כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני לא גיימר רציני ובעל תקציב מוגבל של 650 שקל אני מתכנן לקנות את אחד משלות הכרטיסים ששניים מהם הם מאותו צ'יפסט של nvidia GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink 650 שקל Zotac 9800GT Synergy 512MB 600 שקל Sapphire HD 4830 512MB 620 שקל מפרט מארז: ספק כוח: atx 12v dr b500e מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: lg w2252tq מבין השלושה איזה כרטיס מסך עדיף? ממה ששמתי לב המפרטים שלהם די זהים... *אני מודע לעובדה שהספק כוח בעייתי אבל כרגע אין לי אפשרות לקנות ספק כוח חדש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
של גיפורס ורדאון. הגירסה הטובה ביותר עם 256. מה יותר מביניהם למשחקים?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/ati310beta.shtml
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-6600 או ה-6600Le (בהנחה שלשניהם אותו הזיכרון וכו')? מה ההבדל ביניהם? תודה!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי, מהו מסך ה-19" הטוב ביותר שאני יכול למצוא בארץ? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ ומה המחיר לערכתכם יהיה? האם הוא יהיה יותר חזק מה HD3870 ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-