כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בחברות בין ה XFX לבין ה gigabyte... האם יש הבדלים ? ומה יותר טוב.. צריך תשובה דחוף כי קניתי כבר מחשב ואני רוצה לדעת עם להחליף את ה XFX בג'יגהבייט
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם קיים 6800GT בתושבת PCIE ? אם כן ,אפשר להשיג אותו בישראל? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/411/1/ קראתי באתר הנ"ל של-X1650XT יש אותה ליבה כמו ל-X1950P אבל ההבדל הוא שחסמו שם משו רק לא הבנתי מה. הנה מה שכתוב: האם זה אומר שאם נגיד זה אפשרי לפתוח את מה שהם חסמו. אז הכרטיס יגיע לרמה של X1950P ? ואם כן, אז איך ניתן לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים למערכת AGP הישנה שלי עכשיו לפי הביקורת באתר הם כמעט שווים עם נטיה לטובת ה 6800GT אבל ב TOMHARDAWARE כשמשווים בינהים במשחקים כמו OBLIVION half life prey וכו... הX800XT מנצח בגדול וה6800GT בקושי עובר ובמשחקים כמו OBLIVION הוא נותן 5 FPS בסצנות כבדות אשמח לשמוע מנסיונכם האישי האם הם באמת שווים ואיך הם יפעילו משחקים כמו NWN2 preescot 2.8 ht 1g kingstone ddr 400 250 WD Sata abit IS-7 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס 6600GT AGP אבל אני לא בטוח של איזה יצרנית כדאי. האם יש הבדלים בין היצרניות? מאיזה חנות כדאי לקנות (מקוונת / לא מקוונת) ? ובאיזה מחיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז אתמול המחשב נדלק והכל אבל המסך לא מגיב (מחשב מלפני 4-5 שנים). החלפתי מסך, לא עזר, החלפתי כ.מסך והכל עבד. מנוקודת הנחה שהכ.מסך מת הלכתי לחנות של חבר והוא הביא לי R6450. באתי הביתה, חיברתי את הישן שחשבתי שמת סתם לבדוק ופתאום הוא החליט לעבוד. עכשיו שיש לי 2 כרטיסים אני לא יודע מה עדיף. ה"חדש" R6450 1GB או הישן HD2900 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-