עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by Xanthias,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בשביל להשתמש לעריכה ולמשחקים כבדים עם רמת גרפיקה גבוהה מאוד. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני יכול להתגמש קצת כלפי מעלה). המפרט שלי כולל: מעבד: Intel® CoreTM i7-4770 3.4GHz Haswell לוח אם: Z87M-G43 Haswell 1150 MSI זכרון: Kingston 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHz ספק: Corsair 550W VS550 מסך Full HD תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלוםםםםםםםםם יש לי בעייה גדולה עם שני המשחקים. המשחקים עובדים על 30-40 FPS וזה משגע אותי . זה זז כמו במצלמת אינטרנט גרועה. הכרטיס שלי הוא 7600GS מעודכן עם כל הדרייברים החדשים. טמפ' במנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע ל-81. אני לא יודע ממה זה נובע כי ההגדרות ששמתי הן על DEFAULT. יש לי מערכת די חזקה ואני מחפש פתרונות. בנוסף חשבתי על החלפת כרטיס אבל אני לא יודע אם זה כדאי עכשיו כי לא תיכננתי מהלך כזה. ובנוסף לאור השינויים (אולי....) שיקרו בחודשים הקרובים בסצנת הקרבות של ATI-NVIDIA יצאו כרטיסים חדשים. בעקרון אין לי תקציב מוגבל אבל לא מוכן להשתגע ולהחליף שוב עוד חצי שנה כשיתחילו לצאת משחקי DX10.

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by kibub,

היי אני צריך את עזרתכם אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור אם אפשר לעזור לי אני אודה מאוד מהאתר הזה ב240$ למחשב קונרו: http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProdList&cmd=pl&id=999.243 תודה

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by zacf,

שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחבר שלי את הכרטיס מסך שלו במחיר מעולה הדגם הוא inno3d gtx 470 ורציתי לדעת אם הספק כוח שלי יספיק הספק הוא 450W של חברת CWT דרך אגב אם זה משנה המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד E8500 זכרון ראם 4GB לוח אם MSI P45 Neo תודה רבה לכל העוזרים

11. Started by yanosh,

אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by VortexD,

מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by -R-E-L-,

http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מחברה לא של ליטק כי יש להם אחריות קצרה ! על איזה כרטיס מסךהיתם ממליצים של גיגהביט ? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  17. מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

19. Started by darq,

Driver Packaging Version 8.512-080703a-066913C-ATI Catalyst® Version 08.7 Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 7.01.01.798 Direct3D Version 7.14.10.0597 OpenGL Version 6.14.10.7769 Catalyst® Control Center Version 2008.0703.2236.38526 הם עידכנו רק את ה CCC ולא את הדריבר או ש..?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Nitro Viper,

קניתי מחשב חדש (המפרט בצד) קודם כל, לא עשיתי OC. באמצע משחקים יש כל כמה שניות מין הפסקה של חצי שניה (למרות שהמשחק רץ על 150-200 FPS) למישהו עולה בראש מה זה יכול להיות?

22. Started by ilanb0,

האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video

25. שלום יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בתוכנה 3DMARK06 הוא מראה לי קבוע FPS 30-40 אני מרגיש שהכרטיסים לא עובדים כמו שצריך או שלא מנוצלים עד הסוף צריך את עזרתם איך אני בודק את זה ?? 9800gt X2 innod3

• 10 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים