עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DuDsAn,

אהלן חברה אני מחפש לרכוש מחר כרטיס מסך חדש... הנוכחי שלי HD 6870 עד כמה שהוא נחמד הוא כנראה לא מספק ביצועים. אני צריך כרטיס בשביל משחקים. כגון : STARCRAFT 2 ,CRYSIS2 Call of duty black ops אני צריך כרטיס נטו למשחקים ושהפעם יחזיק מעמד ויתן ביצועים... אני חושב שסביבות ה2000 שקל יעשו את העבודה? תגידו לי אתם מה אתם חושבים. המפרט שלי הוא: i7 920 2.67ghz 6gb ram MSI PLATINUM X58 Litepower 700w תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Moty_p,

לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. Started by rafip77,

שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by reuven61,

זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by tagada0071,

עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by pazomania,

שלום יש לי את המיפרט הבא : 1. לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730 2. מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315 3. זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=27878 4. כ.מ : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481 5. ארדיסק : wd 320g 7200prm 6. קירור למעבד :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 7. ספק : thermaltake 450W דגם : tr2 rx-450pp 8. מארז : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=12195 9. מסך : LG 19 רזולוציה תיבעית 12…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by klayman,

שלום לכולם ! קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB. הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין. פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק. התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר. מה אפשר לעשות ?!?!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  9. שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by itaysp,

יש מצב שאני יכול לחבר אחד מאלה לטלויזיה שאין לה כניסת DVI VGA או DVO. יש איזה ממיר מפצל משהו????

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by marking,

למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by seffi,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. השבוע אני הולך לקנות מחשב די חזק והוא הולך לשמש אותי בין היתר לעריכת וידיאו ועבודה עם תוכנות תלת מימד Lightwave ו Maya. החלטתי כבר שאקנה כרטיס מסדרת ה RADEON. לפי כל מה שקראתי כאן בפורום ה 9100 עדיף על ה 9000 ו 9200. בעליה ל 9500 ומעלה יש פער מחירים לא קטן. השאלה שלי היא כזאת: האם למשל כרטיס 9500 פרו ישפר את הביצועים וצורה דראסטית מול ה 9100? כלומר, בעבודה עם תוכנות תלת מימד יש את תהליך ה RENDERING שלוקח ים של זמן. האם ה 9500 (או 9700 או ווטאבר) ישפר לי את הביצועים ב 40%-50% או ב 400%-500%?? כמו כן אני אקנה מסך. בהתחלה חשבתי לקנות מסך LCD 15 אבל קראתי כאן את העניין על זמן התגובה של ה LCD האיטי שגורם לריצודים. לכן חזרתי לאופציית ה CRT. איזה …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

למה ATI מוציאים כל שניה וחצי דרייבר חדש עוד לא סיימתי להוריד את הקודם כבר יוצא חדש אמרו ש 4.2 היה נפילה באנדרגראונד מה קורה עם 4.3 שווה להתקין עכשיו או לחכות לביקורות? ולפני שאני מתקין דרייבר אני צריך למחוק את כל הגירסאות הקודמות לעשות ריסט ואז להתקין או שאפשר להתקין אחד על השני? תודה.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  15. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

16. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לקנות מסך רגיל (CRT) או 17 או 19 אינץ על מה אתם ממליצים שלא יעבור את ה1500 שקל

17. Started by tordek,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך זה התוצאה ב 3DMARK עלתה ל 7766 ומשחקים שעבדו לי באיטיות עובדים טוב יותר לשאלות: 1. האם עדיף להשתמש ב DIRECTX9 שמותקן על המחשב שלי או להשתמש ב DIRECTX 8.1 , גם אם כן וגם אם לא אבקש הסבר איך להסיר את ה DX 9 ולחזור לגירסאת ה DX 8 2. במשחק UNREAL TOURNAMENT אני מקבל 60 FPS בכל מפה כמעט שאני משחק ואם אני מקבל יותר זה על חשבון זה שהמשחק לא עובד חלק... אך לרב ה FPS נתקעים על 60, עוד דבר מוזר ששמתי לב שקורה במשחק הוא כאשר אני משנה את הרזולוציה והאיכות ליותר גבוהים ה FPS עדיין נשארים 60 לא משנה אם אני פותח את זה ב OPEN GL או ב DIRECT3D . בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by amir.o,

אני מחפש כבל שיחבר בין הכרטיס מסך שלי - g force 4 ti 4200 לטלוויזיה עם כניסת ווידיאו רגילה (חיבור בננה) לכרטיס מסך יש יציאה עגולה עם בערך 7 חורים מישהו מכיר את סוג החיבור ? (זה דומה ל- s-video )

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by ClubCaliber,

מתי הליבה החדשה "r360" יוצאת? מה יהיה הבדל הביצועים בינה לבין הרדאון9700/9800PRO ו 5900/U? איך יקראו לסדרת הכרטיסים הזאת? האם מישהו מתכוון לחכות? או לקנות עכשיו 9700/9800?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by amisha,

אני צריך כרטיס מסך עד1500 שקל שיחזיק קצת משחקים ,הרבה עריכה וידאו קלה ו VIVO חזק מאוד שיוכל לכווץ ליחסים קטנים של גודל מול איכות . לא משנה אם זה ראדאון או כול סוג שהוא של GFORCE ואם אתם מציעים ALL IN WONDER אז תגידו לי מאיפה אפשר לקנות!!!!!

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

יש לVIEW SONIC משהו לא ממש חדש אבל זה 170 מעלות, מה זה בתכלס אומר?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.