עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. שלום , יש לי אופציה לבחור בין 2 כרטיסים, הם לא חדשים טכנולוגית אבל זה מה שיש כרגע... אני על רזולוציה 1920X1080 כרגע. Sparkle GeForce GTS 250 1GBאו PowerColor Radeon HD 4850 512 MB הנה השוואה אחת שהצלחתי למצוא אבל עדיין אני לא יודע להחליט על פיה.. Tom's Hardware - Benchmark F.E.A.R. 2 תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by oren99,

יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by swampfrog,

אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by Idan-h,

האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by pink,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

10. Started by kobibo,

Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express או Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express אני לא מתכנן O.C . או שבכלל מומלץ לחכות לדגמים החדשים 1xxx שאמורים להגיע והבנתי שה 1600xt שווה לביצועים של ה GTO ?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  11. הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by DarkW,

יומולדת הנה בא, ותכל'ס אין לי ממש משהו שאני רוצה, אז חשבתי אולי כרטיס מסך חדש. המערכת שלי היא: AMD 64Bit 3500+ 512 (2*256 Dual Corsair) ASUS A8V Deluxe רציתי לדעת אם בתחום של עד 1000 שקל, מה עדיף: א. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10904 ב. http://www.pointpc.co.il/products/64198 ובכלל אם יש הצעות נוספות לכרטיסי AGP טובים בתחום מחירים זה. אני מודע לעובדה שPCI-E מציג ביצועיםה רבה יותר טובים, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב מאשר 1000 שקל ואין בכוונתי להחליף לוח-אם. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by dragon772,

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by jhonnyquan,

קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Yellow,

מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by marvje,

ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום לאחרונה החלפתי את לוח האם שלי עקב השבתת הישן(הלך לעולמו אחרי שדרוג לא מוצלח של הביוס) להלן מפרט המחשב שלי בקצרה: intel p4 2.8 זיכרון:2xddr 1G/266mhz/2.5cl kingstone(סה"כ 2GB) דיסק קשיח: 500G WD לוח האם החדש שלי : asrock p4i65gv על הלוח קיים כרטיס מסך מובנה של - Int. Intel® Extreme Graphics 2 - Memory Max. 64MB + סלוט AGP-X8 לכרטיס חיצוני. ההתלבטות היא בין הכרטיס הקיים הנ"ל לבין כרטיס מסך חיצוני אחר שברשותי מסוג geforch mx440-8x 64mb. יש לציין כי המחשב משמש אותי בין היתר להרצת תוכנות גרפיות כגון ה solidworks ועד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים תומכים ב open GL לפי דרישות החומרה של solid. השאלה באיזה מהם כדאי להשתמש? במובנה של אינטל או בmx440 ? תודה מראש לכל העו…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. אז ככה היום יש לי TI 4200 מאוד אהבתי אותו הוא כרטיס מסך מעולה אבל היום אני בא לשחק בBattlefield 2 אז המשחק לא עולה לי אמרו לי בפורומים שהמשחק לא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי אז אני רוצה להחליף אותו (אם משהוא יודע על פתרון לזה השמח לשמוע הוא יחסוך לי בין 1000 ל 2000 שקל) בקיצור התקציב שלי הוא בן 1000 ל 2000 עדיף יותר קרוב ל 1000 עדיף שתתנו לי שני המלצות ככה שאם לא יהיה כרטיס מסך אחד בחנות אז יהיה את השני המחשב שיש לי זה מעבד 3.0 של אינטל וזכרון 1024 הרדיסק 80 גיגה השמח לשמוע תשובות תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by mb7,

שבת-שלום וחג שמח לכולם... אני "גיימר" שאוהב לשחק במחשב במשחקים כבדים שהמשחק יראה טוב ויפעל מהר כרגע אני רוצה שמחשב יפעל יותר טוב ויותר מהר במשחקים , אז הציעו לי לשדרג את כרטיס המסך - חכיתי וחסכתי וכרגע מתאפשר לי לקנות כרטיס מסך... התקציב שלי עומד על 1500 שח . [אבל אני מעדיף לקנות משהו ב1200 עד 1400 שישאר לי קצת כסף] אני מחפש כרגע -כגיימר- כרטיס מסך טוב שלא יתאמץ במשחקים החזקים ויספיק לבערך שנתיים. המליצו לי על 256 ATI R9600XT - מכיוון שמחירו סביר וביצועיו טובים , אז לקחתי את הידע ועשיתי סקר קטן במספר חנויות שאלתי לגבי חברות זיכרון ומחיר - זה המידע שקיבלתי : [החנויות שהציעו מחיר כגון 1600 - ו1835 -והיו כאלה - ירדו ישר מהסקר ונשארתי עם שניים סבירות] 1.ציפ מחשבים: …

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by sh_idan,

אני מחכה לו בקוצר רוח מתי יגיע כבר?... וכמה בערך יעלה לדעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by Bam65,

נראה לי 3DMARK על סמים וממתיי יש לי 8600GS?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים