עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by qpalzm,

מיועד לשוק המיינסטרים (200$~) בקר 256 ביט RV570XT צפוי להיות מהיר ב10% מR520XT. ייצור סדרתי החל מחודש יולי-אוגוסט למקור: http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/cebit2006-3_3.html

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by F430,

אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?

4. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by avi.hagit,

יש לי כרטיס מסך 6200 טורבו קאש שבוע ימים ואני מאוכזב מימנו לאלה אני מעונין לקנות משהו יותר רציני שיריץ לי משחק כגון gta אנדרס fifa 2006 ועוד בסיגנון זה משהו בסכום של 400 עד 600 שח המחשב שלי הוא amd 3000+ לוח גיגביט ga-k8nf-939 גיגה ראם 512*2 240 גיגה צורב של nec 3550 איך המחשב בכללי?

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  6. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=134103&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=154&aff=Zap אין הרבה שאלות. שווה או לא? עד כמה יפריעו לי 1 עד 5 פיקסלים כבויים? זה מסך אדיר, יותר טוב מה 730B של סאמסונג. מה אתם אומרים? אני מתכוון להזמין היום.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. לאחר שהתייאשתי מפתרון הבעיה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158978.0 החלטתי ללכת ולהחליף כרטיס מסך שוב מ-?Radeon X700 512MB DDR, PCI-E? ל- nvidia pcx6600 nx66256dp2 256mb ddr2 ולהוסיף 100 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  9. תראו אני סגור על מסך אבל יש לי בעיה אני סגור על המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 קודם איך הוא ?!?!? עכשיו הבעיה היא שהמסך הזה מופיע רק ב-חנות באג לא מצאתי אותו באף אחנות אחרת השאלה היא למה ?!?! המסך זול והכי טוב מחינת כל דברים שיש לו למה הוא לא נימצא באף חנות למה אף אחד לא מציע אותו הוא מעולה פשוט מעולה למחיר שבאג מציאים אותו השאלה היא למה ? עוכשיו עם אני קונה אותו אני יכול להנות ממסך ברמה גבוהה ? או שזה עדיין לא זה ~! ?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  10. יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב (שאני אקנה). אני צריך לבנות\לקנות מתאם מחיבור מסך של מחשב לכזה של טלויזיה. מישהו יכול להגיד לי או לתת לי מדריך איך לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Royz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  16. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

18. Started by AvigdOr.GT,

היום בבוקר רכשתי את הכרטיס 6600GT של חברת leadtek התקנתי והכל טוב ויפה, אבל יש משחקים שזה מעין באג בדרייבר ה66.93 שיש לי, אז אני כרגע מוריד את ה71.24 בטא, ככה אני מקווה שזה יסדר. עכשיו יש לכם עצות משהו שכדאי לי לעשות עם הכרטיס? מלבד אוברקלוק )

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים לכולם, אני בקרוב הולך להפטר ממסך ה CRT המעפן הזה שיש לי פה, ולהביא מסך LCD במקום. גודל עדיין לא סגור עלזה, אולי 15", או 17"... עכשיו אני לא באתי להמלצה בעבור מסך ספציפי, כי אני אבצע את הקנייה כנראה באזור מגוריי או משהו בסגנון ולא דרך האינטרנט. ברצוני לדעת מהם הקריטריונים לבחירה..על סמך-מה בוחרים מסך LCD? בינתיים, כל מה שידוע לי שרצוי שהזמן תגובה ירד מה-16ms, נכון? מה עוד עלי לברר לפני שאני רוכש מסך? גם הבנתי להתרחק מחברות כמו mag וכדומה, ויותר להתמקד ב viewsonic, lg, samsung... אשמח לקבל תשובות מעמיקות, תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by jhony,

כשאני מריץ את דום שלוש עם הרדאון וניסיתי את כל הדרייברים מ 4.9 ומעלה יש בעיה שרואים את רוב המסך שחור ורק פרטים מסויימים נראים - ככל שאני עולה עם ההגדרות כך רואים יותר ויותר שחור כאילו הכרטיס לא מסוגל לעמוד בקצב - אם יש למישהו מושג איך לעזור לי מאוד אודה לו , פשוט לא נראה לי שהכרטיס הזה יהיה כזה חלש

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  21. ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

קניתי אותו לפני 7 שנים זה SONY 200GS TRINTRON אני רציתי לדעת ,אם היום הוא נחשב מסך טוב?

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by shlomi2003,

רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by billijoe,

רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.