כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ארכיטקטורת ה-Hopper מוצגת רשמית במסגרת עולם ה-HPC עם 80 מיליארד טרנזיסטורים, זכרון HBM3 ותהליך ייצור חדיש מבית TSMC - ונותנת לנו את האות להתחיל בנבואות אודות דור כרטיסי ה-GeForce RTX 4000 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה. הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה. בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה. מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא: ANTIALIASING DEFERRED ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים? המפרט שלי הוא כזה I7 2660K GTX580 EVGA SC ASUS P8Z68 DELUX/GEN3 SEESONIC 850 X SERIES G.SKILL SNIPER 2X4 GB כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא). קצת התאכזב…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256D-B Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256DB-ED LeadTek WinFast PX6800 GS TDH Extreme מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואיכות לא חשוב המחיר!!???
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה צריכים להיות הנתונים?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ואותה שאלה גם לגבי ה-9500 של ATI , תיהיה לו תמיכה עתידית בDX9 ?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קונה עוד מעט 4080 ורוצה לדעת עם הוא יכנס לי לקייס crosair mid Carbide Series 275R Tempered Glass Mid-Tower Gaming Case וקירור נוזלי CROSAIR H150I pro rgb cooler תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-