כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח' יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון. השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע? ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
האם ההבדלים במשחקים כבדים יהיו משמעותיים בין שני הכרטיסים האלה? מסך 17" על הרזולוציה הנ"ל. ואם יש הבדלים, במה הם יתבטאו?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מהו ההבדל בין WinFast PX7600 GS ל WinFast PX7600 GT
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
מה יותר כדאי ככרטיס מסך ?gb fx6800NU 128mb pci-x או gb fx6600gt 128mb ???? סימו לב שה 6800 הוא לא gt!! בבקשה תענו לי ותסבירו עד כמה שתוכלו תודה יגאל עריכה: ערכתי לך את הכותרת לגמרי. או שאתה כותב את השם של שני הכ"מ בכותרת או שאתה לא רושם אף אחד מהם אחרת אי אפשר להבין כלום ממה שאתה רוצה. נ.ב.: זה NU ולא UN, מלשון Non Ultra.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי קניה של כרטיס מסך מארה"ב, האם יש משלמים מכס על חלקי מחשב בסכום של יותר מ200$ ? כי אניי מעוניין להביא אחד מהכרטיסי מסך האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102519 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102526 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102492
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2 אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה! ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס תודה מרואש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד חדש (dell vostro 3560) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (intel GMA 4000 HD) ועם מסך ברזולוצייה של 720p. ניסיתי להשוות בין התצוגה של וידאו במחשב לעומת במסך הטלווזייה שלי (LCD samsung full hd). לצורך העניין השתמשתי בקובץ AVI שאינו ברזולוציית HD. השתמשתי בוידאו של סרט מצוייר כדי שיהיה קל לשים לב להבדלים ועצרתי בתמונה ספציפית בעלת הרבה פרטים כדי להשוות (קטע הפתיחה של סאות' פארק). ניגנתי את הקובץ במסך המחשב, לאחר מכן דרך המחשב על מסך הטלווזיה ע"י כבל HDMI, ולבסוף ניגנתי את הקובץ ישירות במסך הטלווזיה ע"י דיסק און קי. בהשוואה אחד אחרי השני ניתן לראות בבירור שהתוצאה בניגון של הקובץ ישירות על מסך הטלווזיה שלא דרך המחשב הייתה טובה יותר. (ולא היה הבדל גדול בין ניגון…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מקווה שהקו נתן לי את תשומת הלב שחיפשתי יש לי בעיה בכרטיס מסך. הLCD שלי הייתה מחוברת עד עכשיו בנוסף למסך של המחשב ועבדה בלי שום בעיות. פחות או יותר מאז שעדכנתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר, החיבור הנוסף פשוט לא עובד. גם אם אני מחבר רק אליו, ולא 2 ביחד, הוא לא מגיב. רק החיבור שהמסך היה מחובר אליו עדיין עובד. זאת גם לא בעיה בטלוויזיה כי כשאני מחבר את הטלוויזיה לחיבור השני, זה עובד פיקס. ניסיתי את כל הקומבינציות ועם כבלים אחרים, הכל מוביל לזה שהחיבור עצמו פשוט הפסיק לעבוד. השאלה שלי היא בעצם אם זה בכלל אפשרי שחיבור אחד הפסיק לעבוד והשני לא? או שאולי זאת בעיה תוכנתית? (למרות ששיחקתי עם הדרייברים ועם ההגדרות במחשב ולא הצלחתי, ואני בדרך כלל מסתדר בקטע הזה) שכחתי לציין שה…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ללא שום OC מתוכנן ואיך הקירור שמגיע עם הכרטיסים האלו
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
FPS יכול לגרום מחוסר זיכרון ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך 5970 יפעל ויהיה מירווח ביטחון על הספקים: enermax naxn 550 seasonic 520 s12ll
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא: Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card עולהNIS 494.96 יש כרטיס מסך בסכום הזה שהוא יותר טוב? *לינק למוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אז מקריאה בדיונים האפשרויות הן: x1950xt 256MB מחיר- 1090שח x1950pro 512MB מחיר-1000שח x1950pro 256MB מחיר-915שח x1950gt 512MBמומהר אם אפשרי ובקירור סטוק (גרסאת פאליט)- 820שח x1900gt 256MB בתוספת Arctic-Cooling Accelero X2 להמרה מקסימלית- ~850+160=1010שח בערך איזה כרטיס יאפשר לשחק את crysis על 1280*1024 בהגדרות סבירות (ואפשר אפילו לוותר על AA/AF) [במערכת מבוססת E6420 עם 2G זיכרון] קונה את הכרטיס מחר.. תודה, ריפר
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מזמין בעוד כמה ימים מחשב לחבר והוא מעוניין שהמחשב יכיל כ"מ שיאפשר חיבור של ממיר למחשב, ע"מ לצפות בכבלים. גיימינג ממש לא מעניין אותו, אז התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה רבה ,דוד.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-