עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-It,

אני מחפש מסך עם PIVOT,בכמה שפחות כסף הגודל המינימלי הוא 17 אינצ',והמסך שיהיה יחס ניגודיות 1:600 מינימום תודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156 http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

4. Started by goniak,

מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת בערך כמה נקודות אוכל לדעתכם לקבל עם המפרט שלי (רשום באיזור החתימה) ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. נכנסתי לביוס שלי.. סתם שוטטתי לי נכנסתי לVideo Configurations. היה שם: AGP / PCI בסדר הכרטיס מסך שלי הוא AGP.. וAGP מסומן.. והיה שם גם AGP Aperture Size וליד זה 64MB.. אפשר כמובן לשנות. והכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600PRO 128MB שיניתי עכשיו ל128MB אבל עד עכשיו הכרטיס מסך שלי עבד על64MB??? או שאני צריך להחזיר ל64MB כי זה לא קשור לזה?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by slimshady21,

בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  9. epox-8kda3j amd 64 3200 2xkingston 256 400mh סליחה 6800nu של לידטק

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by Cucilida123,

היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני רוצה לראות 6 מסכים על מחשב אחד עם 3 כרטיסי מסך יש לי כבר מחשב אחד עם 2 כרטיסי מסך ואני רואה על 4 מסכים איזה לוח אם תומך באפשרות כזאת (ואל תשלחו אותי לקנות כרטיס של MATROX שעולה כמו מחשב) תודה!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by nirbar,

שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by Yoav,

נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by gogi,

היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by kobx,

מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by redead,

סיכונים? זה יתן תוספת ביצועים בכלל ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by leviron0,

שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by SpEcToR,

חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים