כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אודה לכם אם תביאו לי הצעות מאתרים בארצות הברית כי משם אני קונה (פה בארץ 300 דולר למסך אלסידי זה קצת) תכונות- נתונים טובים ככל שהמחיר נותן 17 אינץ מינימום *האם 16ms זה טוב למשחקים? האם התמונה תימרח לי או שאני לא ישים לב בכלל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html באתר הנ"ל אפשר לראות שהרדאון 9800 הפרו לייט (שנמכר בזול בכל המקומות תחת השם רדאון 9800 פרו רגיל) חלש מהפרו הרגיל אבל בגלל המחיר היחסית נמוך שלו הוא מקבל את היחס מחיר לביצועים הכי טוב!! האם החלפת המאוורר או הוספת סינקים לזיכרונות יכולים לשפר את התוצאה?? (גם באוברקלוק אם צריך...)
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח PCI-E תודה
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 400-500 שקל יש לי את המפרט הבא לוח ASUS P5K P35 מעבד E6750 זכרון 2GHZ GSKILL 800 ספק 400W LIBERTY HD 320G 16M SATA2 סט רמקולים נחמד מאד עם סאב סט מקלדת עכבר של MICROSOFT מסך SAM931C 19 אינצ אז שוב, איזה כרטיס מסך אני יכול להתאים פה, וחשוב לציין אני לא משחק משחקים הרבה עד בכלל, רק משחקי ספורט למנייהם... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT Silent 512MB או Asus Ati Radeon HD2600pro 512MB תגידו מה עדיף...תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בלי חריגות, 300 היה המחיר המקורי אני מוכן לחרוג עד ל350. מצאתי שתי אפשריות : 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=26418 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=23228 בעיקר למשחק CS כדי שיעבוד עם כל הפילטרים וסמוקים לא יורידו את הFPS אבל גם למשחקים חדשים יותר כמו COD וכו' יש לי ספק 450 לא ג'נרי. מעבד :intel pentium D 945 זיכרון 2 GB של קינגסטון. לוח אם : Gigabyte 8I945PLGE-RH מסך: samsung SyncMaster 931B ואני משחק רוב הזמן על רזולוציה 1024X768 ולא נראה לי שאני יעשה OC אלא אם כן הכרטיס יאפשר לי OC טוב בלי להשקיע כסף נוסף. אם אפשר תגובה מהירה בבקשה כי אני רוצה לקנות אותו כבר היום או מחר בבוקר. המשך יום נע…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה מהם מציג תמונה איכותית יותר ? אני לא מחפש מסך טוב למשחקים , רק לקצת סרטים וגלישה מרובה באינטרנט. יש עוד מסכים שאתם ממליצים בתקציב של 2000 ש"ח ולא יותר ? ראיתי את ה-730b ליד הדגם 1780q (אני חושב שזה הדגם) של lg , ולא ראיתי הבדלים באיכות התמונה , זה הגיוני בהתחשב בעבודה שה-lg עולה בערך 600 ש"ח יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ניגש לעניין? לוח AGP 8X , תקציב כמה שיותר נמוך(רצוי לא לעבור 800),כרטיס נוכחי:FX5200(אתם מבינים למה אני להוט לשדרג?) אז ככה יש לי התלבטות רצינית בין - X1600PRO לבין X800GTO. X160PRO - של חברת Sapphire, חברה ידועה - כרטיס קצת חלש. X800GTO - של חברת Palit, חברה פחות ידועה - כרטיס בינוני+. אני יודע שהם לא אותה הרמה, אבל אני חושב שה-X1600PRO, עדיף לי מכיוון שאני לא גיימר כבר. עם זאת, עד שמשקיעים - לא תלך על משהו חזק? אני גם מעדיף את X1600 כי הוא מחברת Sapphire, שהיא ידועה קצת יותר. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-