כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני לא מעודכן[צבא וכאלה]לפני כמה שנים ידעתי הכל ועכשיו אני בקושי יודע משהו... יש לי מחשב Amd Athlon 2.6+ 1024 DDR RAM Readon 9600 256mb XT עכשיו,אני מחפש כרטיס מסך אחר,המחשב שלי דיי טוב אני חושב,אבל עומדים לצאת משחקים קטלניים השנה וצריך להתכונן לא?המערכת הזאת לא תריץ לי בטח משחקים כמו crysis ודומים,אמרו לי שיש טכנולוגיות חדשות בכרטיסים שאיכשהוא זה קשור ללוח האם[משהו PCI EXPRESS נראה לי],אז אם אני לא טועה לוח האם שלי זה או זה: EP-8RDA3+PRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3plusPRO EP-8RDA3IPRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3IPRO לא סגור איזה שלי אבל אחד מהם. אני הסתכלתי בפוסט של הכרטיסים המומלצים,ואני לא סגור על עצמי בכלל,התקציב הוא 500-…
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך במחיר בין 1000- ל1400. כרטיס למשחקים, אבל אני לא גיימר מטורף המסך - 2407WFP. צריך כרטיס שיחזיק את הרזולציה. שתהיה תמונה יפה לHDTV. המפרט: מעבד:586ש''ח Intel Pentium E (C2C technology) E2180 2.0GHZ 1MB FSB800 OEM לוח אם:598ש''ח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DSL ספק כוח 455ש''ח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU זכרונות 458ש''ח Corsair @GB (2X1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 המפרט הורכב מTMS. וזה יוצא 1997 ש''ח תודה
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן קראתי בפורום שממליצים על 8800GT, אז קודם כל - האם הוא המומלץ ביותר, אם כן, של איזו חברה הייתם אומרים שהכי אמינה? והאם המעבד D920 לא יהווה צוואר בקבוק? דבר שני, מה עם ATI? אין שום כרטיס שיתחרה ב-8800GT? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? http://service.futuremark.com/compare?3dm05=962772
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה כרטיס שמיועד למשחקים אבל אני צריך שזה יהיה כרטיס בינוני ביותר,לא משהו חזק כי גם ככה המחשב לא חזק. תודה רבה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עם יחס עלות ביצועים הכי משתלם שיש.אני מתלבט בין HD 4670 של Msi לבין sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6825 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ 2GB RAM OF Kingston Motherboard of Asus 945 ספק כוח 520 watt של gyro וכרטיס מסך 7300GT מסך "Sansung 20 השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק? ואם אחד מהכרטיסים הנל" משתלם?.או שעדיף ללכת על 9600GT OR 9800GT?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ואם אפשר גם קצת פירוט על הכרטיס של הGEFORCE כי בחיים לא שמעתי עליו כלומר ידעתי שיש 6800 ואז יצא ישר 7600 אף פעם לא שמעתי שיצא 7300 ואני צריך את הכרטיס בשביל משחקים כי התקציב שלי נמוך יחסית כלומר 300-400 ש'ח וגם איזה כרטיס של RADEON מקביל ל-7300GEFORCE למשל יש את ה-7950GEFORCE שמקביל נראה לי ל-1850שלRADEON וגם אני צריך עוד סטיק של 512RAM ואל פסק אז אולי אתם מכירים איזה חנות שתקמבן לי את כול אלה כלומר כרטיס מסך RAM ואל פסק במחיר של עד900ש'ח זה יהיה אחלה ודרך הגב יש לי PCI EXPREES תודה רבה למי שיעזור ולמי שניסה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברת Colorful מציגה את הגרסה היקרה ביותר של כרטיס ממותג ה-GeForce, אולי מאז ומעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 900 ש"ח שהוא לא HD6870 חוץ מהדגם הזה לשם משחקים וסרטי HD. משחקים כגון SC2 BF3 על רזולוציה 1900X1200 על הגדרות בינוניות פלוס.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני חושב לקנות ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 אבל אני לא יודע עם זה ירוץ טובב עם המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום =] בשעה טובה הזמנתי לי את הX1650XT וגם עוד זיכרון. מSKYPC. עכשיו שאלתי היא כזאת. האם הכרטיס מצריך חיבור חשמל מהספק כוח? :s05: אם כן. איזה סוג חיבור צריך? זה הכרטיס המדובר: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV262 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני מש…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-