עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dulcevida,

אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  3. בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by shimronfio,

איזה כרטיס מסך עדיף 9800GTX+ או ה- HD 4850 של ATI מבחינת ביצועים , חום ומחיר?

5. Started by OR007,

אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.

8. יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???

10. Started by gabbay,

אני מתכנן לקנות את ה gfx470/480 כשהם יצאו. איך באה לידי ביטוי כתוספת ביצועים הוספה של כרטיס נוסף ל עבור PHYSX, לדוגמא GTS 250, במשחקים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. 128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by BURTON,

אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by ValooMaster,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by singera,

הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by aviad13,

היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by Aner,

תודה ;D

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by yonatanR,

איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by ezx,

אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Pro modder,

היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום, השאלה בכותרת, המפרט בצד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by אלעד6,

צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by יניב51,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הקירור שלו? מדובר בכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983 האם הקירור שקט? מה הטמפ' איתו? בעיקרון אני חושב לקנות גם VF900 אבל אולי הקירור סטוק לא כזה גרוע...

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by NOVA,

אם כן, מי הם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.