כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפי מה שהספקתי ללמוד EVGA היא חברה שמאד מנסה להקשיב ללקוחות והחל מחודש אפריל האחרון הם שינו את מדיניות האחריות אחרי תלונות שהיא לא הייתה הוגנת במיוחד. למיטב הבנתי, עד לפני אפריל האחרון אם היית קונה מוצר של EVGA ומוכר אותו, הקונה מיד 2 לא היה מקבל אחריות בכלל ובמקרה של בעיה היה עליו לפנות לקונה המקורי (בעיה בפני עצמה). החל מאפריל הם החליטו לשנות את זה ולהצמיד את האחריות למוצר במקום לבעלים. השינוי חל על כל כרטיס שנקנה אחרי יולי 2011 כך שבמקום אחריות לכל החיים (שאותה קיבל הקונה המקורי) יקבל הקונה מיד 2 אחריות ל- 3 שנים! אני חושב שקשה לבקש משהו יותר טוב מזה, לא? מה שכן, יש הסתייגות מסויימת. אם לא קיבלתם את החשבונית המקורית מהקונה המקורי תופחת מה- 3 שנים התקופה שעברה מהרג…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בתקציב 1600 שקל. מה אתם מציעים לקנות ומאיפה ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב הכרטיס לילד בן 10 יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה של אינטל
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא GV-N430OC-1GL של גיגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov והשני: SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VG http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=311 ה GT430 הוא עם 1GB זכרון וממוהר קצת ע"י החברה. וה-5670 הוא עם 512MB זכרון, אבל עם מעבד גרפי מהיר יותר וזכרון DDR5. האם הזכרון משחק תפקיד חשוב או שהוא זניח בהשוואה לנתונים? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב היה לי משעמם אז הרצתי בדיקת GPU ב OCCT הנה התוצאה.. http://img213.imageshack.us/i/2010092821h28gpu1.png/ הכרטיס בסטוק כרגע... http://gpuz.techpowerup.com/10/09/28/98s.png ראיונות מאיפו השגיעות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף כפול ואז שמונה צפצופים והמחשב לא עולה (מסך לא נדלק). יש בעיה כלשהי בכרטיס מסך (החלפתי כ. מסך והכל בסדר) האם יש כיוון לפתרון הבעיה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman
-
- 14 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברה איזה כרטיס מומלץ: 1. GIGABYTE - 6600 256 MB DVI TV PCI-E (RETAIL. 2. GAINWARD - GEFORCE 6600 ULTRA/1760 PCX 128MB DVI VIDEO CARD והאם ההבדל משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 64BIT והורדתי את הדרייברים המתאימים התחלתי את ההתקנה וזה נתקע על Enumerating source media for installable packages אחרי איזה 10 דקות יצאתי מההתקנה מחקתי את הדרייבר עם DRIVER SWEEPER ואז השארתי את ההתקנה דלוקה כל הלילה וזה עדיין היה תקוע על אותו הדבר עריכה: הצלחתי לסדר את הבעיה אפשר לנעול
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדש פה, ראיתי שיש כאן אחלה פורום, אז הצטרפתי. ועכשיו לשאלה... הכרטיס החדש, תומך ב SLI? אני אוכל לחבר שני כרטיסים כאלה לסך הכל ארבעה מעבדים באמצעות תקן SLI? אם כן, אולי יש בנצ'ים כשזה מחובר ככה? מה בקשר למחיר? כמה יעלה הכרטיס בערך ביחס לכרטיסי high end אחרים? תודה מראש לפותר נכונה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן הלכתי לביוס לנסות להעלות קצת המתח AGP אבל זה היה נעול... ראיתי שם את AGP Aperture Memory וזה על 64MB ויש לי כרטיס של 128MB... צריך להעלות את זה ל128MB?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במשחק הנ"ל. ישנו קו אופקי מרצד שמשוטט לרוחב המסך במהלך המשחק. הבנתי שקוראים לתופעה Horizontal Line. יש מישהו שמכיר את התופעה ויכול לתת לי פיתרון?? אגב- הבעיה קורה אצלי ב 2 מחשבים, אחד מהם חדש וחזק מאוד. ניסיתי אפילו להוריד את ההגדרות אבל זה לא עוזר. אני אובד עצות.. אנא עזרה!
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת חבר שלי קונה כרטיס ויש לו יציאה של AGP 8X רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם הכרטיס X850 XT PE
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 4850 ורציתי לדעת איך אני מעלה את מהירות המאווררים שלהם (של שניהם) או לפחות של אחד מהם תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-