עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני עומד לקנות מחשב חדש ובנוגע לכרטיס מסך חשבתי על ה Gigabyte Geforce 7600GT Silent Pipe 2. האם שווה להוסיף 119 ש"ח ולקחת את הConnect3D Radeon X1800GTO? או ששווה לי להוסיף 174 ש"ח ולקחת את הPowerColor X1900GT? אני חושב שלא שווה לי להוסיף ולקנות את הGTO אלא אם כבר אני מוסיף אז שווה כבר להוסיף עוד קצת ולקחת את הX1900GT לא? או שבכלל לא שווה לי להוסיף כלום? ושאלה בנוגע לX1900GT. הוא מרעיש? הוא מרעיש מאד, או שהוא נסבל? תודה

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by ori-silver,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KiDi,

קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by gabi1234567,

יש לי ספק 400 וואט ישן miatx400 הוא יחסית חזק רשום ב+3.3v 28a ב5+ 40a וב12+ 18a זה יחזיק את הכרטיס מסך?? ודרך אגב המעבד הוא 3500+ 2.2 ghz הרצתי אותו ל2570 עם לוח אם של gb תומך pcie x16 כול העניין הזה של הספקים חדש לי אז אני חלש בזה תעזרו לי תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  6. יצאו הדרייברים גם לויסטה! הנה לינק: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2576&OSFullName=Windows+Vista%2A+Ultimate%2C+32-bit+version〈=eng&strOSs=156&submit=Go%21 גרסת 15.6b רק לגירסאות 32 ביט.. לא חשוב איזה ויסטה(אולטימט, בייסיק וכו'...) רק לשבבי G965 X3000 שאלה... יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואין עדיין דרייבר ל64 ביט... אני יכול להישתמש ב32 ביט? זה יגרום נזק או משהו? כי 64 ביט מעלה גם 64 וגם 32.. תודה !

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה

10. Started by DOR_2911,

יש לי תקציב של 2000 שקל והמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061 נראה לי טוב, אבל אני לא מכיר טוב את החברה שלו . אז מה אתם אומרים שווה את הכסף או לקנות LG או משהו כזה?

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by esaly,

מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by ward,

איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lital_shoham,

מתלבטת בין LGF700P או LGF700B ובין מאג 796FD2. מה כדאי ומה כדאי להתרחק ממנו. מה דעתכם לגבי viewsonic G75f ? האם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל SAMSUNG SyncMaster 700IFT או +viewsonic p75f ? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. מחפש אתר שמראה את המקומות של הכרטיסים לפי הסדר כאילו מה הכי חזק עד להכי חלש יש דבר כזה? לא חייב את כל הכרטיסים שהיה את החדשים

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אז ככה, לאח שלי יש מחשב יחסית מעפאן, AMD 3500 של ליבה אחת, גיגה ראם (555MHז), ולוח אם הבא עם גיפורס 6150 און בורד, http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך שיתמוך במשחקים לדוגמת BATTLEFIELD 2142 על הגדרות יחסית נמוכות, אבלל שיזוז חלק? עד 2000 שקל. תודה. =]

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by bilbo,

למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280, השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05: יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by albert,

היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".

• 7 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.