כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... על מי שיש לו 4850 CF יודע על מה אני מדבר... אם יש לכם \ מצאתם דרך לפתור את הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אני כבר פירמטי את המחשב פעמיים והתחלתי הכל מחדש על נקי אבל זה לא עזר ולא הייתה לי את האפשרות ב-CCC ל-CROSSFIRE.... אני מתחנן שתעזרו לי.... בא לי לשבור את הכרטיסים האלו עם פטיש!!!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קונה את ה-8800GT ואני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 80 שקל לחנות על ההרכבה. צריך מידע צעד אחר צעד כיצד להרכיב לאן לחבר את היציאות וכו'.להתקין אני חושב שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מנועה והם טרם החזירו לי תשובה האם זה נורמלי. מישהו יודע מה פשר הסימונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה לגביי כרטיסי מסך. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בשוק המחשבים והכרטיסים הכי חדשים שהיו כשהייתי מעודכן הם בערך הHD4870 X2 וה280GTX. אני רואה שמות של כרטיסי מסך ולמרות שנעזרתי בגוגל וחבריו, אני לא מצליח לקבל קנה מידה על הרמה שלהם. והנה הכרטיסים: Intel HD Graphics 3000 Geforce 310M Intel HD Graphics on board Integrated Intel® HD Graphics, Up to 1755MB DVMT NVIDIA® GeForce® GT 420M , (With 1GB Dedicated, Up To 2747 MB TurboCache) AMD Mobility Radeon™ HD 6550M, With 1024MB dedicated graphics memory מה הרמה שלהם ביחס לכרטיסים שאני מכיר? (למשל בהשוואה לHD4870 או 4850 וכ'ו) מה שאני צריך זה מידע על הכרטיסים, קנה מידה על הרמה שלהם ואם יש לכ…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
Part Number X1050 256MB DDR2 Memory & Bus Width 256 MB GDDR / 128 bit Core Speed 400 MHz Memory Speed 200 MHz x 2 HyperMemory up to 512 Output DVI/CRT Interface PCIE x16 Pixel Pipelines 4 Direct X Support 9.0 TV Connector S-Video
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש באתר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 הנ"ל של פנדה מחשבים כרטיס מסך של ati 9800pro retail במחיר של 1600 ש"ח (שזהו בעצם המקור ATI) ובאתר הנ"ל http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 של COMP-IL יש כרטיס של sapphire 9800pro oem אם הדרייברים והכבלים ב-1555 ש"ח [glow=red,2,300][/glow]השאלה הנשאלת מה עדיף כי מסקר שערכתי הרבה ממליצים על sapphire אבל זו גירסת oem ודבר שני אם משהו מכיר לינק לאתר שמשווה בין החברות. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
6800GS בתצורת SLI מציג ביצועים עדיפים בצורה ניכרת על ה7800GT, נכון? וגם ההבדל מחירים לא גדול, אז בלוח תואם SLI זה יותר משתלם לא? זה יציג ביוצעים עדיפים גם בעתיד?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין כידוע להחליף את הכרטיס מסך שלי וידועים לי המחירים בארץ.. אבא שלי טס השבוע למזרח - בין היתר להונג קונג ותאילנד.. השאלה אם שווה להביא משם כרטיס...כידוע חלק מהכרטיסים מיוצרים לבטח שם... כל הנושא של אחריות לא מטריד אותי כל עוד יש הבדל ניכר במחירים... מישהו יכול לעזור לי בעניין? איפה אפשר לקנות שם? האם יש אתרים עם מחירים של המזרח בנושא הזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-