עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

שלום שלום אתר החומרה הסיני HardSpell פירסם תמונות של הכרטיס 7600GT עם שני ליבות. הכרטיס מיוצר ע'י חברת Galaxy. אין מידע עדיין על הנתונים מדוייקים ותאריך היציאה של הכרטיס. לדעתי, הכרטיס יהיה מצליח ומשתלם בדיוק כמו ה 6600GT הכפול של GIGABYTE. ולדעתי, יראה גידול יותר גדול בביצועים ב Quad SLI. :xyxthumbs:

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by nir.c,

שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  3. *הערה: לפני שאפילו תחשבו על פשוט לכתוב כאן הודעה בסגנון של "קרא את הFAQ/דיון מומלצים/תעשה חיפוש בפורום Noob! חחח אני כ"כ מרושע ומצחיק", עשיתי את כל הצעדים האלה, ועדיין אני מוצא לנכון לפתוח דיון, Shocking הא? שלומות, ברשותי כרטיס מסך נפלא אשר שמו SE-1890-3046-7943, או בשפה אנושית - PowerColor Radeon 9800Pro אשר שירת(ומשרת, בערך) אותי נאמנה במשך שנים רבות במשחקים רבים על הגדרות בינוניות - גבוהות. לאחרונה, כיבלות ברגליים לאחר הליכה ממושכת(אני מוצא את הדימוי של פטריות לאחר הגשם קלישאתי) צצים להם משחקים רבים אשר הכרטיס פשוט לא יכול להריץ, רק בגלל שהוא לא תומך בSM 3.0 :'( נראה שהמצב הנוכחי רק יילך ויחמיר, ולכן, בצער וביגון רעב, אני חושב שאני אאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי:…

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Yoav,

ואפילו במחיר סביר של 1300 שחים, מתוצרת לידטק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 אפילו בלי Downclocking כמו שהיה בכרטיסי הAGP של NVIDIA!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by The Ripper,

יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by mikezaush,

אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by smit,

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Chura,

אז בעזרתכם הנדיבה הצלחתי להחליט על 7600GT של לידטק. מצאתי אותו ב916 ש"ח אבל עכשיו מצאתי התבלטות חדשה ! :-) ראיתי את האקסטרים ב999 מה הוא נותן לי פרט לOC שאני יכול להשיג לבד ? או שאני בכלל לא בכיוון ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2991 ראיתי המלצה על הכרטיס הזה בפורום וזה באמת נראה כמו קנייה משתלמת ביחס למחיר. השאלה למה המחיר נמוך יחסית למקומות אחרים, יש איזשהו הבדל בין הדגמים? דרך אגב למישהו יצא לקנות בטי.אמ.אס?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by johnmclaughlin,

אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..

13. Started by m.l,

מי משניהם עדיף מבחינת ביצועים כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר..אין שום סיבה להחשיב את DX10 כייתרון כי גם ככה 8500GT חלש לדעתי מכדי להריץ DX10 בכול צורה שהיא... מי משניהם עדיף...גיימר בינוני לרוב על 1024X768 במשחקים מסך 20 אינץ' רחב BENQ T201W מי עדיף?

14. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by bennnn,

שלום הממשק הוא אי גי פי,ככל הנראה נשרף לי ה 6800 גי טי.רציתי לשאול האם 7600 גי טי חזק ממנו? כי הבנתי שהוא רק 128 ביט לעומת 256 ביט של ה 6800,וגם יש לו רק 12 צינורות עיבוד לעומתץ 16 ב 6800... ו22.2 גיגה לשנייה מהירות העברת נתונים לעומת 32. משהו ב 6800..... אז מי מבינהם יותר טוב? המהיריות של ה 7600 גבוהות יותר בזיכרון.....האם ארגיש נפילת ביצועים ממה שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by dd7,

למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by jackhammer,

יש לי 2 כרטיסים ואני צריך לבחור אחד ולתת את השני לחבר הראשון זה הכרטיס שיש לי בחתימה 7600GT של EVGA בגרסאת ה KO http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16814130017 השני זה 8600GT עם 512MB אבל GDDR2 (לעומת GDDR3 של ה7600GT) זה הלינק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814134041 באיזה כדאי לבחור??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galCool,

מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

מי יותר טוב ה-7600GT או ה-FX6800GS?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by adirnasri,

כותרת תודה מראש אדיר

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by CrashZone,

מה עדיף? אפשר מבחן ביצועים של כמה כרטיסים בתחום ה900-1000שקל

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. Started by RonTwins,

לא צריך לפרט.

• 54 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Shlomi XD,

מה ההבדלים בינהם? ההפרש הוא 100 שקל ואני ממש רוצה לדעת מה עדיף.. תודה רבה.

• 50 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by Game5,

שלום , מה עדיף מבין הכרטיסים? שמעתי ש 7600gt ממש טוב ונותן ביצועים ממש טובים יחסית למחיר. מביקורת שיש באתר הזה , נראה שדווקא x1800 יותר טוב: איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? ויש כרטיס במחירים האלו שיותר טוב?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.