עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by nick988,

המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

6. היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by or,

איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by superginiman,

טוב חברה החלטתי שהגיע הזמן להקיא החוצה את המסך הצהוב שלי ולקנות משהו טוב! אני מתלבט בין הSAMSUNG 710TM http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2371&catcode=119 לבין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=8163 ומכיוון שלא איכפת לי אם יהיה SMUDGE(כי המסך 12 MS) אז בקשר לאיכות ולתמורה מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by AreaDooM,

אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Cyron,

שלום יש לי כבר זמן רב בעיה קטנה עם ה-TVOUT. בכל פעם שאני רוצה להעביר תצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה אני צריך לעשות ReStart למחשב אם אני לא מפעיל מחדש לא ניתן להעביר לטלויזיה. זה אמור להיות ככה ? או שזה בעיה ? יש לי כרטיס R9550 עם דריברים של אומגה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך הזה Radeon R7 240 וכל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה המחשב לא עולה, רק אם אני עושה לי ריסטרט מהמחשב עצמו, לפני שהתקנתי את הכרטיס הזה הכל עבד בסדר עם המצב שינה, זה מאוד מפריע לי העיניין הזה, ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר וגם זה לא פתר לי את הבעיה, כרגע אני עם הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נמצאת, מה אפשר לעשות? אני עם ווינדוס 7 64 ביט

13. Started by eilamc,

שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by drevil,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. משהו יכול לתת לי קישור להורדת דריביר חדש ל7600GS? ניכנסתי לפה ואני לא מוצא.. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  17. אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by DCAG,

לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by Pollik,

יש בכלל 280GTX sli? אני רק רוצה לדעת מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by jitz,

יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. כותרת... אני צריך בבקשה מידע על הכרטיס מסך 8800GT OC עם הקירור הזה של INNO3D... כי אני רוצה לדעת עם יש לו בעיות למשל כמו הגרסת הOC של ג'גהבייט(NX88T512HP ). אמרו שיש לה הרבה בעיות וכל מיני.. אז אני רוצה להיות בטוח זה הדגם/שם שלו C8800GTX1-H5GTCD הינה לינק באתר יצרן: http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm לינק לFOXPCP: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 תודה לעוזרים גם למנסים לעזור חח

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  23. היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.

דיונים חדשים בפורומים