עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?

2. עד היום כל מי שרצה לשלב 2 מאיצים גרפיים במחשב אחד נאלץ לבחור בפיתרון של נווידיה, ה SLI, אשר שולב בערכת השבבים למעבדי AMD 64BIT הנקראת NFORCE4-SLI. פיתרון נוסף, אך מוגבל למאיצי ה 6600GT, בא בדמותו של מוצר חדשני מבית ג'יגהבייט, ה 3D1 אשר שילב 2 ליבות גרפיות על כרטיס מסך אחד ובכך בעצם ביטל את הצורך בבקר ייחודי על לוח האם. אך מה יעשה מי שרוכש מערכת מבוססת מעבד אינטל ועדיין רוצה לשלב 2 כרטיסי מסך? נראה כי היום יש פיתרון, גם הוא מבית חברת ג'יגהבייט. החברה מכריזה על לוח אם בשם GA-8I915P Dual Graphic. לוח זה שרשום כפטנט מאפשר חיבור 2 כרטיסי מסך בתצורת PCI-EXPRESS על ערכת שבבים אינטל 915P המיועדת למעבדי אינטל בתושבת LGA775. הלוח הנ"ל יאפשר בנוסף חיבור של עד 4 מסכי מחשב בו זמנ…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by Inzagi,

אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by puGs,

בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by smady by,

יש לי דילמה בין 2 כרטיסי מסך בגרסאת ה1GB שלהם. ההבדל במחיר הוא משמעותי, ורציתי לדעת האם גם ההבדל בתוצאות? שימוש: מחבילת ה-CS5 - פוטושופ, אילוסטרייטור, אין-דיזיין - שימוש יום יומי. ובהמשך (עוד שנתיים בערך) - אפטר אפט ופרמייר. בנוסף הכרטיס צריך לסחוב משחקים כמו סטרקראפט ו-וואו (לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה, אבל שירוץ) הכרטיס צריך לתמוך במס' אפליקציות שרצות ביחד באותו זמן. במידה והכרטיס החדש (450) יספיק - ייתכן ואני אשדרג את המעבד מI5 לI7 עקב החיסכון במחיר.... יעבוד על מסך 20" רחב - רזולוציה 1680*1050. תודה מראש על התשובות!! :-]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by YOU123,

החלטתי לקנות אותו הקנייה שווה הכרטיס עולה 2880 שקל מה דעתכם שווה לשקיע הוא יחזיק לי פוחת שנתיים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by llime,

היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. הינה המפרט+תמונות: http://www.viperlair.com/reviews/video/ati/r4xx/x800p/ אני קונה אותו ב-850 עם אחריות של שנה וחצי תגידו אם זה שווה -כמה עולה חדש -האם הוא כרטיס חזק עם ביצועים גבוהים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  10. כללי מסך מחשב LCD "19 16.7 מיליון צבעים יחס קונטרסט 1:700 יחס בהירות cd/m 300 רזולוצית מסך 1024*1280 מהירות תגובה msec. 8 זווית צפייה רחבה השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון: ימין/שמאל +75/-75, למטה/למעלה +75/-60. פיקסלים עם תמונה ברזולוציות:800*640, 600*800, 768*1024,1024*1280 . התקן PLUG&PLAY בעל תקן VESA . מנגנון נעילת מסך KENSINGTON. התאמת צבעי תמונה. -------------------------------------------------------------------------------- חיבורים כניסת VGA (D - SUB) -------------------------------------------------------------------------------- שונות מתח עבודה: 100-240V. צריכת חשמל 45W מידות (בס"מ): ג- 42.8, ר- 41.2, ע- 20. משקל: 3.5 ק"ג. ארץ יצור: קוריאה. אחר…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by liav12,

שאלה בכותרת... 6600GT? X800GT?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by talsa,

את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. https://twitter.com/KalksteinNir/status/1429313726465912832?s=19

15. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC המחשב ניתן עם כרטיס מסך מובנה של intel integrated. בנוסף, יש למחשב 2 חריצי הרחבה לכרטיסי מסך (אחד AGP ואחד PCIE) ניסיתי לחבר את כרטיס המסך לטלויזיית LCD באמצעות כבל VGA דו-כיווני רגיל אך לא רואים מסך. לכן, הוספתי למחשב כרטיס מסך של GeForce2 וכעת חיברתי אליו את הVGA מהLCD ואכן רואים תמונה כמו שצריך. ברצוני לצפות במקביל ב-2 מסכים - מסך הLCD ומסך המחשב הרגיל שלי. הבעייה היא שברגע שמחברים את הGeForce לLCD ובמקביל מחברים את המסך הרגיל לintegrated (גם דרך כניסת VGA), רואים מסך אך ורק בLCD. מה מקור הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by ychamp,

I just bought a samsung 930b and it won't let me play any games that are under 1280X1024 wth should i do????

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. Started by Dready,

סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by amirusus,

אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שיחליף את הhd4770 שברשותי. כעת המערכת היא i5 סוקט 1156 לוח p55a ud3 זיכרון 4 ג'יגה ספק seasonic 400w מארז 6a19b כמובן :כרטיס שיכנס למארז הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by TC,

אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by bhaim6,

הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים

23. Started by MS-D,

שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  24. אני מרכיב מפרט למישהו שצריך להריץ 3Ds Max וחשבתי להתחיל עם מערכת מבוססת לוח אם עם כרטיס מובנה של AMD: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3156 הכרטיס המובנה הוא ATI 4200 HD האם הוא יוכל להסתדר עם התוכנה? ניסיתי לחפש בדרישות התוכנה אבל לא יודע איזה כרטיס מקביל לו מאלו המפורטים כאן: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=13571366&siteID=123112 וכאן: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/item?siteID=123112&id=13606773 אנא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים