עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ttwow,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Bug2000,

כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Holy,

קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Aner,

תודה ;D

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by OvOnoob,

שלום לכולם אני יודע שהנושא כבר נידון בעבר אך לא הצלחתי להסיק תשובה חד משמעית ואשמח לקבל עכשיו. ברשותי מחשב עם מעבד פנום 2 945 C3. שני כוננים קשיחים, צורב והכל במארז סטנדרטי. ספק הכח שברשותי הוא hec win+ 550w (שהוא לא מהמובחרים שיש אבל עושה את העבודה) ורציתי לשאול האם הספק הזה יוכל "לסחוב" תצורה של 2 HD6950 בCF?? ראיתי דעות חלוקות בנושא ובנוסף בדקתי במחשבון וואטים אינטרנטי ועל פיו 550W אמור להספיק אז למי להאמין???. בנוסף כשאומרים לא יסחוב מה הכוונה?? המחשב לא ידלק? או שנקבל ביצועים פחותים?? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by yossihaz1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרת ניגון סרטי בלוריי/1080/ סטרימינג hd בלבד לא מיועד למשחקים הכרטיס nvidia sapphire hd 5450 1gb האם הוא יתאים לדרישות שלי כמו שצריך? האם הוא תומך בהאמת לומרה cuda ? הוא עולה כ-250 ש"ח אודה לתשובתכם

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by ToyMan,

מישהו יכול יותר להסביר לי על זה? בגלל שיש לי CF של HD6870 ואני לא מבין מה ה Applcation Profiles עושה בלשונית Gaming בדרייבר אני רואה את זה אבל אני לא יכול לבחור בפרופיל. יש לי בלוח הבקרה 2 Application Profiles אחד בגרסא חדשה יותר ואחת בישנה יותר אין לי מושג למה זה לא מוחק תקודמת אני לא יודע איך הדבר הזה עובד. יש לי גם אפשרות "לבחור Application Profile" אבל שאני מנסה לבחור זה רק נותן לי את האפשרות New Application Profile מישהו יכול להסביר לי על זה? בבקשה תסתכלו על התמונות כדי להבין יותר על מה אני מדבר ומה אני צריך לעשות!: http://www.***.co.il/my/zzzxjztimitj.png http://www.***.co.il/my/jnmwmiijmxa4.png http://www.***.co.il/my/omliit3mxyjy.png במקום הכוכביות תכתבו siz!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by ata01,

אני מחפש כרטיס מסך להחליף את ה-HD4850 שכנראה בדרך לשבוק חיים. אני צריך כרטיס שיתאים למחשב (קונפיגורציה מפורטת למטה) מבלי להחליף חומרה נוספת. כמובן שאם כבר אני מחליף כרטיס הייתי רוצה לראות שיפור ולכן אני מעוניין בכרטיס שטוב מהנוכחי ביותר מאחוז שולי. אילו כרטיסים בסביבות המחיר הנ"ל עונים על הדרישות ונותנים תמורה טובה למחיר? CONNECT3D HD4850 OC 512MB DDR3 AC TWINTURBO CoolerMaster Real Power Pro 550W PSU Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 Tray CoolerMaster Hy per 212 CPU Cooler G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני צריך להבין מה יותר טוב http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html *במחשבים: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB AMD Mobility Radeon™ HD 6770M Switchable Graphics, With 1GB dedicated graphics memory‎ אני חייב לדעת כי אני מקבל תשובות רשלניות הניידים לפי בדיקה שלי זה ההפך מהנאמר שם

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by smady by,

יש לי דילמה בין 2 כרטיסי מסך בגרסאת ה1GB שלהם. ההבדל במחיר הוא משמעותי, ורציתי לדעת האם גם ההבדל בתוצאות? שימוש: מחבילת ה-CS5 - פוטושופ, אילוסטרייטור, אין-דיזיין - שימוש יום יומי. ובהמשך (עוד שנתיים בערך) - אפטר אפט ופרמייר. בנוסף הכרטיס צריך לסחוב משחקים כמו סטרקראפט ו-וואו (לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה, אבל שירוץ) הכרטיס צריך לתמוך במס' אפליקציות שרצות ביחד באותו זמן. במידה והכרטיס החדש (450) יספיק - ייתכן ואני אשדרג את המעבד מI5 לI7 עקב החיסכון במחיר.... יעבוד על מסך 20" רחב - רזולוציה 1680*1050. תודה מראש על התשובות!! :-]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by torbi,

הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by leviron0,

שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by ASHER 6800,

יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה

19. מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. Started by pitter,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  22. דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by guys234,

היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  25. חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.