עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה המצלה לכרטיס מסך 512 MB ושינצל אותו.עד 800 ש"ח יש לי לוח 965p s-3

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by פיני1805,

שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by eilamc,

שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by miki16,

היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by davido,

עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by neogod,

האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by XD-DRAGON,

שלום, לאחרונה נשרף לי מסך של LG..(מסך CRT). אני מעוניין לרכוש מסך חדש... רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם וחברה שהכי טובים לצרכים שלי ולתקציב שלי. אוקיי, התקציב הוא נכון לכרגע 1500 ש"ח (אפשרות ל2000 מקסימום אבל עדיף שלא). צרכי המסך: - בעיקר עבודה ממושכת מול המסך (לא ברמה של מתכנתים שצריכים מסכים ממש טובים לעיניים אבל בכל זאת). - כמו כן, למשחקים...(כגון DOOM3 וכו'). - אם זה משנה, הכרטיס מסך שלי - רדאון 9800. מבחינת החברה שאני בוחר בה - אחריות חובה של 3 שנים לפחות. אשמח לעזרה . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: אם תוכלו לרשום מסך דק מומלץ, מסך שטוח מומלץ (גדול, כשהמסך שטוח ולא עגול).

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by X-It,

אני מחפש מסך עם PIVOT,בכמה שפחות כסף הגודל המינימלי הוא 17 אינצ',והמסך שיהיה יחס ניגודיות 1:600 מינימום תודה מראש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by nahoom12,

שלום אני דפוק במחשבים! תעזרו לי בבקשה. נחום כהן...

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by McMerc,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. יש לו לוח אם בעל אפיק AGP בלבד. המחשב שלו נראה ככה: ראידון 9100 או משהו כזה (OB). פנטיום 4 2.8 אולי פרסקוט (או אחד לפני זה). ג'יגה זיכרון. התקציב שלו זה אלף ש"ח.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by bogdant,

על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?

14. היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה

15. Started by gogo444@walla.com,

שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.

16. Started by alon15,

מה אני אמור לעשות לדעתכם? לקנות עכשיו מחשב או לקנות מחשב כאשר רוב הכרטיסים יתמכו בDX10 ?? ומה יהיה השינוי? (כרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by alons,

אני משחק באובליביון עם 7900GT ובעיית הHDR והAA די מעצבנת. יש לזה פתרון אופטימלי עם הכרטיס הזה?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Psychedelic,

יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את ה Connect3D X1950 Pro 256mb מנועה ב1350. רציתי לדעת האם תיהיה ירידת מחירים של ATI בשבועיים הקרובים והאם המחיר של הכרטיס ירד משמעותית? (80 שקל ומעלה).

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-x1900gt_10.html רשום 1900GT 620\1400 ויש עוד אחד רק בלי ה620\1400 מזה אומר?! ומזה שיש מספרים בהתחלה וקו חוצה כזה... למשל 1 ואז בסוף הקו הכחול יש 8

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  21. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by tenana,

יש המלצות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by yuyudodo,

היי יש לי P4 2.6 ו512 DDR זיכרון בא לי על כרטיס מסך חדש בסביבות ה600 שח..אך כמובן שעדיף פחות אם אפשר מה דעתכם על שתי האפשרויות הנל? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb או http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124 או שמא עדיף לקנות FX6200 ולפתוח לו הצינורות? תודה..

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by ObakeFilter,

שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.