כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ושווה לקנות X1950PRO של CLUB 3D ב700? החברה הזאת נחשבת לטובה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ושמתי עין על ה6600GT ולפני שנה קניתי R96P ואני רוצה לדעת אם קניה של ה6600GT היא סתם בזבוז כסף
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב החלטתי... נראה לי אני הולך על הכרטיס 6800LE של POINT OF view/ALBATRON ... האם שווה לי? ומי היבואן שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזול למחשב ישן (AMD) אין לא כניסה נפרדת (לספק) למתן מתח לכרטיס. (ספק HEX 400 ואט) נראה לי ש6670 יכול להתאים אבל לא יודע אם דורש אספקה נוספת (בנוסף למה שמקבל מהלוח אם) תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום : התקלקל לנו מחשב (בן 6 שנים) הכרטיס מסך המשולב בלוח אם התקלקל , (אני אאמת את זה ע"י חיבור כרטיס PCI ישן שיש לי) מצאתי במפרט שהלוח אם תומך ב PCI-E 16 , כתוב כך : Slots PCI Express x16 slot PCI Express x1 slot במחשב מותקן WIN 7 32 BIT . האם זה אומר שהוא תומך גם ב PCI-E 2.0 שיש היום ? אני צריך משהו זול בפחות מ 200 שקל .
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! 2 שאלות: 1) איזה כרטיס מקביל מבחינת ביצועים ל-8800GT ב-ATI? 2) ואשמח לשמוע חוות דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 D.DVI 256BIT ATI SAPPHIRE HD 3850 1GB GDDR3 D.DVI 256BIT
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לשפר את המחשב שלי ואני מתלבט מה לעשות. כרגע יש לי GTX 560 TI ואני חושב לקנות עוד אחד כזה ולעשות שני כרטיסי מסך או שכדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש ואם כן אז איזה אבל לא מחיר מופרז עד 2500 שח טופ. המשחקים שאני רוצה שיריץ לי הם BF4, WATCH DOGS ,GTA V אבל שירוץ לי באיכות הכי גבוהה או בשנייה הכי גבוהה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסית…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב GigaByte GeForce GTX690 4GB GDDR5 512Bit GV-N690D5-4GB או Sapphire ATI Radeon 6990 4GB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כדי לי להחליף כרטיס מסך כרגע ברשותי ראידון 9700 פרו ספייר כולם אומרים כרטיס חזק לא צריך השאלה שלי נמשל אם אני יקנה את הכרטסים העכשווים שמוצאים למכירה בסביבות ה 2300 האם אני יראה הבדל? באיכות התמונה במציאות ... , וכל זה בוא אני יספר לכם משהו לפני שקניתי את הראידון 9700 פרו מזמן זה עוד במחשב הישן שלי שלא קיים יותר היה ליה גיפורס4 mx 128 שקניתי מחשב חדש שבא אם הראידון וסתם הפעלתי משחק פשוט כמו פיפא פשוט לא האמנתי אך רואים כל השחקנים זוהרים כזה רואים את הגרגרים של הדשא ... זו הייתה חויה .. , השאלה שלי האם כדי לי להחליף כרטיס מס ך ... או שהכרטיס מסך שלי מוציא מספיק מהמשחקים
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-