כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי כרטיס מסך V9950 תוצרת ASUS או בשמו האחר Geforce fx 5900 ניסיתי לעבור למצב "שכפול מדויק" בעזרת התוכנה טי וי טול 9.5 ואני מקבל את ההודעה הבאה: "your monitor must be able to handle low frequencies[pal 50Hz/31kHz-NTCS 60Hz/31kHz] to us dualview. Otherwise it could be damaged" יש לי את אותם שני מסכים שבעזרתם כן הייתי מקבל העתק מדויק בכרטיס הישן שלי(טושיבה 43" ו- בנקיו 17" LCD) אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס עצמו,פשוט נראה לי לא הגיוני שכרטיס שעלה לי 1990 ש"ח,עם הטכנולוגיה אולי הטובה ביותר בעולם התלת מימד כיום...חוסם את האופציה הזאת.מוזר מאד אך חייב להיות לכך הסבר ואולי פתרון. אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה אחרי מחקר קטנטן באינטרנט...אגב אני די מבין בנושא ה…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מזה טרנסים או משהוא כזה? [br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 14:34:09 ומה זה מהירות שעוןסליחה שלא רשמתי
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מדובר על Counter-Strike , משחק שהמפרט שלי אמור להריץ ללא קושי על 100 FPS, וגם מריץ מצויין. אך לאחר כחצי שעה פתאום יש ירידה ל-60 ואפילו 30 FPS . לא מבין מה קרה בדיוק. צריך לציין שבזמן המשחק יצאתי לווינדוס וראיתי בתוכנת EVEREST שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 60 (10 יותר מהטמפרטורה במנוחה) ככה שאני באמת לא מבין מה הבעיה. וזה קרה יותר מפעם אחת. מדובר על מחשב חדש עם הדרייברים הכי עדכניים והמפרט המלא בפרופיל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר הרבה זמן סקירות של כרטיסי מסך ניידים ולא מוצא כמעט כלום, אני צריך במיוחד של 865GM שמובנה במחשבים עם פנטיום-M. פחות חשוב לי של כרטיסי HIGH END. מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ישן GIGIABYTE 980 G1 2*8 פינים חשמל בזמן אחרון הביוס הפסיק לזהות את הכרטיס מסך לאחר הדברים הרגילים כמו דריברים וכו... ניתקתי את הכבלים של החשמל 2 חיבורים 8 פין וחיברתי רק לחשמל של PCIE ווואלה הלוח והויינדוס פתאום מזהים לי את הכרטיס בצורה תקינה אבל לא ניתן לשחק כי חסר חשמל עכשיו חיברתי כבל בודד של 8 פין לאחד החיבורים וזה גם זיהה לי את הכרטיס כלומר רק כאשר מחבר 2 כבלים של 8 פין ביחד הכרטיס נעלם מהרדאר הכרטיס עצמו ניראה שעובד המאוררים עובדים הליד מופיע וכו.... ניסיתי לחבר 8 פינים בשני החיבורים בנפרד לבדוק אולי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תקול אבל בשניהם עם חיבור בודד הכרטיס מופיע בווינדוס רק ספציפית שמחברים את שניהם נעלם מהרדר …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
עברתי על כמה חנויות וזה רק גיגבייטים או חברות שאני פחות סומך עליהם להחזיק את תקופות האחריות שלא לדבר על מעבר
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במסגרת המפרט שקיבלתי בפורום מפרטים, הציעו לי את כרטיס המסך הזה: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL אני רוצה לערוך סרטים, ז"א להעביר חומר ממצלמת הוידאו מיני DV שלנו אל המחשב, לערוך עם תוכנת עריכה ולצרוב על DVD. האם ה-DVI שרשום מייצג כניסה שמתאימה למצלמת הוידאו או שאני צריך כרטיס FIRE WIRE. אם צריך כרטיס, אחד כזה שבא על לוח אם (יציאת IEEE 1394) הוא טוב? נגיד כמו בלוח GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת המלצה על כרטיס המסך האידאלי (דגם ויצרן) עד כ- 700 ש"ח וכמובן שעדיף פחות אם אפשר- לצרכי אדריכלות. תוכנות: Autocad Sketchup Vray for Sketchup (לרינדור) Photoshop רזולוציית המסך תהיה 1920X1080 תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-