עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by matan_18,

שלום לכם. יש לי מסך של LG דגם : 775 שהגודל שלו הוא 17 אינץ, אתמול הכנסתי אותו לתיקון כי הוא התחיל להשמיע צפצופים. היום התקשרתי לשם וביררתי לגביי החלפה שלו עם מסך אחר (19 אינץ) ונאמר לי שאני יכול לקבל את ה 995 שזה הדגם של 19 אינץ תמורת סכום של 450 ש"ח (ואני מקבל שנתיים אחריות) שאלת המיליון דולר : האם משתלם ??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. יש לי כמה שאלות לגבי הנ"ל: 1.האם יש מסך LCD עם 180 מעלות צפייה למחשב ואם כן מהיא הרמת ניגודיות שלו או מה המסך עם השילוב הכי גבוה? 2.אני צריך מסך זול מאוד כמה שאפשר ב- LCD מדובר על 17 אולי 15" תלוי במחירים 3.האם כרטיס של AGP יכול לרוץ על PCIE? 4.איזה כרטיס הכי טוב כרגע בתחום המחירים הבנוני(1200~ 1300 שקל אולי טיפה יותר) ל- PCIE ? 5.איזה כרטיס מסך של AGP8 יש כרגע במחיר הכי זול שראיתם ללא דרישת ביצועים מעל אפליקציות של OFFICE ואולי ICYTOWER או וכדומה? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת Amos.G

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Nof,

במחיר אין כל כך הבדל אז אני שואל בביצועים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום! אני קונה בקרוב מחשב, והדבר היחיד שלא נסגרתי עליו זה איזה מסך לקנות. אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא משחקים, לכן אני זקוק למסך עם זמן תגובה מהיר ולא רק על הנייר. איך ה- BENQ FP71E+ 8ms ? התקציב, כפ שנאמר הוא כ-1800 ש"ח תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by curdi1,

שלום רב, איפה מבחינת ביצועים עומד הכרטיס שבכותרת לעומת כרטיסים אחרים ? האם משחק כדוגמת ה-gta החדש ירוצו עליו (גם אם לא בהגדרות מקסימום ) ? תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by a007fan,

שלום לכולם, קיבלתי מתנה כרטיסה מסך הנ"ל מארה"ב. כמובן שהוא בשיטת NTSC ולכן אין באפשרותי להנות מתכונות הטלוויזיה ולכידת וידאו אצלנו כי אני משתמשים בשיטת שידור PAL. אני יודע שינה דרך לבצע פלאש של הביוס בכרטיסים אלה כך שניתן יהיה להפוך אותם ל PAL. יש הטוענים שיש גם ג'ימפור... אני מאוד אשמח אם משהו מכם יודע לעזור לי עם הבעייה הזאת שכן זה ממש מתסכל אותי שאני לא יכול לנצל את כל הפונקציות של הכרטיס. בתודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  13. מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by mp91,

מה עדיף? ולמה?

15. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by DCAG,

לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video

19. Started by SMoKeR,

היי, ברשותי מסך מאוד ישן שנקנה לפני חמש שנים AOC 7KLR הבעיה היא שהוא פשוט אינו נדלק... בינתיים אני עובד עם מסך זמני שקיבלתי מחבר... האחריות על המסך כבר פגה ממזמן והחנות ממנה הוא נקנה כבר אינה קיימת... מה לדעתכם עליי לעשות? נואש לעצות..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. מפרט מלא בפרופיל. למקרה שלא עדכנתי שם (אין לי כוח לבדוק) e2160 @ 3GHz HD 4870 @ 780MHz GPU / 1GHz Memory כל השאר לא השתנה ומופיע בפרופיל. תוצאה כללית - 9917 3DMarks תוצאה מפורטת: SM 2.0 Score - 3853 SM 3.0 Score - 5298 CPU Score - 2261 עכשיו, יש פה 2 שאלות/הצהרות: 1. כל מי שמתכנן את הכרטיס הזה על מערכת חלשה יחסית, ככה זה נראה :] 2. התוצאות סבירות? ככה זה אמור לצאת עם המערכת הזאת? גיא.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  21. המפרט שלי כרגע:AMD4200 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2GB RAM אז אתם אומרים כדאי לשפר את המעבד לE8400 ולהשאר עם HD3850 או לשפר את הכרטיס ל4850/70 והשאר עם AMD4200? המחשב מיועד בעיקר למשחקים

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. יש לי 7600GS זה יספיק לי לרזולוציה הכי גבוהה בNFSC ? המעבד שלי הוא C2D

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  23. טוב אז המחשב של אחי c2d e6300 1gb ram 160hdd gforce 7300gt לוח אם של אינטל לא זוכר את הדגם הספציפי עכשיו חשבתי לשם לו 2gb ram ו 9600gt של גיגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 השאלה אם יהיה צוואר בקבוק וכמה הוא ירגיש שיפור ביצועים כי לאחרונה קנו לו מסך 22 והוא משחק על 1650x1050 אז הוא מתלונן על הפגיעה ב FPS במשחקים שהכרטיס יהיה מפנדה תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by emmanuel,

שלום לכולם. האם הספק שלי יחזיק 4870 ללא בעיה? המפרט שלי רשום בצד. כמו כן הספק שלי הוא HEC ACE480 480W תודה.

25. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.