כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בתקציב 1600 שקל. מה אתם מציעים לקנות ומאיפה ?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/411/1/ קראתי באתר הנ"ל של-X1650XT יש אותה ליבה כמו ל-X1950P אבל ההבדל הוא שחסמו שם משו רק לא הבנתי מה. הנה מה שכתוב: האם זה אומר שאם נגיד זה אפשרי לפתוח את מה שהם חסמו. אז הכרטיס יגיע לרמה של X1950P ? ואם כן, אז איך ניתן לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי כרטיס רדאון 9700 פרו של ג'יגהבייט . עכשיו הבעייה היא כזאת , עם הכרטיס קיבלתי כבל לחיבור לטלויזיה שעבד בזמנו... כיום איבדתי את הכבל ואני משתמש בכבל אחר שיש לי שעבד לי עם הגרטיס GEFORCE הישן שהיה לי. אני מחבר את הכל , החיבורים טובים אך זה לא הכבל שקיבלתי עם הכרטיס. אני פעיל את ה- TV OUT דרך ההגדרות ככה: http://planet.nana.co.il/kk123/TV.jpg עכשיו הבעיה היא שחיברתי הכל וגם הפעלתי מחדש את המחשב ועדיין הוא מראה (תסתכלו בתמונה) שהטלויזיה לא מחוברת ובגלל זה אני לא יכול להפעיל את ה- TV OUT. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? מישהו התנסה בבעיה כזאת ? תודה מראש, JOOK . נ.ב. כאשר אני מחבר את החוטים הטלויזיה עושה כאלו רישרושים שהיא תמיד עשתה כשזה עבד , זאת אומרת שהיא קולטת …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, עם כרטיס מסך ישן עוד יותר... מפרט- פנטיום 4 חד ליבתי 2.4 גיגה זיכרון וכרטיס רדיון 9600 XT ישן. (AGP) אני לא ממש מעודכן בכרטיסי מסך... מהו הכרטיס האופטימלי שיכול להחליף בכבוד את 9600XT שלי בלי ליצור יותר מדי צוואר בקבוק? ראיתי ביד שניה ג'יפרוס 7600GS AGP ב200 שח מומלץ? אשמח לתגובות ועצות, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למה אני שואל? כי ה4850 שלי כנראה יממש את האחריות שלו...ובמידה וליבואן אין כאלו יותר אז שלא ידחוף לי משהו יותר חלש תודה. *הכרטיס במדויק מופיע במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
??? כלומר באיזה גירסה אני יקבל את הביצועים הכי טובים מהכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה כטיס עדיף? 1950XT עם 256 מגה? או PRO עם 512 מגה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-