עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cosinusminus,

פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new

2. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by Albetron,

ממה ששמעתי עד עכשיו הולך להיות כרטיס שמתקרב או עוקף את הטיטאן ב600 דולר...מה שכרגע כנראה הולך לתת תחרות צמודה שלא ראינו כבר לא מעט זמן, אני אישית מצפה לבנצ'מארקים בכיליון עיניים.

• 98 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by Hikaru,

רציתי לדעת אם אני יכול להרגע, בראש שקט לאחר קניית כרטיס X800XTPE של חברת Club3D. לא מתכנן OC בזמן הקרוב, וגם אם אני אעשה OC אני אחליף את הקירור שמגיע איתו. אז לא להתייחס לזה בתור בעיה.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by shai11,

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by denis,

השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.

7. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC? וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם? ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב? תודה מראש לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Epsilon,

שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. צריכים לעדכן ביוס מי שיש לו את הגרסא הזו P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 ONLY העדכון מונע את הנושא של מחשב שנתקע עקב שינוי מהירות GPU (שמוביל לתקלת מתח ) את העדכון פלוס הוראות ניתן להוריד מכאן: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php מדריך לאיך להגיע למצב של PURE DOS ע"י USB BOOT ניתן למצוא כאן : http://forum.uabit.com/showthread.php?t=121953 יוצרים את הUSB BOOT מעתיקים אליו את הFLASH מאתחלים את המחשב ומשנים בביוס (למי שאפשר לא כל לוחות האם תומכים בזה ) BOOT מUSB שומרים ויוצאים לאחר מכן המחשב יעלה במצב PURE DOS תכנסו לתייקיה של הFLASH ותפעילו ואז ריסט תתחדשו יש לכם ביוס חדש והרבה יותר יציב מה 08.09.08 שנה טובה

• 45 תגובות
    • 8.1k צפיות
  10. Started by XbarX,

Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe GV315 רוצה למצוא את המקביל לו ב-GEFORCE

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by yg1996,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב נייד בשביל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה... 1. האם אני יכול בכלל להתקין כרטיס מסך למחשב הנייד הזה? 2. איזה כרטיס אתם מציעים לי במידה ואני יכול לקנות? 3. לא קשור לתת פורום הזה האם אני יכול להתקין windows 7 במחשב הזה? יש לי את הדוח של everest אבל אני לא יכול להעלות אותו כי הוא גדול מדי אז תכתבו לי בדיוק מה אתם צריכים ואני יעלה את זה בהודעה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dorsht,

שבת שלום. איזה כרטיסים מקבילים ברמתם (5-10% הפרשי ביצועים לכל היותר) יש לATI? כרטיס ברמה של GTX550TI פחות או יותר. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AmorphisM,

התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by commendor,

בכמה הX1900GT יותר טובכדאי להשקיע את ה100 שח ולקנות אותו ולא את הX1950PRO?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…

16. Started by F430,

בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Sh1,

מה ההבדל בין hd6850 ל hd5850? ראיתי שה6850 בתוספת משחק dirt3 יותר זול מה hd5850. מה ההסבר לכך? מישהו יכול להאיר את עיני? לא רק לומר לי שזה יותר טוב מזה וזהו. אני רוצה לנסות להבין... בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  18. התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by GILGILGIL,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by slider,

האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Pac Pac Chick,

שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.