כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
Sapphire Radeon X800GTO2 @ X850XTPE + AC Silencer 5 Rev 2
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת : תמונה : דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות? וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1100 ש"ח. איזה כרטיס מסך לגיימר הכי כדאי??
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב למסך 22'ולמשחקים בקיצור לגיימר שיעבוד פיקס וירציץ משחקים על HIGH למשל את הgta.. HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לכרטיס מסך יש קשר לזה? שיחקתי עם הרזולוציה והבהירות והקונטרס, ושום דבר לא עוזר... יוצא מהמסך אור חזק,כמו להסתכל על פלורסנט, זה ממש צורב בעיניים ולא רואים נעים כמו במסך רגיל,CRT או 3 על 4. הגדרתי את הכרטיס מסך לגרסא החדשה ביותר, וזה לא עוזר, האם מישהו יכול לעזור לי ??? יש לי כרטיס מסך גיגהבייט אנוידיה 8600 נ.ב בפורום מסכי מחשב לא יודעים לעזור בנושא הזה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר עבודה משרדית/ צפייה בסרטים ואינטרנט. הוא בעל מעבד Dual Core E5200 ובעל 4 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב אינו מיועד למשחקים. כיום המסך מחובר לכ.מסך מובנה, אני מעונין לקנות כ. מסך שיוכל לתמוך ב-2 מסכים במקביל: 1. 1080*1900 פיקסלים 2. 1800*2500 פיקסלים אני מחפש כרטיס זול שיצליח להפעיל את שני מסכים במקביל. התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף פחות, אין לי עדיפות לחברה מסויימת. אם מבחינת עבודה משרדית אין הבדל בין כרטיס ב 500 ש"ח לכרטיס ב 300 ש"ח אעדיף את הזול... תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רכשתי את ה9600GT 512mb oc האים טעיתי שלא חיכיתי ל-4850 ואים כן עד כמה טעיתי?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי HD5850 וממש מתחתיו יש לי 9800GT (לפיזיקס) הלוח הוא: GA-X58A-UD7 השאלה שלי היא כזו, יש לי עוד PCI EXPRESS למטה, אני יכול להעביר את ה 9800GT ל PCI EXPRESS האחרון בלי לאבד ביצועים (נ.ב: הסיבה שאני רוצה להרחיק אותו היא מכיוון שהוא גורם לHD5850 להתחמם) מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה..?? RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E? מבית ASUS מיפרט תכני http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=12&model=400&modelmenu=1 ??? תודה מראש והעם הוא יותר טוב מסידרת ה 6800GT של Nvidia
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא Sapphire x800gto 256bit 256mb agp שלפי הצהרות היצרן מגיע עם 12 צינורות עיבוד, לפי מה שקראתי בעיקר במודעות של פורומים מחו"ל שמצאתי בחיפוש ניתן לפתוח בדגם זה עוד 4 צינורות ואז יהיו סה"כ 16 צינורות עיבוד... כאשר קניתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים ומיד גם התקנתי את ATI Tool כי לבדוק יותר פרטים על הכרטיס לתהמתי גיליתי את הדבר הבא: רשום שיש 16 צינורות עיבוד אקטייבים (אתם יכולים לראות זאת בקובץ המצורף). השאלה שלי איך יכול להיות שזה הגיע ישר פתוח עם 16 צינורות, האם יכול להיות שזו טעות? ועדיין פתוחים רק 12? ובאיזו תוכנה אחרת אני יכול להשתמש בכדי לאמת את העניין שאכן יש לי 16 צינורות עיבוד פתוחים...? אודה לכם אם תעזרו לי לפענח את העניין... תודה מראש, ליאור. [attac…
-
- 14 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D