כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בסך של עד 400 ש"ח +- דרוש ממשק PCI-E. כמו כן, המחשב מכיל כרגע 2G RAM, מעבד ליבה כפולה של INTEL במהירות של 2.6 כל אחד. היה לי x1600 אבל הוא נדפק לי. תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנשים שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 800 אם חריגה קטנה של עוד 100 150 לא יותר השאלה האם הכרטיס ATI RADEON X800XL עונה על הצרכים ביחס למחיר אני משחק במשחקים כגון WORLD OF WAR CRAFT וכאלה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לבן שלי את המשחק PES 2012 הדרישות המומלצות למשחק הם: PES 2012 Recomended System Requirements : Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM 8GB free hard disk space DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Windows compatible USB Gamepad 1280 x 720 monitor resolution נתונ המחשב שלי: יציאת PCI-E ספק כח ג'נרי אבל בהספק 450 וואט (קניי אותו בIVORY הם טוענים שהוא מספק 450 וואט - אמיתי ) כיום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8500GT יש לי 3gb זיכרון מעבד שעונה לדרישות איזה כ…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לאחר שיטוטים בפורומים פה הכו בי כמה ספקות.. הכרטיס אמור להיות מספיק טוב בשביל המסך? אני צריך עוד כרטיס? SLI? והאם על לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לי אפשרות בכלל לSLI? תודה מראש, שם.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא אכפת לו הוא רוצה agp והוא לא רוצה לשדרג פשוט הכרטיס מסך הכי חזק לagp וכמה הוא יוציא ב3dmax
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחרי שהRT הקודם לא עזר וראיתי פה שהגיע החדש אמרתי שאני ינסה לפתוח צ"ע. וזה הצליח! עברתי מ12x1,5 ל16x1,6!! אין שום ארטיפקטים והעלייה בטמפ' מזערית אם קיימת! אבל עדיין, עד שאני יקנה עוד RAM ה256 שלי דיי מגביל את הביצועים אבל בכל זאת זה נתן לי עוד 700+ נקודות ב3D MARK 03 ואני בטוח שאנשים עם זכרון קצת יותר נורמלי יקבלו יותר... אני מציע לכל מי שלא הצליח עם הגרסה הקודמת לנסות שוב עם הגרסה החדשה, לי זה עבד.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מסך fhd אני קונה מחשב חדש ויש תקציב להכל.. מי הכי משתלם 280x gtx780 290 ללא x ה780 מבוזבז לא? והאם אפשר לפתוח את 290ל 290x?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ok אז ככה משהו מכיר את הכרטיס 7800GS ויש לו אותו? אני רוצה לדעת איך הוא...מבחינת ביצועים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 פה יש אותו ב 1600 שקל ובכל חברה הוא עולה בין 1900 ל 2300 אז ראיתי את המפרט של הכרטיס והוא בדיוק אותו הדבר כמו כל החברות ההבדל הייחידי שראיתי הוא שיש לו רק שנה אחריות במקום 3 שנות אחריות! ואני יודע ש pny זאת חברה טובה אז אם משהו יודע את ההבדל שיסביר לי תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דוד שלי הקטן שם לי מגנט מול המסך למשך של שניה...עכשיו אני עושה דרך המסך את הזה שאמור לנטרל את זה....וזה עדיין נשאר יש כתמים על המסך... מה אני עושה?..
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-