עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה שלי היא האם ניתן לצפות בסרטיי HD ו- BLU RAY עם כרטיס כמו שלי והאם הוא מותאם לכך , הסרטים עצמם הם באיכות של 720 - 1080P עוד שאלה ,אייזה תוכנה אני צריך כלומר נגן על מנת להפעיל את הסרטים הנ"ל ניסיתי ב- MV2 player,winamp,media player,bsplayer,vlc player בכולם הסרט קירטע ,אז אייזה נגן אני צריך בנוסף?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by Coca Cola,

איך שהבנתי GF 7 יחליפו את GF6 ו-7600 יהיה במקום 6600 של היום.. האם זה נכון? מישו יודע אולי מתי הם יוצאים? כמה 7600 עלה בערך?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך Nvidia rivaTNT2 והוא שיחק Counter-Strike 1.5 בלי שום בעיה עד אתמול שהוא חזר הביתה וכשהוא ניסה להכנס למשחק שוב זה אמר לו שיש לו בעיה עם opengl ב-device manager זה אומר לו "This device could not start". יכול להיות שזה בעיה הדרייבר? כי ניסינו להתקין את הדרייבר שוב וזה עדיין לו עבד :\ אם מישהוא חושב שהוא יודע מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. Started by nir9202,

הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. כותרת.. לא הבנתי את זה בידיוק.. נגיד יש לי 8800GT 256 BIT כמה MB הוא יכול לנצל? נגיד זה 1024.. כמה הוא מנצל ממנו? רק 512? או שבעת הפעלת פילטרים ורזלוצויה גבוהה הוא ישתמש ביותר? זה לא 2 מגה לביט? איך זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. דיווח עדכני מצהיר כי NVIDIA מצאה פתרון אפשרי עבור ליבות שלא נוצרו באיכות ראויה מספיק עבור ה-GTX 1070 וה-GTX 1080 לכתבה

11. אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055 זה או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by 8dsim,

Chaintech GeForceFX 5700 Ultra 128MB DDR II AGP8X with Tv-Out & DVI Video Card או PNY Verto GeForceFX 5900 128MB AGP8X with DVI & VIVO Video Card VCGFX59APB הם באותו מחיר!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם במידה ואני אשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי - 8500LE ל 9550 256 MB האם אני ארגיש בשיפור משמעותי? לעשות OC לכרטיס הנוכחי שלי אני לא יכול כי אני ישר מקבל ארטיפקטס - יש לו קירור בדיחה אז חשבתי שאני אשדרג ל 9550 ואשתי תקבל את ה 8500 שיהווה שיפור משמעותי ל FX5200 64BIT שלה. ושאלה נוספת האם יש כזה דבר RADEON 9550 256 MB 64 BIT ? כי אני לא רוצה ליפול אמנם כרטיס עם 356 מגה זיכרון אבל אני רוצה שיהיה 128 ביט ולא 64 . בכל מקרה אני גם יודע שאין הבדל בכלל בביצועים בין גרסת 128 ל 256 מגה זיכרון אבל זה עולה לי אותו דבר אז לא אכפת לי. בברכה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by roro12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by BeBest,

אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כרגע יש לי במחשב כרטיס 8800 GTX , אני יכול להביא כרטיס מחו"ל , השאלה היא האם שווה להביא את אחד מאלה שמוזכרים בכותרת ולמכור את הכרטיס "הישן" ...(האם הם בכלל יותר טובים ממנו?) כעקרון המחירים של ה 4870 - 300$ , GTX 260 - 330$ ...

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך RX 580 יכול להתאים למחשב אם מעבד (1156) i5 750 ? ספק של sea sonic 650w יש לי לוח של (ASUS P7P55D EVO (1156 זיכרון 8GB מסך FULL HD 144Hz אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by eitanb3,

חברת viewsonic הורידה לפני מספר ימים את המסך LCD 19 הטוב ביותר בעולם כיום, הvp191 לטובת מסך באותה הסדרה שיצא בסוף ספטמבר, דגם ה: vp930 אם כן, מישהו הספיק להפגש עם איזשהו מאמר ברשת על המסך החדש?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MoAv,

כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?

• 11 תגובות
    • 699 צפיות
  22. החברה בPCPER עשו הרבה BENCHMARKING במשחקים כמו GTA 5/FALLOUT 4/HITMAN ועוד הרבה משחקים הכרטיס מבחנת הביצועים בין GTX 1070 ל GTX 1080 פחות או יותר מהירות הכרטיס בין 1500MHZ ל1600MHZ הערה חשובה מאוד אם AMD תצליח לעלות את המהירות הסופית של כרטיסי מסך בדגמים עבור גימיר רמת הביצועים יהיו יותר טובים אבל בכך צריכת החשמל תהיה בהרבה יותר סביב 350W ל400W. הסרטון באורך 4 שעות וחצי לתוצאות לקפוץ לסוף הסרטון זמן 4:32:00

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RedVolcan,

Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by pinkmasta,

אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by mma01,

שלום לכם אנשים - אני רוצה לקנות את הכרטיס - X550 ATI 256MB VIVO 128BIT ורציתי להתייעץ איך הוא מבחינת משחקים ותפקוד כללי - הבנתי שהכרטיס החזק של ATI הוא ה 9600PRO ורציתי לדעת איפה הכרטיס שלי עומד בהשוואה אליו. אם אתם יודעים מחיר שלו ( לצורך השוואה ) זה יהייה נחמד גם - תודה רבה . ביי

• 10 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.