עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, מכוון שלפני חודשיים וחצי קניתי מעבד+לוח+זיכרון ולפני חודש ואפילו פחות, קניתי מסך אז לא נשאר לי הרבה כסף להשקיע בכרטיס מסך כרגע ויש לי G4MX440... שמעתי כאן שאמרו "מהירות זה דבר כל כל שולי בכרטיסים.... התמיכה בטכנולוגיות שונות חשובה יותר.." אז אוברקלוקינג באמת לא הביא לי ביצועים טובים יותר במשחקים (רק תוצאות טובות יותר קצת ב 3DMARK) וגם הכרטיס שלי לא עמד באוברקלוקינג ועשה בעיות לפעמים בוינדוס לכמה שניות.. בכל מקרה חשבתי לשדרג ל FX5200 מבית ABIT אבל אמרו לי שהביצועים שלו לאומת ה G4MX440 טובים אך לא בהרבה ולא מספיק יש את הרדאונים 9200 במחירים סבירים אבל עד כמה שהבנתי הביצועים שלהם על הקרשים חיפשתי את הכרטיס רדאון 9600 מסדרת XT אך המחיר הזול ביותר שהשגתי הוא 900+ שקלים…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by blackflag,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שאני אוכל להשתמש בו למשחקים כי כרגע גם משחקים ישנים אני לא מצליח להריץ בצורה חלקה. ממה שהצלחתי להבין ה-4670 מסתמן כאופציה מתאימה כי אני לקנות אחד במחיר סביר מאוד ומצד שני אני לא צריך להחליף את הספק כי הוא לא דורש הרבה. אמנם הספק שלי גבולי אבל ראיתי שיש עדויות שהוא יכול לסחוב את הכרטיס מסך הזה. לפני שאני קונה, האם יש משהו שאני מפספס?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Shtupel,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by MachoMan,

קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by __MIKO__,

במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by rubib,

שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by kobibo,

רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  8. שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. היי, יש לי את המפרט הבא ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך שעולה בסביבות ה 500 ש"ח למטרות משחקים של שנת 2009-10. מסך: T220 מעבד: Intel Core 2 Due E7500 לוח אם: Intel Corporation DG41RQ זכרון : Kingston 2GB DDR2 ספק כוח: 500W ג'נרי אפשר המלצות ? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Superior,

שלום רב, אני שמתי לב שברגע שאני מריץ סרט יש לי פס מוזר שרץ כאשר הסרט מופעל, הוא נכבה ונדלק כל הזמן, חשבתי בהתחלה שזה רק הסרט עצמו אבל לאחר שהורדתי הרבה סרטים זה נראה שזה נמצא בכל אחד. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה קורה במיוחד שיש תזוזה מהירה . האם יתכן שהכרטיס גרפי שלי לא תקין? (2x6950 בCROSSFIRE שניהם פתוחים ל6970) יש לי חוץ מזה כבר הרבה מאוד זמן הרגשה לא טובה בקשר לאחד מהם בגלל איטיות מסויימת שלא הייתה לי בהתחלה, המחשב הוא סה"כ בן 6 חודשים. תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by ELCLON,

שלום רב הייתי מבקש להתייעץ איתכם יש לי מחשב פנטיום 4 אינטל מעבד 3.2 עם לוח אם אסוס P4S800D סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB 8 MB 2גיגה זכרונות מארז HEC 69A19 עם ספק HEC 400 WATT TRT מסך 22 BENQ דגם FB 222W כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 MB AGP למומחים שכאן בפורום המליצו להחליף כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB AGP האם כדאי להחליף מה הוא יתן לי יותר מהכרטיס המסך שלי (עבור משחקים צפייה בסרטים( תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by elad the master,

איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?

16. כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by Mr.Angel,

AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by mokisho,

יש לי X1900XT כרטיס מסך והוא מחובר לשני מסכים LCD אחד מהמסכים לא תומך ברזולציה גבוהה אני רואה בו אבל התמונה בורחת לצד איך אני יכול לסדר זאת יש לי רק את התוכנה של ATI ואני לא מוצא את זה ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by dol222,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על כרטיס מסך הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB מה אתם אומרים??כדאי?? זה המפרט: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ANTEC P182 Black Corsair VX Series 450W PSU

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by Placebo,

שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום רב. לאחר שוטטות באתרים בחפוש אחרי כרטיס מסך החלטתי ללכת על אחד משני אלה , אבל אני רוצה קצת עזרה מכם , לבחירה הסופית ובכן : הראשון הוא ,MB 128 HERCULES 9800SE ALL IN WONDER + TV + REMOTE השני: MSI - GEFORCE FX 5800 - TD 8X TV OUT 128 MB DDR 2 אז אנא עזרו לי מי מבנהם הוא יותר טוב , המחיר הוא בערך שווה לשנהם תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by uzana2004,

שלום לכולם הרצתי את הבדיקה של 3DMAR2005 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3058 3DMarks 3595 CPUMarks המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 Processor 3000+ NVIDIA GeForce 6600 GT Total Local Video Memory 128 MB Total Physical Memory 512 MB Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Maxtor 6Y080M0 רציתי לדעת האם התוצאות סבירות למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.