כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למשחקים בעיקר ואני אוהב שדברים זזים חלק אבל נראה לכם שווה לקנות עכשיו Sapphir Radeon X1950XTX 512 RAM או שאפשר "להסתפק" ב Sapphir Radeon X1950XT 256 RAM ( ד"א אני 99.9% קונה מסך 17") X1950XTX- ש"ח 2400 X1950XT -ש"ח 1600
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך: בחנות הציעו לי: Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-X2696~8~0.htm ואני מתלבט הם לקחת במקומו את אחד מאלה: BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 896MB DDR3 BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE 896MB DDR3 http://www.skypc.co.il/pl_product~BGTX26896MCX~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~BGTX26896MC~8~0.htm יש לי כמה שאלות: 1.מה עדיף מבחינת מחיר ויעילות? 2.אפשרי לעשות לClub3d או לBFG OC עובר קלוק לבד ולהגיע איתם לאותה מהירות וביצועים של הBFG OCX (יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L)?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס 8600GT של GIGABYTE עם 512 DDR2 לבין כרטיס של ATI X2600PRO שניהם באותו המחיר הצרכים שלי הם משחקים ועבודה שוטפת{אנטרנט אופיס} מה עדיף? בבנצ'מארק של toms hardware דווקא הATI הראה ביצועים טובים יותר מה אתם אומרים? דחוף
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מי עדיף ולמה! והאם ה9600GT יעבוד עם ספק של רק 400W? לוח האם של המחשב שלי P35 neo של MSI מעבד 6750 זיכרון 3G 800MHz ספק 400W כרטיס מסך נוכחי 8500GT 1GIGA
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אותו הקנייה שווה הכרטיס עולה 2880 שקל מה דעתכם שווה לשקיע הוא יחזיק לי פוחת שנתיים
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/graphics/news/2008/11/13/AMD-Details-ATI-Stream/p1 לפ המצגת יש להם תמיכה מאוד חזקה מכמה יצרני תוכנה מובילים - נראה מרשים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-