כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו. איזה סוג מסך עדיף: LCD או CRT?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה2000 שקל.. קרעתי תתחת בשבילם.. אני מת לקנות מסך למחשב WIDESCREEN... יש לכם המלצות ? אני צריך זמן תגובה נמוך כי אני משחק משחקי FPS... זה מה שחשוב לי בעצם... תודה !
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את HD 4870X2 המסך שיש כרגע ברשותי הוא מסך CRT "19 של סמסונג שתומך ברזולוציה של 2048X1536 האם שווה להשקיע בכרטיס כפול שך 4870 או ביחיד ביחס לרזולוציה????????? תודה לעונים :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בלילה כשהמחשב לא בשימוש אבל מחובר לרשת והמסך כבוי,האם יש איזו אפשרות להכניס את כרטיס המסך למצב שינה,שהמאוורר שלו יפסיק לעבוד ושצריכת החשמל שלו תהיה מינימלית ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני יודעה שזה כמו שידור חוזר אבל מצתי אחד שהאפרש הוא 30 ש"ח לרזולוציה 1680X1050 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400 יש הבדל ביכלל ? ואיך הוא יתמודד עם מישחקים כמו call of dute 5 Command & Conquer 3 Tiberium Wars ומישחקיםם כאלה...........
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, כרטיס מסך 128 מגה (נדמה לי SIS (בלי יציאות וכניסות מיוחדות)) וזיכרון 128 (או 256 הוא לא זוכר...) הוא רוצה לחבר מצלמת וידיאו של SONY למחשב (חיבור RCA צהוב) איזה כרטיס שווה את ההשקעה? כל הצרכים הם פשוט ללחוץ PLAY במצלמה, REC במחשב ואחר-כך הוא רוצה לערוך את הסרט במחשב... הוא לא יודע כמה הוא יכול להשקיע, הוא לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק, מסתפק במועט ביותר... בבקשה תנו הצעות לכרטיסים, לטווח המחירים שלהם ואם הם שווים את מוצר/מזומן... תודה רבה, נדב (וגם רז...)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? http://service.futuremark.com/compare?3dm05=962772
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למשחק על רזולוצייה של 1680 על 1050,ההתלבטות היא בין 660 TI וHD7950. שאר המפרט בחתימה,הנטייה היא קצת יותר לכיוון ה660TI בגלל שהוא זול יותר(1650 לעומת 1800-1900). אשמח לתשובה טובה ומפורטת
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת קיימת: P55-UD3L סוקט 1156 Core i5 750 @ 2.67GHz 4GB DDR3 @ 1333 MHz Chieftec APS-550S, 550w 80+ PSU כרטיס המסך שלי כרגע הוא 512MB GeForce 210 תוצרת ASUS. אני לא גיימר מושבע, והמערכת די "ישנה" (סוקט ישן ודגם מעבד ישן). רוב המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי אסטרטגיה שלא דורשים כרטיס מסך חזק או משחקי RPG... אבל לקראת היציאה של TES Skyrim הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק פעם אחת לשם שינוי על Max Settings. בתנאי שהרזולוציה שלי היא 1920x1080 והמחיר המקסימלי 1000 ש"ח (כמובן שאפשר לחרוג אם יש סיבה), מה הייתם מציעים לי? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-