עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

נגיד לי יש 128 MB בכרטיס מסך שלי אם הייתי קונה 256 במה זה היה עוזר לי ביצועים,איכות?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך x radeon 1950 pro יריץ את crysis ואת קרבון על הדברים הכי כבדים?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by bv500,

בהנחה ואני אלך על המסך הזה:Model CMV 221D Size 22.1'' Widescreen Color Silver black Input Interface D-Sub/DVI Pixel Pitch 0.282 mm Resolution 1680 x 1050 WSXGA+ Brightness 300 cd/m2 Contrast 700:1 Viewing Angle 170°(H) x 160°(V) Display area 473.76 x 296.1 mm Response time 5 ms (Tr + Tf) Weight 4.7kg איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לרמה שלו? לקחת 8800 או שלהסתפק ב-1950PRO בשלב זה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by kobt,

איזה כרטיס אתם מציעים אם המחשב שלי??1.6 מעבד ו512 זכרון מה עוד אתם מציעים??אה ויש לי AGP4 והGEFORCE תומך רק ב8 לפי מה שכתוב אז....לא דע אם הוא תומך או לא

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by sevenX,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

נתקלתי לאחרונה באתר הבא http://www.ageia.com/ החברה מציגה את השימוש במנועים פיזיקליים במשחקים כגון Unreal Engine 3 Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter City of Villains Bet on Soldier ועוד... הנה הדגמות http://www.ageia.com/physxInAction/avis.html מישהו מכיר את החברה בכלל?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  12. אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Goadzilla,

אהלן אני הולך לקנות היום כרטיס מסך או שאני קונה שתי 3850 או אחד 8800GTS אני לא יכול SLI כי יש לי לוח X38 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. אני לא ממש מבין בנושא, לכן אני מעוניין בדעתכם ;D GTS 640MB + INFINITY שתי מאוררים +Q6600 P35 DS-3 2GB XMS2 CL4 תוצאה: 9439 (אחרי OC חמוד, 2.8GHZ למעבד) תודה רבה ! רז

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by MoAv,

כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  16. מתי הם יוצאים (אם תאריך משוער נא לציין לא רשמי)? מה יהיה מחירם בארה"ב או בארץ לא משנה לי (אני יעשה חשבון כבר מה יהיה המחיר בארץ.)? בכמה % חלש ה8300 מה8600? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by segev22,

קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

21. Started by rm23,

טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by limer,

המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by BarM,

I3 3220+650 ti או g640/g840+7850 המשחק העיקרי זה BF3. תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by אדי44,

שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.