כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14995
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין DX9 לבין DX10? מבחינת ביצועים מה עדיף DX 9 או DX10 מבחינת משחקים של היום ולא של עתיד שכמובן יהיו טובים יותר בתודה שרון
-
- 18 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פתחתי כבר נושא כזה (שמשום מה העברתם לתמיכה תכנית למרות שזה בכלל לא קשור לשם) ואמרתם לי שה fps שלי נמוך (35-40 ב aquamark3) בגלל הספק החלש שלי, אז קניתי ספק חדש (enermax 535W) ב 580 שקל, חיברתי אותו ואין שום הבדל !! יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-