עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  2. משהו יכול לתת לי קישור להורדת דריביר חדש ל7600GS? ניכנסתי לפה ואני לא מוצא.. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by kingpin,

אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by eldad7,

בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by deluxe,

יש לי כרטיס מסך כזה: http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gtx-260.66.html כתוב שיש בבאנדל כבל SPDIF audio cable שמאפשר העברת אודיו דרך יציאות ה-DVI עם מתאם HDMI. לצערי אינני מוצא אותו. מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג כבל כזה? תודה רבה!

7. מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by zoozoo,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים שבנושא (שניהם מקוררים פאסיבית) עבור HTPC שאני מרכיב. העלות של שניהם דומה (לא שיקול). אני מתכוון לצפות בסרטי 1080P (קידוד h.264) ובבלוריי (כולל ריפים 1:1 בגודל עשרות גי'גה לסרט) עם מקרן FHD. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה Win7 והצפיה עם ה- MC המובנה. אני מבין שככלל ה- HD4550 מתאים יותר ל- HD. השאלה היא האם התמיכה ב- CUDA שיש בכרטיסי 9500GT תשיג ביצועים טובים יותר. הבנתי שבסרטים כאלה הכרטיס לוקח על עצמו ממש את כל העיבוד הנדרש, ולא צריך כמעט כלום מהמעבד הראשי. בקיצור - מה מומלץ לקנות, כאשר השיקול היחיד הוא הצגת סרטים (אני עושה גם עריכת וידאו בסיסית לחומר מצולם ממסרטת ה- FHD שלי בקידוד AVCHD, אבל זה לא העיקר). תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

10. אהלן חברים, רכשתי לאחרונה דיאבלו 3 והכרטיס מסך (8800 GT) עושה קצת בעיות..אני חושב שהוא שרוף. יש לי מעבד intel core 2 quad Q6600 2.40GHZ לוח אם של Gigabyte P35-DS3L 2 ג'יגה RAM של G.skill ספק כוח liberty elt400AWT בכל מקרה אני רוצה לשדרג לכ מסך חדש בתקציב של עד 500 ש''ח ורצוי אפילו פחות. יש עוד דברים שרצוי שאשדרג שלא עולים הרבה? אשמח לשמוע המלצות ! תודה רבה על העזרה אנשים!</blockquote>

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Satlan,

אהלן קראתי בפורום שממליצים על 8800GT, אז קודם כל - האם הוא המומלץ ביותר, אם כן, של איזו חברה הייתם אומרים שהכי אמינה? והאם המעבד D920 לא יהווה צוואר בקבוק? דבר שני, מה עם ATI? אין שום כרטיס שיתחרה ב-8800GT? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by dd7,

מה עדיף.? X1900 XT 256MB או 512mb x1950pro שניהם אותו מחיר בנועה מחשבים..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת בערך כמה נקודות אוכל לדעתכם לקבל עם המפרט שלי (רשום באיזור החתימה) ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  15. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. מתלבט בין : Pine XFX nVidia GeForce Fatal1ty 8600GT 256MB PCIe לבין CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 אודה לעזרתכם הדחופה: והאם תוספת של 90 ש"ח שווה את זה: CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by satlan1,

Samsung 710N 17 אינץ' Benq fp71G 17 אינץ' מחרתיים אני בדיוטי פרי אז אני אקנה אחד מהם, על איזה אתם ממליצים? המחיר של הסמסונג: 350 דולר. המחיר של Benq זה 281 דולר. ד"א יש לכם המלצה על מסך אחר בתקציב של עד 1500+-(בעיקר לאינטרנט, פעם בשנה אולי איזה משחק ...) תודה

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by MaxAir,

שלום, אני חדש בפורום ומבקש עזרה בקשר לבעיית סינוור לבן במשחקים לדוגמא: הסנוור קורה כאשר יש אפקט של אור לבן בהיר מאוד, האפקט כאילו מוגבר יותר מדי. אשמח לרעיונות מדוע התופעה קוראת. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 , 2GB RAM NVIDIA GeForce 9400 GT תודה מראש, אופיר

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. up

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by giri71,

Cpl months ago i have argument with some ppl ,i was saying that Nvidia will be having hard time with G80+unified architechture.And thta G80 wont be unified,here little proove http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060220100915.html

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by nadaviz,

אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by leviron0,

שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by יניב51,

שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by ZASUS,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים: http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpg זה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4! בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת. איך אני יכול לבטל את זה? תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים