עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  2. יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by dark crystal,

שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?

4. Started by Moor,

שלום לכולם, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי וזקוק לעזרה בעניין. ההשקעה שלי לכרטיס מסך זה עד 900 ש"ח. מפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GT (GV-NX86T256H) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 מסך: LG LCD 22' L226WA http://www.lge.com/products/model/detail/l226wa.jhtml ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply http://www.hecodirect.com/compucase-hec-hec500tdtf-atx12v-500-watt-powe50012500.html * צריך להחליף? שמעתי שצפויה הורדת מחירים בכרטיסי מסך, יש למ…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by NOVA,

שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by kobt,

איזה כרטיס אתם מציעים אם המחשב שלי??1.6 מעבד ו512 זכרון מה עוד אתם מציעים??אה ויש לי AGP4 והGEFORCE תומך רק ב8 לפי מה שכתוב אז....לא דע אם הוא תומך או לא

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by domiel,

אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  11. היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה

12. Started by Kurt,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ואני לא יודע כמה הוא שווה הדגם הוא Gainword Geforce 4 Ti 4800 SE 128MB DDR DVI כמה אתם חושבים הוא שווה כיום?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Fireman,

היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by shem,

לאחר שיטוטים בפורומים פה הכו בי כמה ספקות.. הכרטיס אמור להיות מספיק טוב בשביל המסך? אני צריך עוד כרטיס? SLI? והאם על לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לי אפשרות בכלל לSLI? תודה מראש, שם.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by EagleX2,

רציתי לדעת כמה אמור לעלות ה radeon 9900

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by supercars,

בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  18. אהלן. אני קונה מחשב חדש לגיימינג בתקציב של 2500-3000 שקל לאחר שהמחשב הקודם נפטר. במחשב הקודם היה לי את הATI 4770HD ואני מקווה שגם הוא לא הלך... אותו שדרגתי לפני כמה חודשים... עכשיו, במחשב הנוכחי אני כנראה אסתדר על מעבד I5 וזכרון 4 GB, כלומר מבחינת מעבד וזכרון אני סגור. וגם הוא לרוב מריץ לי משחקים כמו דיוק ניוקם החדש ואססינס קריד די חלק ברז' של מסך 19 רחב (1440x900)... המעבד היה צוואר הבקבוק. אז שאלתי היא האם אני יכול להסתדר על ה4770HD עם המחשב החדש עד לשדרוג בעוד שנה וקצת ולהריץ משחקים על הגדרות מקס' ברזולוציה הזו או שאתם ממליצים כבר מעכשיו להשקיע בכרטיס מסך חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by Nof,

במחיר אין כל כך הבדל אז אני שואל בביצועים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by TAMIRRR013,

שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Kenny,

יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by DaMn18,

הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! יש לי חיבור hdmi בכרטיס ובמסך עצמו חיברתי כבל hdmi ביניהם והגדרתי במסך יציאה hdmi ואין לי תצוגה במסך מה הסיבה?... ???

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by squeal,

שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  25. 1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....

דיונים חדשים בפורומים