עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shon,

אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by RoNi0,

קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד -‏ intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. לי Nvidia GTX 650 מחליף ל - GTX 760, דיון מהנה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. למחשב HTPC המורכב מ AMD x3 ו4GB זכרון. ספק 450W של CoolerMaster. מסך טלויזיה 42" בFHD. מחפש להחליף את ה4670 שכבר מאלץ אותי להתפשר על איכות התמונה אפילו במשחקי הספורט. מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (85% מהשימוש), משחקי ספורט (10% מהשימוש) ובשאר מרוצי מכוניות. אשמח אם יהיה שקט ולא מאוכלי החשמל. התקציב הוא באיזור ה600, אין העדפה לAMD / nVidia או ליצרן זה או אחר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HiTiT,

שלום לכם, אני מעוניין בקניית כ. מסך עד 1000 ש"ח [אםשר חריגה קטנה]. שיתאים למשחקים חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by none11,

אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה

11. לדעתכם אם קניתי כרטיס מסך לפני שבועיים ואני רוצה לשדרג אותו יאפשרו לי לשדרג אותו ולשלם את ההפרש בינהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...

13. Started by ori83,

קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by g1zey,

התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by or99999,

שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by debils,

[h=3]האם ה PHYSX שאם אני מבין נכון הוא מואץ חומרה רק ב NVIDIA (או אפילו רק נתמך ?) זה משהו ששווה בגללו לקנות כרטיס מסך מבית NVIDIA בגלל גיימינג ?[/h]

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by itaylevi,

כשאני מנסה להכנס לאתר ולהכניס קוד, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהם מעדכנים את המשחקים. http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx מחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מידע על העדכון או ממתי הוא קיים, מה קורה עם זה? תודה.

18. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך geforce 440mx 64mb כתוב שהוא לא תומך בfifa 07 בדרישות של המשחק עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך עד 500 ש''ח ושהמשחק יעלה חלק וברוזולוציה הי גבוהה אמרו לי שזה תלוי בלוח אם . משהו עם AGP/PCI-E אז איך אני יודע מה כרטיס מסך טוב בשבילי ומה לא? זה התמונה של הלוח אם: זה מה שמצאתי על הלוח אם: http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום! נמאס לי מה-MX4000 שלי, גם שכן נהרס לי המאוורר שעליו ולקנות חדש יהיה קצת דבילי. אני מחפש כרטיס זול, כאמור, בין ה-500 ל-700 ש"ח וכרגע מתמקד בעיקר על ה-9600XT. האם מישהו יכול לייעץ בבקשה איזה כדאי? ועוד משהו, ב-KSP ישנו כרטיס שלמראית עין מיוצר כנראה ע"י ATI עצמה, מה שמפליא אותי. הם לא מייצרים כרטיסים, נכון? רק את ה-GPU עצמו! אני טועה? בתודה, שי.

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. האם הכרטיס מסך HD5850 אוברקיל למסכי 23" על רזולוציה 1920X1080? מדובר על המסך SAMSUNG P2370.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by yossi555555,

שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ashkenazone,

אהלן כולם, יש לי תקציב של 1K ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... לא נראה לי שאני יכול 6800GS בגלל צוואר בקבוק... אחרי זה נבדוק את זה. כרגע מעניין אותי מה האופציה הכי טובה שלי לכרטיס ב1K שאני עושה לו OC (כשהמחיר כולל קירור) אני רוצה לדעת כאילו אם כדאי לי במקום לקנות 66GT לקנות X800GTO ולעשות OC למשו מטורף... קיצר איזה המלצות יש כן? הערות: תקציב גג כולל קירור אם צריך = 1000 שקל -AGP מה הכרטיס שהכי כדאי לי?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.