עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad1905,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. שלום... לפני חודש קניתי מחשב נייד pavilion dv5 שכולל בתוכו כרטיס מסך 9200gs ניסיתי לחבר בעזרת HDMI תמחשב נייד לטלויזיה(בשניהם יש את החיבור) אך לא הצלחתי לגרום שאני יכול לראות בשני הצגים את אותו הדבר רק הצלחתי להרחיב את הצג.. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שכפול צגים או שניתן רק להרחיב את המסך? ואם ניתן רק להרחיב תמסך איך אני יכול לשחק בו משחקים? (כמו Pes 2009) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by hachling,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Alon.R,

כותרת.... מדובר על כרטיס מסך של geforce 9800GT / 9600GT... תודה רבה

5. Started by kozimus,

סליחה כבר פורסם . לנעול בבקשה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by Evil Inside,

אני מחר כנראה הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין אם להשאיר את ה9600 SE שבדיל או להשקיע עוד 500 שח ל 9600 XT. אני לא גיימר מטורף...אבל אני גם משחק לא מעט.. אוהב משחקים בסגנון קול אוף דיוטי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע בXT.. השאלה העיקרית שלי היא לכמה זמן הSE יחזיק ולכמה זמן הXT יחזיק?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Adirz,

יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by SamurAchzar,

כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by rangerman,

שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?

12. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Peri228,

שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by 8dsim,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה600 ש"ח בבקשה תביאו הצעות זה מה שאני מצאתי אולי יש משהו יותר טוב ? Soltek SL-5600XD Geforce FX 5600 128MB DDR DVI Retail Video Card או MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ואם הsoltek יותר חזק בכמה הוא יותר חזק ? בתודה סתיו .

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. באיזה חנות בארץ אני יכול למצוא GeForce FX 5900 XT Golden Limited ומה המחיר? שלחו לי את הלינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by roeesnir,

שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by _BooM_,

כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף כפול ואז שמונה צפצופים והמחשב לא עולה (מסך לא נדלק). יש בעיה כלשהי בכרטיס מסך (החלפתי כ. מסך והכל בסדר) האם יש כיוון לפתרון הבעיה? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by kobbyc,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  22. הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?

23. Started by retlol,

http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html/4 לHD4770 יש ביצועים יותר טובים מלHD4890 והוא גם יותר זול, אז מה היתרונות של הHD4890 על הHD4770?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Moor,

שלום לכולם, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי וזקוק לעזרה בעניין. ההשקעה שלי לכרטיס מסך זה עד 900 ש"ח. מפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GT (GV-NX86T256H) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 מסך: LG LCD 22' L226WA http://www.lge.com/products/model/detail/l226wa.jhtml ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply http://www.hecodirect.com/compucase-hec-hec500tdtf-atx12v-500-watt-powe50012500.html * צריך להחליף? שמעתי שצפויה הורדת מחירים בכרטיסי מסך, יש למ…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by mor_shalev,

אני רוצה להסיר את הדרייברים שלי.. מה אני בוחר מהרשימה.? יש לי 4850 יש שם כל מיני אפשרויות ati, aticcc, ati wonder

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.