כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כרטיס של חברת - MSI ה...Geforce 7900GTX שהוצג בתערוכת CeBIT 2006 כולל מבחני ביצועים http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleID=1930
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לכרטיס מסך יש קשר לזה? שיחקתי עם הרזולוציה והבהירות והקונטרס, ושום דבר לא עוזר... יוצא מהמסך אור חזק,כמו להסתכל על פלורסנט, זה ממש צורב בעיניים ולא רואים נעים כמו במסך רגיל,CRT או 3 על 4. הגדרתי את הכרטיס מסך לגרסא החדשה ביותר, וזה לא עוזר, האם מישהו יכול לעזור לי ??? יש לי כרטיס מסך גיגהבייט אנוידיה 8600 נ.ב בפורום מסכי מחשב לא יודעים לעזור בנושא הזה...
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות redeon x800 pro \XT תלוי אם יהיה xt או G-force 6800 ultra הם עולים אותו דבר בערך זה לא משנה אבל מה יותר טוב למשחקים כאילו דום 3 הוא עובד יותר טוב על Nvidia מאשר על redeon אז אני לא יודע אולי רוב המשחקים יעבדו יותר טוב ב nvidia גם אני זוכר שפעם משהו אמר לי ש ל nvidia יש מנוע יותר חזק למשחקים אבל אני לא יודע אז מה כדאי לי יותר? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הסטנדרטי לבין דגם EXTREME אני שם לב להבדל של 50 מגה הרץ וזה ניראה לי ממש זניח אבל משום מה זה מצדיק העלאה במחיר של 100 שקל לדוגמא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=471&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& לעומת: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=398&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& או לחילופין: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV361&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he לעומת: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV360&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he (חוץ מזה שהפוזה של הבחורה שונה) האם שווה להוציא עוד קצת כסף…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כך על פי ההדלפות ברשת. מדובר בשבעה כרטיסי מסך לנייחים ברמות שונות. https://www.pcgamer.com/uk/intel-could-flood-retailers-with-up-to-eight-different-arc-graphics-cards/ מן הסתם, לתמחור תהיה השפעה לא מעטה ....
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגל…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 8800 gts 640mb הכרטיס עבד לי מצויין עד שליפני כמה ימים הוא פתאום במשחקים התחיל "לקרוע את המסך" כאילו חלקים שלמים מהמסך נצבעו בצבע כלשהוא.. ואז אחרי כמה ימים זה זה התחיל לעשות את זה באופן קבוע גם מחוץ למשחקים.. האם הכרטיס שרוף? (אני יודע שזה הכרטיס בוודאות כי שמתי כרטיס אחר ועבד לי יופי..) תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
החלפתי את ה 480 ב 680 וניסיתי בגוגל לבדוק אם את ה 480 אני יכול סתם לדוגמה ליעד רק לפיזיקה או כרטיס עזר משו בסיגנון ולא מצאתי תוצאות ,אז יש מה לעשות עם ה 480?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס 8600GT של GIGABYTE עם 512 DDR2 לבין כרטיס של ATI X2600PRO שניהם באותו המחיר הצרכים שלי הם משחקים ועבודה שוטפת{אנטרנט אופיס} מה עדיף? בבנצ'מארק של toms hardware דווקא הATI הראה ביצועים טובים יותר מה אתם אומרים? דחוף
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הבנתי השGF8500 ו8400 הם כרטיסי וידאו ממש טובים, אבל אז אמרו לי שה ATI 2600 יותר טובים ושיש בהם גם כרטיס אודיו משולב.. מה עדיף? אולי גם ישמש למשחקים לא כבדים, אבל הכי חשוב שינגן עד1080P חלק לגמרי.
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
משמעות הדבר הכרטיסים לא יכולים להגיע למיצוי PCIe 5.0 כל החדשנות הזאת לא שווה קניית מחשב חדש שימו לב מדובר כאן בכרטיס הכי חזק בעולם משמעות הדבר גם בדור הבא כרטיס 6080 לא יצטרך PCIE 5.0
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-