עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by סקיווקר,

קניתי מטליות לניקוי ה SAMSUNG 793MB על המטליות של DR BYTE כתוב: "לא מתאים למסכים עם ציפוי כרום" לאיזה מסך יש בכלל ציפוי כרום?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Pini Mizrahi,

מה מומלץ לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו? - בלי משחקים, בלי OC, עם מעבד E6600 ומסך DELL 2007WFP או 2407WFP. אופציה 1 Leadtek nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIe אופציה 2 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E תודה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  4. יש לי מעבד i7 920 שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9800 ואני מתכוון להוסיף gtx 295 שיהיה הכרטיס המסך היעודי ו9800 יהיה לפיזיקה השאלה עם ספק של 620 ואט יחזיק את המערכת?

5. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב ....??? (אני לא בטוח שזה שייח לפורם הזה אבל הוא טוב לאובר-קלוקינג?) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by ronen1704,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Bug2000,

כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by shalev7390,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לפתוח לו את הצינורות מ12 ל16 ואני זקוק למדריך לאוברקלוינק (OC) . תודה לכול העוזרים . במידה וזה לא אפשרי תאמרו אך נסו למצוא לי כי אני לא מצאתי . . תודה בשנית .

12. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by guy25,

שלום לכולם...יש לי כרטיס מסך V9950 תוצרת ASUS או בשמו האחר Geforce fx 5900 ניסיתי לעבור למצב "שכפול מדויק" בעזרת התוכנה טי וי טול 9.5 ואני מקבל את ההודעה הבאה: "your monitor must be able to handle low frequencies[pal 50Hz/31kHz-NTCS 60Hz/31kHz] to us dualview. Otherwise it could be damaged" יש לי את אותם שני מסכים שבעזרתם כן הייתי מקבל העתק מדויק בכרטיס הישן שלי(טושיבה 43" ו- בנקיו 17" LCD) אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס עצמו,פשוט נראה לי לא הגיוני שכרטיס שעלה לי 1990 ש"ח,עם הטכנולוגיה אולי הטובה ביותר בעולם התלת מימד כיום...חוסם את האופציה הזאת.מוזר מאד אך חייב להיות לכך הסבר ואולי פתרון. אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה אחרי מחקר קטנטן באינטרנט...אגב אני די מבין בנושא ה…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by ZeeD,

שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב... אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  17. ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.

18. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by o07,

מה אתם חושבים יהיה עוד כמה שנים בנושא הגרפיקה??? יהיה לה גבולות או שהיא תוכל רק להשתפר???

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  21. אוכל לעבוד עם יציאת ה DVI (בעזרת מתאם) דואלית, עם שני מסכי CRT. כיום אני עובד ב RADEON9200 ללא בעיות, שני מסכי CRT על על כרטיס אחד, בעזרת המפצל. אבל אני חושב שבכרטיסים החדשים יציאת ה DVI היא שונה ולכן לא ניתן לעבוד DUAL אלא אם כן יש ממיר, זה נוכן? תודה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Micahell bet.,

איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  24. כדי לי להחליף כרטיס מסך כרגע ברשותי ראידון 9700 פרו ספייר כולם אומרים כרטיס חזק לא צריך השאלה שלי נמשל אם אני יקנה את הכרטסים העכשווים שמוצאים למכירה בסביבות ה 2300 האם אני יראה הבדל? באיכות התמונה במציאות ... , וכל זה בוא אני יספר לכם משהו לפני שקניתי את הראידון 9700 פרו מזמן זה עוד במחשב הישן שלי שלא קיים יותר היה ליה גיפורס4 mx 128 שקניתי מחשב חדש שבא אם הראידון וסתם הפעלתי משחק פשוט כמו פיפא פשוט לא האמנתי אך רואים כל השחקנים זוהרים כזה רואים את הגרגרים של הדשא ... זו הייתה חויה .. , השאלה שלי האם כדי לי להחליף כרטיס מס ך ... או שהכרטיס מסך שלי מוציא מספיק מהמשחקים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by mega1234,

האם יש דרך לסובב אותו ? לא לא לפורטרט אלא PIVOT. הוא נמצא בזווית איך אני מיישר אותו ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.