כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כ5100 שקלים חדשים שקיבלתי היום אבל אני לא הולך להשקיע 1619 שקל בכרטיס מסך אני יוסיף עוד 256 ddr 333 ל256 שיש לי זה משתלם יותר מכרטיס מסך חברות כרטיסי המסך לא מבינות את זה כניראה אם המחיר היה יותר נמוך אז הכרטיס היה נפוצ כמו geforce 4 mx אבל לא שווה להשקיע כסף וכול כך הרבה בכרטיס מסך יש למישהיו מושג מתי המחירים של radeon 9800 ירדו מתחת ל1000 שקל?????
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך להודעתי הקודמת (שאף אחד אגב לא הגיב לה..) אני מסיק בעצמי (למרות שאם למישהו יש הערכה טובה יותר שיגיב שם בבקשה) שכרטיס המסך אינו תקין עוד וצריך להחליפו. לכן עליתי עם תקציב שהוא 400 ומטה לכרטיס חדש, כהשימושים העיקריים בו הם משחקים כמו CSS, והגדרות גבוהות לא ממש חובה אה וגם המון TV OUT. למעשה TVOUT כמעט קבוע. כך שצריך כרטיס מסך שיהיה נוח לTV OUT. מה שאני חשבתי עליו זה: 9500pro 9600XT 380 x1550 480 sparkle 7300gt 500 " 7600gs 600 המספרים הם המחיר שיעלה לי להביא את הכרטיס. עם נטייה לATI כשבפרט ה9600XT קורץ לי הכי מכולם, בעיקר במחיר האמת.... אבל אני לא מעריץ של סדרת ה9000 של ATI [היה לי 9600 לא זוכר איזה דגם באחד המחשבים, לא PRO ולא XT, ממש היה גרוע, גם 9…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
9800PRO 256BIT 256 MB DDR 2 @ מהירויות של XT (ליבה R350) או XT רגיל עם DDR 1
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858&PHPSESSID=41fff9869fb331dcbe98ab356ff68e45 תגידו הוא נראה כמו בתמונה ?? כי באתר היצרן הוא נראה ככה .... http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg בקיצור אאיזה קירור יש בו ?? כמו שבפנדה או כמו שבאתר היצרן ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה.. אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר: כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהובים כבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדום כבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEO מתאם כסוף פין דו צדדי צהוב יכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC.. צריך עזרה דחוף...
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כן..שלום הסתבכתי כאן קצת.....קראתי באחד מהפורמים שהXT הוא גירסה מוחלשת של הPRO אבל אני לא זוכר אם זה רק לNVIDIA או שזה בעצם ATI או בעצם שניהם.........??? אז מה.....מה יותר חזק הXT או הPRO???
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, שלום אני קונה מסך LCD ויש לי בחירה בין שני מסכים: 1) MAG MS776 2) LG L171OS אני רוצה לקנות מסך שיהיה טוב למישחקים (שלא יהיה את תופעת ה GHOST), איזה מסך מבינהם יותר טוב ואם אתם מכירים מסך יותר טוב מהם בטווח של עד 2000 ש"'ח אז תגידו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע כרטיס מסך 4850, מסך 17 אינץ. ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות? (ללא החלפת ספק כח). תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-