עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by ScreameR,

יש לי בסביבות ה2000 שקל.. קרעתי תתחת בשבילם.. אני מת לקנות מסך למחשב WIDESCREEN... יש לכם המלצות ? אני צריך זמן תגובה נמוך כי אני משחק משחקי FPS... זה מה שחשוב לי בעצם... תודה !

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by stingeR-,

מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Oriz,

היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  7. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

8. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by אוריפ,

תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by giloman,

9800PRO 256BIT 256 MB DDR 2 @ מהירויות של XT (ליבה R350) או XT רגיל עם DDR 1

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by Dano,

אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by alex02,

איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by arielJ,

שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. Started by MrFantstic,

שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by DAVIDD,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  16. אני בונה מפרט למחשב (מסך LCD) שעיקר השימוש בו הינו למטרת פיתוח תכנה ועיון במסמכים. האם הכרטיס הגרפי משפיע על איכות וחדות תצוגת הטקסט ואם כן, מהו הכרטיס הטוב ביותר למטרה זו? תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום יש לי במחשב כרטיס מסך X550\256MB ATI אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך בקרוספייר כך שאוכל להפעיל יותר משני מסכים איזה כרטיס הכי משתלם [ בין 800 ל1000 שקל ] תודה

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by X1peL-,

שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. שלום, ברשותי המפרט הנ"ל, P-4 2400 Northwood Asus p4s8x-x Twinmos 1 gb ddr 400 Msi fx 5200 Antec P150 Antec 430w neo אין בכוונתי לרכוש מחשב חדש, לפחות לא בשנה הקרובה. אבל, עד הרכישה של המחשב החדש, אני רוצה להנות ממשחקים. השאלה שלי כזאת, האם המפרט שלי ינצל את הכרטיס, ואני באמת אוכל להחזיק איתו לשנה +\- ? תודה.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by n0stredamus,

אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by Dalmedigos,

ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני

23. היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה

24. Started by rbu99fm,

שלום לכולם וסליחה על הברורת, מה ההבדל בין X800gto ל- x1300 או x1600? מי יותר טוב? אני רוצה כנראה לקנות את ה- X800gto, מאיפה מומלץ לקנות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by shon,

אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.