עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

פרט שחשוב להזכיר, המעבד אליו יחובר הכרטיס הינו E8400 תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E

3. Started by d-undertaker,

שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by bluz,

בוקר טוב. קניתי לפני כמה ימים X1950 PRO מחברת CONNECT3D. נדפקתי עם הבאנדל הגרוע שלהם, ואני מקבל היום את חיבור 6 הפינים. בנתיים יש לי שאלות: 1. הציון שלי עם הכרטיס הישן (למטה השם) היה יותר מעלוב - 760 או משהו כזה. בכמה בערך זה אמור להשתפר עם הכרטיס הזה? 2. הכרטיס הישן - X700 SUPER PCI-E 512MB DDR2 TV-OUT DVI יש מה לעשות איתו? למכור אותו? תודה לעונים עריכה: במחשב של אחותי יש INTEL GMA 3000 128MB כדאי לשים בו את הX700? (אני לא יודע עוד אם זה PCI-E, אבל אם כן)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by moshehason,

שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הדרישה הזו אומרת ? (OpenGL enabled graphics card or chipset recommended (recent NVIDIA GeForce or ATI Radeon preferred אני יודע שיש לי במחשב GeForce 4 MX 440. תודה לקוראים, moshe

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by dbbd,

המחיר בארה"ב הוא $199 ל256MB ו$250 ל512GB שער ה$ על הקרשים למה מוכרים אותם (512) בארץ ב1500 שח? האם זה בגלל שהם עדיין לא זמינים בתפוצה רחבה? אם כן, אז כדאי לחכות קצת עד שקונים, נכון?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by tttrrr888,

שלכם לכם רצ"ב תמונה של המפרט טכני של הכרטיס לא מובן לי הכרטיס צריך להיות 740MHZ ? ואצלי מופיע 500 MHZ יש למשהו מידע ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מחפש כרטיס מסך איכותי עד 950 ש"ח שישמש אותי בשביל HD ומשחקים לא כבדים הכוונה כל משחקי הספורט למיניהם לפעמים GTA , HITMAN , NEED FOR SPEED רצוי כרטיס שתומך ב DX 10. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי נא לא לחרוג מעל 950 ש"ח

• 14 תגובות
    • 707 צפיות
  9. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - ‏CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK וקיבלתי ב - 3DMARK05 97XX (תשעת אלפים שבע מאות ומשהו) נראה לי קצת אבל תקנו אותי

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  11. לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?

12. Started by yonatanR,

איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by chuby,

שלום : התקלקל לנו מחשב (בן 6 שנים) הכרטיס מסך המשולב בלוח אם התקלקל , (אני אאמת את זה ע"י חיבור כרטיס PCI ישן שיש לי) מצאתי במפרט שהלוח אם תומך ב PCI-E 16 , כתוב כך : Slots PCI Express x16 slot PCI Express x1 slot במחשב מותקן WIN 7 32 BIT . האם זה אומר שהוא תומך גם ב PCI-E 2.0 שיש היום ? אני צריך משהו זול בפחות מ 200 שקל .

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. מצגת חדשה מעניקה לנו עוד פרטים על ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11, אשר נחושות ליצור מהפך ביחסי העלות-תועלת של שוק העיבוד הגראפי לא יהיה זה מוגזם לטעון כי AMD מתקשה כבר שנים להתחרות עם NVIDIA בצורה ממשית ברמה הטכנולוגית, ונראה שגם במפתחת השבבים הפנימו את המצב במידה מסויימת – והחליטו לשנות את חוקי המשחק בדור החדש, עם פנייה לשוק האולטרה-מיינסטרים תחילה, במחירים שאמורים לגרום ל-NVIDIA להאדים מבושה בהשוואה ישירה. את השמות Radeon RX 460, Radeon RX 470 ו-Radeon RX 480 אנחנו כבר מכירים, וכעת אנחנו גם מקבלים אישור לכך שליבת ה-Polaris 10 אכן תכיל 36 אשכולות עיבוד, עם 2,304 יחידות עיבוד בסך הכל (מה שתוכלו למצוא ב-RX 480) – בעוד שליבת ה-Polaris 11 הצנועה תכיל 16 אשכולות עי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם האיכות תמונה שיוצאת מה tv-out ב xbox טובה כמו בדיווידי?

16. Started by triple_maxim188,

הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך: Geforce 6600 רק שמתי לב שיש את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 שמהירות הזיכרון והליבה זהות בדיוק למהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס מסך 6600! 6200 גם יותר זול. אז מה בעצם ההבדל ביניהם? LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP - 665 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 VS LEADTEK WinFast A6600 TD 128MB AGP - 785 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3471&catcode=488

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. אני לא פרסמתי הודעות רצופות כדי להקפיץ פשוט היו דברים נוספים ששכחתי להוסיף. אבל להבא אעשה את זה בהודעה אחת אם זו הבעיה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by yair71,

קשה לי להחליט מה לקנות חשוב לי מהירות ולמשחקים ובמיוחד לסרטים ווידאו

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by orlupo,

האם הכרטיס טלוויזיה FLY VIDEO 2000 מספק לכידה איכותית?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Idan-h,

האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.