כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי ליציאת TV Out של הכרטיס מסך. חיברתי את הטלויזיה עם הכבלים שהביאו לי עם הכרטיס מסך, הכנסתי את כל ההגדרות במחשב, העברתי ל-AV1 בטלויזיה ו ... לא רואים כלום. המסך טלויזיה שחור. בדקתי שהפורמט מכוון ל-PAL שהטלויזיה תומכת בו (למרות שהיא תומכת גם בNTSC). שראיתי ששום דבר לא עוזר אז הלכתי לאתר של Nvidia ומצאתי את המדריך הזה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=32&p_created=1096498785&p_sid=7n3JOY*h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAwJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9MCZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PVRW…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע כרטיס מסך 4850, מסך 17 אינץ. ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות? (ללא החלפת ספק כח). תודה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יתן שיהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה על המחשב שלי וגם בקשר ל x800gto אותה שאלה intel p4 2.8 Northwood Gigabyte GA-8SG800 512 DDR SDRAM SiS 648 וספק ג'נרי שכנראה אני יצטרף להחליף
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
מה עדיף? X9600PRO 9600PRO FX6600 PCX6600 כולם: פחות או יותר אותו מחיר (זול) 256MB 128bit TV OUT DVI
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כרטיס מסך X550\256MB ATI אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך בקרוספייר כך שאוכל להפעיל יותר משני מסכים איזה כרטיס הכי משתלם [ בין 800 ל1000 שקל ] תודה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה כרטיס חזק ומומלץ במחיר טוב.. (שהכרטיס יתאים למשחק GTA IV) יש לי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1024X1280 . ד"א אני גם יחבר לכרטיס LCD 32 אינצ'. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיס ati hd 5770 ב 400? מדובר בחבר שמוכר לצורך שדרוג או שאפשר בסכום הזה להביא משהו חדש באותה רמה. מה צריך לבדוק כשקונים יד שנייה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Radeon 9800, אבל הלוח שלי תומך רק ב-AGPX4, (ראו מפרט). האם זה יעבוד או שאני חייב להחליף לוח?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-