כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הייתי מבקש להתייעץ איתכם יש לי מחשב פנטיום 4 אינטל מעבד 3.2 עם לוח אם אסוס P4S800D סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB 8 MB 2גיגה זכרונות מארז HEC 69A19 עם ספק HEC 400 WATT TRT מסך 22 BENQ דגם FB 222W כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 MB AGP למומחים שכאן בפורום המליצו להחליף כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB AGP האם כדאי להחליף מה הוא יתן לי יותר מהכרטיס המסך שלי (עבור משחקים צפייה בסרטים( תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת, הטלוויזיה שלי מחוברת לכרטיס והמסכים מוגדרים כתצוגה כפולה (DUALVIEW). כשאני מפעיל וידאו במסך המחשב הוא מוגדל אוטומטית למסך מלא בטלוויזיה. הבעיה היא שהוידאו בטלוויזיה מוצג בזום גדול מדי, חלק מהתמונה נחתך בצדדים וזה מעיק. ניסיתי לכוונן את זה ידנית וזה עובד, אבל בכל פעם שאני סוגר וטוען קובץ וידאו זה חוזר לברירת המחדל. ניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות הגדרות תצוגה לCLONE וניסיתי לשמור את ההגדרה הידנית שלי בשם מסויים אבל זה לא משנה. בכל פעם שעולה קובץ זה מחזיר את הזום למה שהיה בהתחלה וזה מעיק. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה מהם מציג תמונה איכותית יותר ? אני לא מחפש מסך טוב למשחקים , רק לקצת סרטים וגלישה מרובה באינטרנט. יש עוד מסכים שאתם ממליצים בתקציב של 2000 ש"ח ולא יותר ? ראיתי את ה-730b ליד הדגם 1780q (אני חושב שזה הדגם) של lg , ולא ראיתי הבדלים באיכות התמונה , זה הגיוני בהתחשב בעבודה שה-lg עולה בערך 600 ש"ח יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו . קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים) הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0 אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים. אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? א…
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
טוב החלטתי... נראה לי אני הולך על הכרטיס 6800LE של POINT OF view/ALBATRON ... האם שווה לי? ומי היבואן שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ניתן לצפות בסרטיי HD ו- BLU RAY עם כרטיס כמו שלי והאם הוא מותאם לכך , הסרטים עצמם הם באיכות של 720 - 1080P עוד שאלה ,אייזה תוכנה אני צריך כלומר נגן על מנת להפעיל את הסרטים הנ"ל ניסיתי ב- MV2 player,winamp,media player,bsplayer,vlc player בכולם הסרט קירטע ,אז אייזה נגן אני צריך בנוסף?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי x1950p הגירסה הכי נמוכה של ה 575 על 600x2 .חברת powercolor ואני יכל להחליף אותו לאחד אחר רגיל של וSapphire שהמהירות שלו היא 580 mhz על 700 mhz ההבדל הוא רק בזיכרונות האם זה חשוב? השאלה שלי האם אני ירגיש הבדל גדול אם אני יקח את הרגיל? להחליף עולה לי 100 ש"ח האם זה שווא?
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ובהנחה שה 7600gs לא ddr3 מי עולה על מי? אני שואל כי כרגע אני מכרתי את ה x1950p ב200 ש"ח ונשאר לי לבנתיים 8400gs שאני צריך לחבר אותו שאני יהיה בבית .פעם היה לי 6800xt שברמה של ה 7600gs ופרולוג'ן 2008 עבד סביר . ולאן אני יכל להגיע עם ה8400gs באוברקלוק {אם זה קשור לפורום }
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את הכרטיס מסך הזה ואת המסך הזה מפנדה. מחיפושים שערכתי פה בפורום הבנתי שהם מאוד מאוד טובים - כל אחד בתחומו. בעקרון, מה שאני מחפש זה מסך וכ.מסך למשחקים. השאלה שלי היא כזאת: התקציב שלי למסך ולכרטיס מסך זה 6000 בסה"כ. החלטתי לא להשתולל עד הסוף כי לא בעוד הרבה זמן יצא DX10. השאלה שלי היא אם הדגם הספציפי הזה של הכ.מסך (הכוונה לחברה שלו) הוא איכותי? האם יש עוד חנות אמינה כמו פנדה שמוכרת את החומרה הזאת במחיר נמוך יותר? האם יש כ.מסך יותר טוב במחיר נמוך יותר? שמעתי שיש 7950GT הוא יותר טוב? ובכלל האם יש לי אפשרות לקנות את אותה חומרה במחירים יותר נמוכים? נ.ב. אל תמליצו לי על גרסאות של כרטיסים שבאים עם קירור אלטרנטיבי. תודה מראש לעוזרים. עריכה: עכשיו יצא גם ה-195…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך, צריך כרטיס הכי טוב עד 300 ש"ח (קצת גמיש), מחשב בן 4, אין לי מפרט ספיציפי, PCI-Express, זה בטוח, תודה רבה חשבתי בכיוון 9400GT, או 9500GT, צריך חוות דעת אליהם, משחק קצת משחקים גם
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-