כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
1) אני הולך לקנות כרטיס מסך ati sappire x1800xt הוא זולל כ450W-400W הכרטיס עולה 200$ אני כנראה אצטרך ספק מפלצתי כדי שהמערכת תיהיה יציבה (המעבד הוא intel duo core e6300) על איזה ספק אתם ממליצים 2)אם שווה לעבור connect3D Radeon X1900GT 3058 Video Card - Retail במקום ה1800xt sappire הכרטיס x1900gt עולה 300$ תקציב:200-300$ לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק א': http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/index.html חלק ב': http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/index.html חלק ג': http://www.tomshardware.com/2006/08/08/graphics_beginners_3/ יש שם הסברים גם על המבנה של כרטיסי המסך, הטכנולוגיות המיושמות בהן והבדלים בשימוש ויישום של ארכיטקטורות ומבני כרטיס שונים על הFPS. כדאי לקרוא ולהעזר בו למכל מיני שאלות שיש לכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
סוגר תדרייברים או משו?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?
-
- 16 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסת ה256MB של הכרטיס בAGP. ובכללי, האם הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-