כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כדי להשתמש ב flashrom צריך להיות בדוס והבנתי שאי אפשר לצאת ל דוס מ xp מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. אני צריך את עזרתכם.. (שוב) נבדקתי אצל רופא עיינים ועלי לעשות טיפולים בעתיד, אבל בינתים.. אני חייב מסך חדש שפחות יכאיב לעיניים. אז ככה השאלות שלי: 1) LCD פחות מכאיב לעיינים? 2) על איזה מסך הכי כדאי ללכת? 3) אם כבר LCD אז של איזו חברה? אני אשמח להשאר עם מסך CRT.. תוכלו גם להמליץ לי על דגמים טובים?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך אבל יש לי שאלה איזה יותר טוב ATI RADEON 9200 PRO או Geforce FX 5700 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-