כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האים היתרון של הליבה החזקה עדיף על מהירות שעון מה כדאי יותר ? והאם אני יכול להגיע עם ה 7900GS למהירות של 7900GT ? כמובן בממשק PCI EX
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך + זיכרונות בארה"ב, תהיה לי בעיית מתח? או שאין קשר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש כרטיס חזק שיחזיק משחקים בצורה מכובדת על מסך 17" אבל שלא יוגבל ויבוזבז על ידי המעבד מתוכנן מחשב חדש עוד שנה ככה שלא צריך להשתגע ולפיכך התקציב הוא עד 650 שקל בלי חריגה של שקל תקציב של חייל תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם שלי?????.. יש לי זכרון sdram האם זה יתאים למחשב שלי וללוח אם שלי? הכרטיס הוא 6600GT Trinity...
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך תומך 4k לא high end לא יותר מ700₪ שיהיה אפשר להריץ בו cs:go במינימום לפחות 2 כניסות hdmi יש חיה כזאת? שווה לחכות עוד קצת שהמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 3 ti 200 128 בלי TV OUT. אני בקושי משחק במחשב, ואם אני משחק אז רק FM שזה משחק בלי גרפיקה. אני בעיקר רואה סרטים ואני צריך מאוד TV OUT. בבקשה תעזרו לי למצוא כרטיס שישתווה לביצועים של הכרטיס שיש לי עכשיו ויהיה לו TV OUT, אבל שיהיה זול - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
במעגל שלו, יש מקום שהוא מגיע לחום מאוד גבוה. במקום שסימנתי באדום. בoverride כתוב שהוא 40-43 מעלות (באיידל) זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-