כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום כרטיס המסך על המחשב שלי הוא ג'יפורס 2 לאחרונה המשחקים החדשים יחסית נתקעים באמצע המשחק וזה מאלץ אותי לאתחל את המחשב.. משחיקם כמו PES4,Vice city, ISS 3 ואפילו RED FACTION הישן נתקע.... הדרייברים מעודכנים ומהירויות השעון והזיכרון נמצאות של המהירויות ההתחלתיות... יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש : AMD 3200 64 BIT GEFORCE 6800 GT 256 MB 1 GB RAM הרצתי את ה3DMARK 2005 וקיבלתי 3823 רציתי לדעת האם זאת תוצאה טובה? אם לא תוכלו לתת לי טיפים לשיפור הביצועים ואיזה תוצאה אני בערך הייתי אמור לקבל עם מחשב כזה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם... בוקר טוב... הבוקר החלטתי להוציא את ה-Hercules Radeon 9800 Pro 128 שלי להסתכלות כללית כיוון שאני מתכנן להחליף שם את הקירור ושמתי לב לשני ג'מפרים/מתגים קטנים בתוך מין מלבן קטן ואדום ליד המאוורר... מישהו יודע למה הם משמשים?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500± הוא יהיה מיועד למשחקים קלים יחסית ולעבודה שוטפת במחשב... יש הצעות? מה הכי משתלם? אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב הזה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה תודה דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
אהמ...התקציב הוא בערך 700 דולר חשבתי על הדל שהוא 20" יש לכם עוד עצות להביא לי של מסכים אחרים איכותיים אגב סתם שאלה X800GT יהיה בסדר ברזולוציות גבוהות של מסכים כמו הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רדון X 600 או 6600GT מה אתם אומרים???? מה עדיף ומה הפרש בכסף????
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז עם Underclock (היו לי בעיות טמפרטורה בקרייסיס 2) של מ2000 ל1900 בMemory Clock ומ900 ל880 בCore Clock על מהירות מאוורר 100% הכרטיס על 54 צלזיוס, ובזמן שאני משחק קרייסיס 2 לדוגמא היא עולה ל90-97 בערך, בעיקר נעה בין 94-97. זה נורמאלי? מהי טמפרטורה נורמאלית? מהי טמפרטורה קיצונית מדי? איך אני יכול להנמיך אותה במידת הצורך? (הטמפרטורה בחדר 21 מעלות וניקיתי את המחשב אתמול)
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם יש לי בעייה גדולה עם שני המשחקים. המשחקים עובדים על 30-40 FPS וזה משגע אותי . זה זז כמו במצלמת אינטרנט גרועה. הכרטיס שלי הוא 7600GS מעודכן עם כל הדרייברים החדשים. טמפ' במנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע ל-81. אני לא יודע ממה זה נובע כי ההגדרות ששמתי הן על DEFAULT. יש לי מערכת די חזקה ואני מחפש פתרונות. בנוסף חשבתי על החלפת כרטיס אבל אני לא יודע אם זה כדאי עכשיו כי לא תיכננתי מהלך כזה. ובנוסף לאור השינויים (אולי....) שיקרו בחודשים הקרובים בסצנת הקרבות של ATI-NVIDIA יצאו כרטיסים חדשים. בעקרון אין לי תקציב מוגבל אבל לא מוכן להשתגע ולהחליף שוב עוד חצי שנה כשיתחילו לצאת משחקי DX10.
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס שיענה על הדרישות הבאות, מישהו מוכן לאמר לי מה בדיוק אני צריך לקנות? איזה רכיב? 1.אני רוצה שניתן יהיה לצפות בטלויזיה על גבי מסך המחשב. 2.אני רוצה שניתן יהיה להקליט תוכניות ולשמור אותם על גבי הזיכרון של המחשב. 3.ודבר אחרון, לחבר את מצלמת הווידאו למחשב ולהעביר סרטים מהמצלמה למחשב. (לאחר מכן לצפות בהם ב-dvd) אני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות, קצת התבלבלתי מכל הנושא, האם זה כרטיס טלוויזיה או שאולי כרטיס עריכת וידאו ? קיצר אני לא יודע. מי שיודע בדיוק אז שיגיב. תודה מראש. ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם משהו רכש את הכרטיס הנ"ל והצליח לפתוח לו את הצינורות? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס מסך במחיר 1000-1100 שקל משהו כזה ושיהיה בערך ברמה של ?Powercolor X800GT 256mb ואם מישהו יכול להגיד לי איך הכרטיס הזה...? Power Color ATI RADEON 9800 256 MB 128 Bit
-
- 13 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-