כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין היום 4870 ויש לי אפשרות בחירה בין ג'יגה בייט לספיר (ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח, הספיר יקר יותר), רציתי לדעת אם יש הפרש בביצועים בין 2 הכרטיסים ואם שווה להוסיף 100 ש"ח לספיר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות את המסך הבא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50205471&pfp=BROWSE מה דעתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה600 ש"ח בבקשה תביאו הצעות זה מה שאני מצאתי אולי יש משהו יותר טוב ? Soltek SL-5600XD Geforce FX 5600 128MB DDR DVI Retail Video Card או MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ואם הsoltek יותר חזק בכמה הוא יותר חזק ? בתודה סתיו .
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את GEFORCE 7900GT. אבל נראה לי שמחירו צפוי לרדת בעקבות : -יציאת כרטיסים חדשים (7900GS , 7950GT) של NVIDIA -יציאת כרטיסים חדשים (X1950 , X1900XT 512MB) של ATI מה שבטח יחמם את מלחמת המחירים בין החברות. -אולי אפילו יציאת כרטיסים ראשונים של DX10. השאלה שלי היא ,בהתבסס על נסיונם הרב של חברי הפורום בנושא , מתי לדעתכם תהיה בארץ ירידת מחירים משמעותית של 7900GT ? (ולא, אני לא מתכוון לחכות לכרטיסי DX10) תודה מראש, ראובן
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.ktl.co.il/UploadProductFiles/מפרט%20טכני%20מפורט.doc המסך בעיקר למשחקים וסרטים..!!.. מי שלא יכול לקרוא או משהו כזה.. repasovaný monitor Dell D1626HT Trinitron 21" Color Monitor Specifications General Model number D1626HT Marketing series name UltraScan 1600HS Series Part number 55347 (North American) NOTES: Damper wires are visible on Trinitron monitor displays. You may notice one or more fine horizontal lines on your monitor display, particularly on screens with white backgrounds. Larger monitors have two lines; smaller monitors have one line in the bottom third of the screen. These lines are normal and part of the monitor technology. The d…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם יש קשר בין סוג כרטיס המסך לתצוגה בשולחן עבודה? :-\ יש לי מסך LCD 19 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 128MB ואני עובד ברזולוציה מירבים 1280*1024 כרטיס חזק יותר יתן תצוגה יותר טובה או יותר נוחה לעיניים למשל?יש קשר בין הדברים? עוד שאלה, המחשב לי פנטיוםD עם זכרון DDR2 512 553MH,על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 350 שקל ושיהיה נורמלי?
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך למחשב לשימוש משרדי (OFfice ואינטרנט בעיקר). התקציב לכל המחשב זה 3500, מה שמשאיר בערך 1500-1600 למסך. ראיתי בת'רדים קודמים המלצות לכמה מסכים: NU LCD Monitor 17" QL-711V LG1710S ניראה לי שעדיף שהוא יבוא עם כניסה אנלוגית כי אז אפשר יהיה לקחת כ. מסך On Board (שאני מניח שאין בו יציאת DVI) ולחסוך ככה במיפרט של הBarebone. ושגם יש בו רמקולים. מה הכי מומלץ? עכשיו לגביי המחשב העיקרי שלי שמשמש לצפייה בסרטים, משחקים וגלישה באינטרנט, אני מחפש מסך 19 CRT" איכותי. כרגע יש לי MAG XJ700T שקניתי אותו לפניי 5 שנים... התקציב הוא 1400-1800. בנתיים ראיתי המלצות בפורום ל: G90F+B Viewsonic LG f900p Samsung 959NF איזה מסך 19" כדאיי לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ת'כרטיס הנ"ל ואמרו לי שאפשר להפוך אותו בקלות ל6600GT. אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך אני פותח לו צינורות או הופך אותו לGT? תודה מראש אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-