto אז כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס יותר טוב ממנו בתקציב של 1300 שח לכרטיס מסך? 2)האם באמת אפשר להעלות לו מתח דרך תוכנה? 3)האם גם לליבה וגם לזיכרונות מעלים מתח או שזה בנפרד?? 4)האם מישהו התנסה עם הכרטיס הזה ויכול להגיד לי לאן הוא הגיע איתו באוברקלוק?? 5)האם אני יוכול להגיע לרמה של xl??? או אפילו xt או שזה בלתי אפשרי?? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
תראו איזה מחירים אני לא מבין את זה ! הכרטיסים הכי טובים עולים בסביבות 4000-4500 לא? אז מה זה הכרטיסים האלה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128831&DB68806=68807
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח גג... AGP... יש את : - 6800XT 128M http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=A6800XT128&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=46 - 6800NU 128M http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4921 - 6600GT 256M http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PV-T43A-UDF3&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=268 אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תגידו.... אבל אל תמליצו על כרטיסים בלי שיידר מודל 3, תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-