עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  2. את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by tuvia,

אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  5. אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. רציתי לדעם האם הכרטיס הנ"ל מתאים לעריכת וידאו וגרפיקה? ואם כן למה ? אם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by ktanta harta,

יש לי משקפי תלת מימד מאיזה כרטיס ריוה טי אן טי ישן של ELASA היום מצאתי אותם ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותם עם הכרטיס ראיתי בג'יפורסים איזה תוכנית שקוראים לה 3D STEREO שעושה את זה מה המקבילה שלה של ATI

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by kingpin,

קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by בלוסטון,

אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ron1980,

תודה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. ברשת מדווחים על ירידות מחירים בפועל לדגמי ה-GeForce GTX 970, GeForce GTX 980 וה-GeForce GTX 960 של מפתחת השבבים. זה הזמן הטוב ביותר להשתדרג? לכתבה: http://hwzone.co.il/קיצוצי-מחיר-לכרטיסי-המסך-הפופולריים-מ/

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by naki,

הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by artyom,

אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by tronado,

תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by ^Devil^,

אני מחפש מסך LCD 15" אבל אין לי ידע בנושא. רציתי לדעת מה הכי חשוב שבודקים מסך ואיזה חברות נחשבות לטובות ביותר. (כבר עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי מידע שעזר לי) אם מישהו מבין בנושא אני ישמח להמלצות... תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שמעו בקרוב יוצא משחק שאני ממש אוהב אני רואה את הסרטון הזה ומתחרט על כל רגע ורגע שיש לי כרטיסי מסך של AMD עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל להריץ את הPhysx אפילו שיש לי 2 כרטיסי מסך של AMD?? (XFX AMD HD6870 1GB X2) (Crossfire) ממש תודה למי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by netanel38121,

האם הכרטיס מסך הזה באמת עם 512BIT? של חברת GAINWARD GAINWARD PCI-EX GeForce 8800GTX TDH 768MB GDDR3 512 BIT TV/O DVI - BLISS - 8262 - DX10 - RETAIL בכל אופן האם היא חברה טובה? ותתאים ללוח MSI p965 NEO ? כרגע יש לי 8800GTS 640MB ואני לא מרוצה עד כדי סיפוק בגלל שדום 3 לא עולה לי על ההגדרות שציפיתי . ו HL2EP1 קצת מקרטע לי ברזולוציה גבוהה על כל ההפילטרים וההגדרות מקסימום. המעבד שלי הוא 6300 זיכרון 1GB DDR2 אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by piggy_thrower,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by gman_il,

שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.