כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק 550W ג'נרי שכתוב עליו: output: 3.3V 22A +5V 39A +12V 39A -5 - -12V 1.2A +5VSB 2.3A האם אני יכול לחבר עליו כרטיס מסך מסוג 9600GT \ 8800GT חייב תשובה מהירה תודה לעונים מראש!!
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה ATI RADEON PCI-EXPRESS x16 אז רציתי לדעת אם הוא יותר טוב... תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי חברים, בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש - מעבד I5 9600K . מסך IPS- FULL HD בגודל 24 אינטש (אני יושב כחצי מטר מהמסך). לעיתים קרובות אני משחק בworld of tanks, צופה בסרטים, אופיס וכדומה. חשבתי ללכת על כ.מסך RTX 2060 אך במחשבה שניה, ייתכן ואני קופץ מעל הפופיק וזו תהיה רכישה גדולה מידי, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר. חשוב לי לציין כי אני לא מעוניין לשדרג רכיבים במחשב בתקופה הקרובה ולכן על כ. המסך לתמוך גם בהרחבות ועדכונים שונים של המשחק וכו'. מה אתם ממליצים? א. לרכוש את הכרטיס הנ"ל ? ב. לרכוש כרטיס אחר זול יותר כגון GTX 1660 TI או GTX 1660? ג. לרכוש מסך אחר ולמ…
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב שישמש לצרכי גרפיקה. העבודה בעיקר עם פוטושופ, עם קבצים גדולים. המפרט שמתוכנן כרגע (ללא כרטיס המסך) הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני פונה אליכם בזעקה גדולה!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כאן בנאדם נורמלי שיכול לתת חוות דעת מקצועית על 19" CRT?! לא משהו בסגנון... LG שולט, IIyama יביא לך בג'ננה... חוות דעת מקצועית אני מבקש, תודה, תבורכו.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין הבאים EVGA GTX 780 Ti Gigabyte GTX 780 Ti 1. יש לי סלידה קלה מAMD ולכן מעדיף nVidia. 2. מתכוון לקנות באילת ומוכן להשקיע עד 3000 ש"ח 3. בהתחלה הכרטיס יחובר למסך 1920X1080 אבל בהמשך ירכשו מסך/מסכים אחר/ים. 4. מעדיף אורח חיים ואמינות. לא יבוצע OC. (שקט זה גם נחמד, אבל לא כל כך משנה) 5. מטרות - גיימינג כבד ושיחזיק לאורך זמן (כנראה הכרטיס האחרון שאני אקנה אשקיע בו ככה אז שיחזיק כמה שנים טובות) אז איזה מבין הכרטיסים עדיף? (אני שם לב שEVGA קירור סטוק וגיגבייט עם קירור יותר טוב (?) ) אולי עדיפה חברה אחרת בכלל? (כזו שאפשר לקנות באילת) וגם - האם בכלל עדיף לי לחסוך ולקנות 780 רגיל או גרסת Ghz?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?
-
- 18 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-