כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של הכרטיס הנ"ל ויש לי מספר שאלות בנושא. לפי שיטוטים כאן בפורום, ראיתי שבד"כ ממליצים על החברה הזולה ביותר ואין באמת התייחסות למותג עצמו, זאת בטענה שהצ'יפים עצמם מייצורים על ידי NVIDIA עצמה ואילו רק הלוח והקירור מיוצרים עלי ידי אותו מותג. השאלה בעצם האם לקנות את הכרטיס הזול ביותר ללא כל קשר למותג? לצורך העניין הכרטיס של חברת TwinTech נמכר במחיר הזול ביותר היום, 1494 ש"ח. לעומת זאת כרטיס של חברת Gigabyte (חברה קצת יותר מוכרת) נמכר במחיר 1709 ש"ח. אני אציין שהקירור של Gigabyte נראה איכותי יותר. תודה מראש לעוזרים. גיל.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תראו יש לי אפשרות לקנות אחד משני הכרטיסים הבאים: PowerColor X800GTO 16 עם 256 מגה זיכרון[DDR3] ו256 ביט ב1150 ש"ח מ KSP או את Gigabyte 6800GS עם 256 מגה זיכרון [DDR3] ו256 ביט ב1200 ש"ח מ PLONTER עכשיו מה שמביא אותי להתלבטות זה, של GTO המיוחד הזה ישנם 16 צינורות עיבוד , בעוד של 6800GS ישנם 12 צינורות עיבוד בלבד. אז איזה כרטיס מסך טוב יותר?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי בבאטלפילד 3 על הגדרות גבוה ובדקתי טמפרטורה והיה 93 מעלות זה תקין? עד איפה זה תקין מדובר בגירסא עם הקירור רפאראנס דואג נורא ב6870 שלי זה לא היה עובר את ה75 מעלות סתם פראנואיד או מה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה....יש לי כרטיס מסך gforce fx 5600 שיחקתי במחשב פתאום התכבה לי המסך ולא נדלק שמתי כרטיס מסך של אחותי fx 5200 הכל פועל....והכרטיס שלי fx 5600 פועל אצל אחותי במחשב בהתחלה חשבתי שהכרטיס נשרף אבל התברר שלא... מישהוא יודע מה לעשות ?תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למה אין חומר על כרטיסי מסך אינטל ? הובטח שיצאו ב- 2020 בסוף השנה ונכון שלא ברמת NVIDIA אבל מה הם מציאים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יתן שיהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה על המחשב שלי וגם בקשר ל x800gto אותה שאלה intel p4 2.8 Northwood Gigabyte GA-8SG800 512 DDR SDRAM SiS 648 וספק ג'נרי שכנראה אני יצטרף להחליף
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי אכזוב קטן מה 7300GS... שיהיה עם 4 צינורות עיבוד ו 64 BIT... מופיע עוד כרטיס שלא יעכזב לדעתי הכרטיס הוא 7300GT 8 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 666MHZ לזיכרונות GDDR2. הציון ב 3DMARK05 יהיה כנראה ליד ה 3K... הכרטיס יהיה המחליף של סדרת 6200... והוא יתחרה בסדרת ה X1300 של ATI... http://www.vr-zone.com/?i=3104
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-