עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimi 1,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עניין של שבועיים שלושה) ורציתי לדעת כמה דברים: האם הכרטיס הזה: HD 5870 Vapor-X OC 1GB מתאים למארז THERMALTAKE Armor A60 ? והאם ספק של SEASONIC 620W יחזיק את הכרטיס ? תודה לעוזרים! ;D

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by duuuura,

קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by ofcourse,

תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by gshhar,

איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by oren,

שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by kopler,

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by m1ke,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by ozezer,

אני צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בסך של עד 400 ש"ח +- דרוש ממשק PCI-E. כמו כן, המחשב מכיל כרגע 2G RAM, מעבד ליבה כפולה של INTEL במהירות של 2.6 כל אחד. היה לי x1600 אבל הוא נדפק לי. תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  12. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...) לגבי הכרטיס עצמו יש לי משהו ספציפי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by kentaro,

אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה כרטיס חזק ומומלץ במחיר טוב.. (שהכרטיס יתאים למשחק GTA IV) יש לי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1024X1280 . ד"א אני גם יחבר לכרטיס LCD 32 אינצ'. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by kingi1,

בקרוב אקנה מחשב ואני מעוניין בכרטיס חזק למשחקים כבדים במקסימום אפקטים ורזולוציה. שאלתי בפורום מפרטים על המחשב בכלליות אך נותרה לי התלבטות אחת והיא כרטיס מסך. מה עדיף. PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe או אחרים. המפרט של המחשב יהיה. Intel Core i7-920 Box Gigabyte GA-EX58-UD3R LG GSA-GH22N X22 SATA DVD לא שזה משנה CoolerMaster CM 690 Samsung 25.5" T260 5ms LCD SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GB PQ CL9 תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אהלן , ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד. אז יש לי כמה שאלות 1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...) 2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ? אם כן אז : אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה ב…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

19. Started by dor_la,

איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  20. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Swed,

האם 9800GTX נכנס במארז NZXT TEMPEST פתחתי נושא בפורום מארזים אבל אפחד לא עונה שם וזה דיי חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חשבתי על אחד מGTX260 או על הHD4870 TOXIC מה עדיף ולמה ? או שעדיף כרטיס אחר.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by iyehuda,

יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.