עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EliranB,

ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  2. יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by vic1234,

יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by arielJ,

שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. Started by mosdef,

איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?

8. האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by אדי44,

שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by zivgev,

תודה. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by shai2009,

אני רוצה לקנות 9600GT עם הקירו הנ"ל: http://tms.co.il/product/5507 הוא עולה בס"הכ יותר 100ש"ח יותר מזה, ויש לו גם OC בנוסף לקירור: http://tms.co.il/product/5216 יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. משתלם להשקיע עוד 100ש"ח בשביל הקירור וה-OC שמקבלים עם הכרטיס? 2. הקירור הזה באמת טוב?? או שהוא בתם נראה מפלצתי כזה?? 3. אני אוכל בעתיד להעביר את הקירור הזה לכ.מ אחר? 4. הקירור הזה רועש? תודה לכולם! עריכה: לפי מה שקראתי עליו ברשת, אם אני אחד שמחפש פילטרים ואפקטים שונים הוא כ.מ משתלם..

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Pika007,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!

16. Started by ofcourse,

חיפשתי קצת, ומצאתי את המסכים הבאים: AOC 7VLR DIGIMATE 17 1701 0.25 17 CTX VL700 17' VIEWSONIC E70 מה לדעתכם עדיף מבין המסכים הנ"ל ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  17. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...

20. Started by Salwaby,

איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by zeropaid,

אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו. איזה סוג מסך עדיף: LCD או CRT?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by yuvalfr,

אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  24. שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by ma4351,

חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות