כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
התלהטות בבחירת כ"מ למפרט i5 2500k 4gh gskil ripjaws asrock extreme 4 מה עדיף? gtx 570 או 6950 reference dual bios? או המלצה אחרת לכרטיס שאפשר להפוך ל 6970 ? הבנתי שיש בעייתיות מסויימת עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי זוג כרטיסי מסך (6950), ה-CF פועל אך במשחקים לא מרגישים זאת, פתחתי על זה מלא אשכולות אבל עכשיו גיליתי את הבעיה שלא בדקתי אותה כמו שצריך, כרטיס אחד מנוצל עד ה-100% בזמן שהכרטיס השני מנוצל בקושי 15% ובגלל זה אני מקבל איטיות במשחקים כמו BF 3, מטרו 2033 וקרייסיס 2 שלא אמורים להיות עם שני 6950. הוכחה: מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה דרייברים יותר טובים ? [למרות שאומגה מבוססת על קטלייסט] אבל איזה דרייברים אתם מעדיפים ומשתמשים? כמובן לכרטיסי רדאון של ATI
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב (מסך LCD) שעיקר השימוש בו הינו למטרת פיתוח תכנה ועיון במסמכים. האם הכרטיס הגרפי משפיע על איכות וחדות תצוגת הטקסט ואם כן, מהו הכרטיס הטוב ביותר למטרה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך כרטיס מסך בעיקר למישחקים בסביבות ה 300 שקל ל AGP תודה
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך מעבד AMD2X3 TRIPEL זיכרון 4 ג'יגה לוח GB MA770 REV2 אחד מאלה מה עדיף או פחות מזה משחקים קלים בלבד לא גיימר עם מסך 19 LG רחב 1 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI 711 שקל 2 Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI 720 שקל 3 PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI 530 שקל 4 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board 580 שקל 5 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI 760 שקל 6 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 HDMI 650 שקל מה עדיף מבחינת תמורה למחיר ולדרישות שלי אם יש משהו אחר אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש בתקווה בחודש הקרוב מחשב והתקציב מאפשר גם 9800GX2 עכשיו נשאלת השאלה האם שווה לרכוש את הכרטיס הזה כיום כאשר ביולי יוכרז 9900 מה שאומר שהוא יהיה בארץ בערך בעוד 3-4 חודשים אם לא מאחור יותר. האם כדאי בכל זאת לרכוש את ה 9800GX2 ? לרכוש כרטיס תומך DX10 פשוט יותר (אולי 8800GT?) או להישאר לבנתיים עם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא 7800GTX ? תודה (נא לפרט שיקולים בבקשה).
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני רוצה אופציה לשחק בכל משחק חדש אבל אין לי צורך ברזולוציות האיומות האלה 1900 וכו מספיק לי 1024, אני על מסך 19 אינץ. השאלה שלי האם מספיק לי 8600 GTS אפילו נומר 8600 gts oc או להוסיף איזה 500 שח בשביל 8800 GTS של 320 מגה??
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר הלך ה8800GTX שלי לעולמו ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כרגע אני לא רוצה להחליף את הלוח אם ( Asus striker extreme ). מה אני צריך: 1. שיחזיק לי 2 מסכים של 24 אינץ' ברזולוציה גבוה ( 1920X1080 ) 2. משחקים כבדים. 3. 3d studio max 4. אני לא יודע אם זה קשור אבל שלא ילגלג לי בפוטושופ ובאפטר אפקטס. תקציב: אין הגבלת תקציב. רק שימו לב שיתאים ללוח אם שלי. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-