עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8758&PHPSESSID=b3084049ca83203a95cdaf2c44211cab

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by torrentspy,

יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Rbix,

דרישות המערכת של GTA V האם קיים כרטיס מסך למחשב נייד שיריץ לי את המשחק ללא תקיעות (אמנם בהגדרות נמוכות, אבל ללא תקיעות). יש חייה כזו?

5. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by Semyon171,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by DDgeva,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. לי יש GeForce FX 5700 LE והוא ממש לא מספיק לי. אני חייב לקנות כרטיס AGP, כי אני לא מתכוון לקנות לוח אם חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את ה6800 GS, אבל הוא יקר מדי. אז כרגע אני שוקל לקנות את הRadeon X1600 Pro 512 MB AGP שעולה 900 ש"ח, או את הX800 GTO 256 MB שעולה 1200 ש"ח +-. ממה שהבנתי, הX800 GTO מהיר בהרבה, אבל רק 256 MB ואני לא בטוח שזה יספיק לי. לכן אני בדילמה הזו.. אני צריך שהכרטיס שאני קונה יפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה וחצי - שנתיים הקרובות כמו שצריך עם שאר המפרט שלי: Pentium 4 HT 3.0 Ghz 1 GB RAM אז השאלות שלי הן בעצם כאלה: 1. איזה מהכרטיסים באמת יותר שווה לקנות? או אם יש לכם כרטיס AGP יותר משתלם, תציעו. 2. כמה זה משנה לי שהX800 הוא 256 MB…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by geostant,

היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by mrsph666,

תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by DDgeva,

אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.

• 12 תגובות
    • 607 צפיות
  13. האם ניתן לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלוויזיה והאם לכל כרטיס או צריך משהו ספציפי ואם אפשר לחבר על איזה כרטיס אתם ממליצים ככה שניתן יהי לראות טלוויזיה על מסך המחשב ושיהיה שלט תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by tovtov,

למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

15. Started by galtheking,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by epichorus,

לוח האם שלי הוא G33-DS3R . כמו כן מה זה PCI EXPRESS 2 והאם לוח האם שלי תומך בו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Furochuga,

היי! בתור הדיון הראשון שאני פותח פה בפורום אני צריך קצת עזרה והתעייצות. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לכרטיס NVIDIA GTX 980 Ti. השדרוג הזה דורש ממני מספר דברים: -אחד מהם מן הסתם שדרוג הספק כוח לאחד שיעמוד בדרישות המינימליות של הכרטיס (Min. 600W). וגם שהספק הזה יחזיק במס' החיבורים הנחוצים לכרטיס, שזה עוד החלק הפשוט יותר מבחינתי, אני חושב שספק THERMALTAKE 750W LITEPOWER אמור לעשות את העבודה, אם אני טועה אז אנא תתקנו אותי! -הדבר השני הוא בדיקה שהלוח אם הנוכחי שלי גם תואם לכרטיס המסך. הלוח אם שאני מחזיק בו כרגע הוא MSI P55A-G55. זה לוח אם מיושן יחסית שתומך רק ב PCI-E 1.0. זה דבר בעייתי מכיוון שהכרטיס המדובר הוא רץ על PCI-E 3.0. פניתי לתמיכה הטכנית של MSI במייל…

20. Started by xhanan,

איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by W0lverine,

"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  23. היי , אני כרגע משחק ב AC ו CRYSIS אני לא הייתי אומר שאני גיימר מושבע אבל מטורף על מחשבים כל שהייעוד של הכרטיס הוא ALL AROUND יתר המחשב : מעבד QUAD Q6600 4GB RAM DDR2 800 MHZ לוח GA X38 2 TERA HDD של WD בRAID0 מסך LG 22 כרגע AC רץ חלק וCRYSS לא ראיתי תקיעות או משהו כזה....לקחתי את הגדרות המקסימליות 1.איזה כרטיס יהווה תחליף ראוי וכמה אחוזים?(תקציב 400 דולר קנייה בארה"ב) 2.בכמה מחיר שראוי למכור את ה GTS8800 שלי כאשר ישנם קבלות ואחריות מלפני כ7 חודשים לערך תודה לכולם

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by amisha,

יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  25. אין מה להוסיף.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.