כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שה-HD2400pro לא יודע לפענח קבצי MKV - שזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה היא עם ה-HD3450 החדש יכול. הרצתי חיפוש קצר בנושא שלא העלה הרבה למרות שנדמה לי שקראתי איפשהו טרם ההשקה של ה3450 שהוא יכול לבצע פיענוח זה. למישהו יש תשובה בנושא ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז ככה.. בדקתי את הכרטיס מסך שלי כמו שאתם יודעים nVidia 6600 GT GDDR3 128MB והגעתי לתוצאה מגעילה של 3070 רציתי לדעת אם זו תוצאה סבירה או שאני אמור לקבל יותר? ואם כן מה אני אמור לעשות עם זה.. (הגדרות טובות יותר וכו'), יש לי דרייבר הכי מעודכן שהורדתי אתמול מהאתר של LeadTek ובדקתי באתר של נוידיה שזו אותה גרסא אז אין בעיה והטמפ' של הכרטיס 41 .. מה אני עושה אם יש מה לעשות ? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה התאכזבו מהבקר החלש של 8600GTS שהוא 128 ביט וכמות הזיכרון המועטה שהוא כולל. כנראה אנוידיה הבינה שזה לא מספיק והיא מתכננת על 8600GTS משודרג ה8600GTS המשודרג יכלול בקר 256 ביט וזיכרון 512MB. כמות SP עדיין לא ידוע , והוא ישחורר לקראת התחלת יוני. מקור: http://www.chilehardware.com/foro/exclusivo-geforce-8600gts-t79568.html?t=79568
-
- 53 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מ ה 6800GT ואם כן במה זה מתבטא? כי אני שוקל להחליף את ה 6800GT שיש לי עכשיו תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כמה שאלות.. יצא כרטיס מסך של ATI שצריך לעלות כ-1000 ש"ח? והאם שי ביקורות עליו? מה עם הכרטיס 8600GTS המשודרג שדיברו עליו פה לפני כמה זמן? יש משהו מעניין בנוגע אליו? ויצא כבר משחק DX10? תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
,שלום לכולם gigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערך או לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ?? פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTED האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?
-
- 17 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי X1600PRO 512MB חדש ויש לי כמה שאלות: 1) דבר ראשון בקשר לחיבור של הכרטיס למחשב, את החיבור לספק עשיתי עי כך שהוצאתי את החיבור של ה-FLOPPY וחיברתי אותו לכרטיס מסך-זה בסדר? 2)לא עשיתי פורמט למחשב אלא מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי את החדשים (כרטיס מסך קודם גם מסדרת RADEON) להשאיר ככה או בכל זאת לפרמט? 3)מה אמורות להיות מהירויות השעון של הכרטיס? (לפי ATI TRAY TOOLS זה 500\800 ?) 4)מבחינת ביצועים איך הכרטיס אמור להיות? GHOST REACON:AW לדוגמא מקרטע על רזולוציות גבוהות (1024X768) כשכל השאר על MAX כנ"ל לגבי PREY יש גם קירטועים ב-TITAN QUEST וגם בFEAR במיוחד כשאני מפעיל SOFT SHADOWS כרגע אני משתמש בדרייבר של אומגה שמבוסס על קטליסט 6.4 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-