עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pika007,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!

2. Started by PJ,

אהלן. היום , אחרי משחק של כמה שעות בדום 3 (למען האמת משחק די מחורבן) , המשכתי קצת לאינטרנט ופתאום המסך התחיל להבהב ולהציג צבעים עמומים וכהים יותר מהנורמה. לעיתים - כל כמה דקות הוא מסתדר לשנייה וחוזר להציג תמונה נורמלית , אבל אז שוב , כל הצבעים נדפקים ונהיים כהים יותר. האם הבעיה במסך? כי זה קרה ככה פתאום , בלי שום התרעה מוקדמת. או שזה הכרטיס מסך שסבל במשך כמה שעות על משחק יחסית כבד כמו דום 3? כרגע הטמפרטורה שלו היא 50 מעלות (הכרטיס הוא GeFOrce 6600GT של ג'גיהבייט). אתם חושבים שאם אני פשוט אתן למסך\כרטיס מסך מנוחה זה יסתדר? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by FatallChill,

אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!

5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by rtr,

http://firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/ חוץ מב COD2 הביצועים פשוט דומים מאוד.. לא בטוח שיהיה שימושי לרובנו אבל בהחלט בשורה משמחת

7. Started by ilstockman,

אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by nrg man,

זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by theguy,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by MODI,

בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by kip,

קניתי לפני כמה חודשים Albatron 6600u, המוכר, כמובן, הציע לוח תומך SLI וכרטיסים תואמים אבל התקמצנתי... במקרה נתקלתי במבחן לכרטיס וכתוב שהוא תומך SLI!! מישהו מאשר? מה שצריך (בבוא הזמן) זה לקנות לוח מתאים ועוד אחד כזה (אם יהיה)? האם יתמוך בכרטיס אחר ובזה יחד? לא מבין בזה כלום... דרך אגב.. איך הכרטיס יחסית? אני די מרוצה... פשוט מחפש אישור המבחן היה אוהד ביותר... תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by mind5,

מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: radeon x850 xt 256 mb agp אפשר גם XL או PRO וגם אפשר X800 חברה:לא כל כך משנה.. ICQ-274971492 טלפון-0776460021 (שמי רמי) על המחיר אני עדיין לא סגור אבל הוא גמיש ויש על מה לדבר תלוי גם בכרטיס..אז דברו איתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by ranieL,

אני חדש פה בקהילה... אז רציתי רק לשאול איזה כרטיס מבין השתיים יותר טוב למחשב שלי יש לי AMD Athlon 3000+ (s754) nForce 3 GIGABYTE AGP 1giga ram תודה

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by zerocool15,

רציתי לדעת, אחרי בדיקה שעשיתי ב: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=568&chart=196 ולא מצאתי ישירות ל PRO עם DDR1. מי מהם יותר טוב? שלי בא עם DDR1 וזכרון ב700MHZ 12 צינורות

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by maxshuk,

שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by levimadman,

שלום לכם.. רציתי לשאול האם הספק שיש לי עשוי להוות בעיה עם המפרט שלי. משום שאני חווה בעיות משחקים כבר הרבה מאוד זמן ואין לי פיתרון לזה.. קפיצות במשחק.("דילוגי" פריימים). צימצמתי את החלקים האפשריים לזיכרונות והספק- היות ובדקתי את הזיכרונות והם נמצאו תקינים בmemtest אני מניח שהספק הוא הבעייתי. בנוסף ארשום פה את המתחים שלי: CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.33 V +5 V 5.59 V +12 V 0.85 V -5 V -7.01 V +5 V Standby 5.04 V VBAT Battery 2.56 V ועזרו לי להבין האם הם תקינים. נ.ב : כיצד צימצתי את האפשרויות- עידכנתי דרייברים כרטיס מסך , "כרטיס" הקול onboard שלי.(nvidia 163.44) עידכנתי ביוס של הלוח . ביטול "כרטיס" הקול onboard בביוס לשם בדיקה ללא כרטיס על מנת לראות אם הוא מפריע ל…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by yoramns,

במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by zahi74,

יש לי חבר טוב שנוסע (עבודה) מידי פעם לארצות כנראה ששבוע הבא הוא שם ככה אז אני מתלבט אם לקנות את 8800GTX ההפרשים בין הארץ לארצות הברית כמעט 1000 שקל מה גם שהדולר יחסית נמוך מישהו יכול להמליץ לי על חנויות מסוימות?? ובכלל האם זה כדאי מבחינת אחריות?? יש בעיה לשלוח מוצר לחו"ל לתיקון ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by TheGame,

שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by arnon,

איזה חברה יותר טובה האם הקירור הHIS יותר שקט או בקיצור מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16404 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. התמונות שיש באתר של skypc הם אמיתיות והגיעו מהחברה עצמה ספקרל... אז אין מה לדאוג מגיע בדיוק כמו בתמונה עם מסך LCD קטן ואותם מהירות וכל שאר הנתונים... ואם אני לא טועה הוא אמור להגיע עם קופסא שחורה ! כמו של גרסת הGTS http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm אז אין מה לדאוג למי שהזמין אותו.. תהנו חברים... המנהלים לא נעול בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.