עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by Galit17,

במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

5. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...) לגבי הכרטיס עצמו יש לי משהו ספציפי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by OutRaGe,

היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה

8. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by dani,

הג'י פורס fx 5900 או ה Radeon 9800 pro? אני רציתי לקנות את ה 9800pro של Msi אבל אז ראיתי כל מיני ג'י פורסים http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=5900&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12 מה הכי טוב מפה (או הראדון) עד 1500 שקל (1600 אפילו)

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by vampirus,

שלום אני מתלבט בין קניית מסך LG 1710B לבין MAG LT865 אם יש מישהו שמבין או מכיר ויכול להמליץ על אחד מהם (או אחר) בטווח המחירים של ~2500-3000 NIS אני מאוד אודה לו. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  13. שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by mickl_kl,

לפי מה שאני רואה TMS.co.il הינה החנות היחידה שמוכרת את הכרטיסים ? משלוח תוך 96שעות ,כלומר 4 יום. הכרטיס בכלל נמכר כבר בחו"ל ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. היי יש לי gforce 7600gt נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר אבל בהתקנה הוא רושם לי שהדרייבר לא מתאים איזה ואיפה אני אמור להוריד אחד חדש ? יש לציין שכל המשחקים HL2 FEAR NEED FOR SPEED עובדים לי טוב חוץ מ FAR CRY שפתאום התחרפן אז חשבתי לעדכן דרייבר מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Zoltrix,

שלום לכולם לפני שבוע החלפתי את כרטיס המסך שלי לכרטיס 7900GT של חברת NVIDIA לאחר שהייתי במשך שנים עם כרטיס Radeon 7500 של ATI. במשך כל אותה תקופה השתמשתי ב TVOUT של הכרטיס ללא שום בעיה מיוחדת. לאחר ההחלפה באתי להגדיר את ה TVOUT בכרטיס החדש ואני לא מצליח לקבל שום סוג של תמונה על גבי מסך הטלווזיה, כלומר חושך, או סוג של שלג על גבי המסך. הכבל הינו בדיוק אותו כבל שהשתמשתי בו בכרטיס הקודם, ושתי היציאות הינן בעלות S-VIDEO. ברשותי מחשב נוסף עם כרטיס 5200FX של NVIDIA וגם אצלו לא הצלחתי לראות דבר על הטלווזיה. כמו כן ניסיתי להחליף טלווזיה (בדקתי על שתי טלווזיות שונות). ניסיתי לעשות דרך הדרייבר FORCE CONNECT אך ללא הועיל. אני חושד בכבל, אבל בגלל שזה כבל שעבד לי מצויין עד עכשיו עם הכרט…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by michael227,

ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...

20. TRIPLEX MILLENNNIUM SILVER GF4 TI 4200 8X האים הכרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by ron1980,

האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by shlominavi,

שלום...כמה בערך אמור להיות לי FPS בקרייסיס עם רזולוציה של 1680X1050 בHIGH .. כמה אמור לי להיות עם AA וכמה בלי? פחות או יותר שיחקתי והוא עשה לי בין 35-46... מעבד: E8500 OC 3.8 MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כרטיס מסך: ATI HD 4870 זכרון: G.SKILL 4GB

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  24. מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ ומה המחיר לערכתכם יהיה? האם הוא יהיה יותר חזק מה HD3870 ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by D-Bang,

כשאני משחק בקטעים מסויימים קורה שיש לי מן קפיצות/רעידות בתמונה (לא תקיעה) זה לא נראה כמו "מריחה" אבל אני לא מומחה גדול למסכי LCD ברשותי פנטיום 4 1.7, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI RADEON 9800PRO התופעה קיימת גם ב1280X1024 וגם ב 1024X768 במשחקים אחרים לא שמתי לב לתופעה הזאת, אבל צריך להגיד שבכל השאר לא השקעתי כל כך הרבה זמן כמו בזה וזה גם המשחק הכי חדש לעומת האחרים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים