עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Shnig0,

לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by Tharbad,

או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח המחירים של 1600+- עם Chipset: nVidia מפנדה מחשבים? תודה מראש!! יותם

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק

6. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז

7. שלום. יש סרט שהורדתי, שהוא לדעתי 720p. כאשר אני צופה בו במחשב הנייד שלי שנמצא בחדר שלי - והוא עגלה של ממש (מריץ לינוקס Puppy) והוא בעל מעבד Celeron, ואולי כבר בן 8 או 10 שנים - - זה רץ נקי, חלק, יפה. לעומת זאת, יש לי לפטופ יותר רציני (בן 3 וחצי שנים, עם מעבד Core 2 Tude, וכרטיס מסך Nvidia יעודי - מריץ Ubuntu), והוא מקרטע כאשר אני צופה באותו הסרט! מה קורה? מישהו יכול לעזור? תודה! אה - ואני לא יודע אם זה מעניין או קשור או רלוונטי, אבל שניהם באמצעות VLC, והמחשב היותר-חדש מחובר למסך חיצוני 24" אינץ HD

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by AmitY,

עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  9. זה קרה לי כבר במספר משחקים, וזה מתחיל לעצבן יש לי מחשב חדש, ולאחרונה קורה לי במספר משחקים (האחרון מביניהם-Battlestations Pacific, אך נתקלתי בבעיה גם ב-GRID, וב-DIRT), המשחק למעשה קורס. זה מתחיל מחלונות שחורים תוך כדי משחק, אך המשחק חוזר לאחר כמה שניות, ומסתיים בזה שהמשחק קורס לדסקטופ ומתקבלת הודעה שגיאה ב-TASKBAR. השגיאה היא: Display driver stopped responding and has recovered את ההמשך של ההודעה אני מצרף בפרינט סקרין: מדוע זה קורה? הרי מדובר במחשב חדש והנה המפרט שלו: Vista Ultimate 64 bit Intel Core i7 920 HD4870 1024MB וזיכרון 3 ג'יגה DDRIII במהירות 1066MHZ (ב-3 סטיקים) אם תצטרכו עוד פרטים, אשמח לצרף. אשמח לעזרה בנושא

• 20 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  12. החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.

13. Started by es88,

המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by miki891,

שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. בעקרון אני לא משחק הרבה במחשב ואם כן אז לא משהו כבד. השימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש לי כרטיס מסך 9500GT אם אני אשדרג את הכרטיס בכרטיס חדש יותר אני אראה הבדל באיכות הצפייה?

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by bigdady,

אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי כרטיס 7600GS להתקין עם הדיסק שהביאו לי הוא שיש בטח כבר דריבר חדש באינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by guy25,

אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by עומרי,

אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  22. הייעוד הוא לא רק משחקים, אלא הרבה מאוד עריכת וידאו (אבל אני עדיין נמנע מקוואדרו בגלל שאני עורך וידאו ולאו דווקא מייצר גרפיקה בסביבת OPENGL, למרות שנראה לי שהכרטיסים האלה גם משתווים בביצועים לקוואדרו). אז מצד אחד, נראה לי שהרבה זיכרון דווקא יכול לעזור בכל מה שקשור להצגת וידאו LIVE (ללא עיבוד תמונה ע"י ה-CPU), מצד שני, יש משהו ב9800 שיכסח ל8800 את הצורה? המחירים בין הדגמים לא כל כך שונים (למרות שכבר מצאתי את ה8800 עם ג'יגה בפחות מ-1100ש"ח, שזה קצת קורץ)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

בEBAY ... השאלה שלי מי אמר שבאמת הקונה יקבל את המוצר ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2785002421&category=40158

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.