עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Iv0ry,

כותרת. תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by rino,

שלום האם יש משמעות להיכן ממוקם ספק הכח במסך LCD ? יש כאלה שהספק חיצוני ויש כאלה שהספק פנימי ותהיתי מה עדיף .

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Hi![glow=red,2,300] I have the MSI 5600 FX,128m"b[/glow]I was working on my PC, playing, watching movies, and installing codecs, programs and such. The problem is that something happened & I don't know what caused it. The Problem is: Everything connected to 3D graphics-games and the ALCHEMY visualisation in the Windows Media Player now show strange grid & diagonal lines. No overclocking is done! What could cause it?. Different drivers installation didn't help, and official MSI driver doesn't boot windosws ! ! ! I'm helpless Please any kind of Idea will b gratefuly appreciated!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by reLic,

החנות שדרכה אני קונה, אמרו לי לקחת את ה-GT8500 256 MB. לאחר ששאלתי אנשים, וקראתי באינטרנט הגעתי למסקנה - ה-8500 חרא של כרטיס, ואינו מתאים בשיט למשחקים : Crysis, Cod 4, CSS. אז אני צריך שתענו לי על הדברים הבאים : א. מה שנאמר לי לגבי ה-8500 נכון? הוא באמת לא מתאים למשחקים ויותר מתאים לסרטים? ב. איך ה-8600? אמרו לי שהמאוורר שלו מרעיש או משהו, זה נכון? ג. GT8600 לא יודע כמה זיכרון הוא יתן לי נגד ה-GT7600 גם פה לא בטוח לגבי הזיכרון. אשמח אם תענו על שלושת השאלות.

6. כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by gal1337,

שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by elad the master,

איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?

9. Started by bg1987,

קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי) השאלה היא כזאת: למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב. במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל. כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים. אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים. האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by dog_foot,

שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by natan805,

קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק קטן לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 זה תקין? תוצאה שקיבלתי >>> [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. חיפשתי באתר של ATI חיפשתי (ולא הבנתי) כאן באתר, גם בדיון המרוכז... :'( אם תמצאו אז בבקשה גם ל 98 וגם ל XP תודה HF

14. Started by YarYar,

אוקיי, המחשב הישן שלי (פנט 4 במהירות 2.8GHz, ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל, לוח אם Asus P4P800-SE) עבר לאחי הקטן, ילד בן 7 שאני מאמין שישחק בפיפא, ניד פור ספיד ועוד שטויות כאלה... משחקים לא כבדים. DX10 לא חשוב לי. עכשיו, ה 5700LE שווק חיים, ואני צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP במחיר של עד 400 שקל פחות או יותר. כמובן שעדיף בפחות. ושיהיה מחנויות באיזור ראשון. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm זה כרטיס נחמד, וגם יחסית זול. יש משהו יותר משתלם ממנו במחיר הזה? יד שנייה לא בא בחשבון. תודה. עכשיו ראיתי את ה 2600pro ב 470 שקל... שווה להוסיף? לפי השוואות ראיתי שהוא יותר חזק. ויש למחשב ספק 400W ג'נרי. זה בכלל יספיק לכרטיס הזה? (הוא החזיק X8…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  15. בתודה טל

16. Started by בלוסטון,

אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  17. שלום , יש לי אופציה לבחור בין 2 כרטיסים, הם לא חדשים טכנולוגית אבל זה מה שיש כרגע... אני על רזולוציה 1920X1080 כרגע. Sparkle GeForce GTS 250 1GBאו PowerColor Radeon HD 4850 512 MB הנה השוואה אחת שהצלחתי למצוא אבל עדיין אני לא יודע להחליט על פיה.. Tom's Hardware - Benchmark F.E.A.R. 2 תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אני רואה פה המון אנשים שיש להם בעיה בתפעול של HD4850, והבנתי שזה בעיה בעיקר בדרייברים. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משקיע די הרבה כסף במחשב ומשחקים לא יעבדו לי טוב. האם כדאי לי לקחת כרטיס כמו 9800 GT או GTX (אגב GT זול יותר בכ100 שקל מ4850, אולי ביותר) ולחיות עם ביצועים נמוכים יותר אבל לישון בשקט שכל המשחקים בשוק יעבדו בלי בעיות דרייברים, או שעדיף לא להתפשר על הביצועים ולהסתכן בכך שהדרייברים של ATI לא יהיו טובים יותר ואולי אפילו גרועים יותר בעתיד ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by asdfasd,

תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by BURTON,

אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  22. שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  23. האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא

24. Started by yambtz,

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by ManA,

סוף סוף!! דריביר רישמי ל195XTX! CC 6.10 אני השתמשתי בו בגירסת הבהטא עד עכשיו... והנה הגיעה המלא!! :yelclap: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 מישהו יודע אולי עם יש שיפור ביצועים? הוא שהדריביר נועד רק להוסיף תמיכה ב195XTX?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים