כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב אני צריך כרטיס חדש, שיהיה יותר טוב מהנוכחי [ gefoce 6600 gt] אבל גם שאני לא אצטרך לשדרג דברים במערכת בשבילו סהכ הוא צריך להריץ משחקים חדשים סביר לא חייב להיות סופר משוכלל, העיקר שיהיה איכותי ויכול להריץ דברים חלק. אני ממש לא מבין בדברים האלה איך לבחור וזה, אז הנה המערכת שלי- מעבד AMD Athlon +3000 1.8Ghz זיכרון 2x512 mb 400mhz Patriot לוח אם 939 Asus A8N SLI כ. מסך GeForce 6600 GT שיהיה עד 800 שקל וטוב כמה שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר לDirectX10: 1. הוא יוצא יחד עם ווינדווס ויסטה נכון, מתי זה יהיה בדיוק? 2. מתי בערך יצאו כרטיסים שתומכים בו? 3. האם שווה לי לקנות עכשיו Connect3D X1950 Pro 256Mb ב1350 ש"ח ועוד איזה שנה וחצי- שנתיים, אני אחליף לכרטיס תומך DX 10? הוא יחזיק עד אז? 4. כמה בערך יעלו הכרטיסים לDX10 כשהם יצאו? (טווח מחירים). תודה רבה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ! הרגע ראיתי שכבר אצל הדובים יש את הX800 "רעיל" של ספיר והשאלה שלי האם עדיף אותו מ6800U ? הביצועים שלו טובים יותר..? משתלם לקנות אותו? וזה לא לצורכי OC כמובן... תודה!
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב לאח שלי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324610.0 המעבד QUAD 6600 כרטיס המסך שבחרנו: 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E מחיר: 240 שקל האם הכרטיס מסך חזק מספיק? אנו לא מתכוונים להשתמש בו למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך x16 מחיר 400-500 מסך 22 משחק משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הכל כאן : http://www.techpowerup.com/gpudb/ תהנו
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
היצרנית הירוקה מפיצה מנהל התקנים חדש שיספק תמיכה טובה יותר בכותרים הטריים Rainbow Six Siege ו-Just Cause 3, וגם יוסיף פרופיל SLI עדכני עבור Fallout 4 לכתבה: http://hwzone.co.il/גם-ל-nvidia-יש-מנהל-התקנים-מעודכן-עבורכם/
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אני רואה שחור לבן . כיוונתי את זה בהגדרות של התצוגות כמה שיכולתי ועשיתי את זה לPAL והתצוגה עדיין שחורה לבנה לצערי. מישהו יודע מה הבעיה? יש לי ראדון 9800 פרו של ספירה דרייברים של אומגה וטלוויזיה שהיא לא ממש טובה אבל כשהיה לי ג'י פורס הכל הלך חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין : geforce4 ti 4200 64 mb לבין geforce4 ti 4200 128 mb הקטע הוא שבאיזה אתר השוואה(שמראים יכולות של כרטיסים), לא פעם ה64 מגה הופיע מעל ה128... זה האתר http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.html תראו שגם בעוד כמה משחקים ה64 מעל ה128 ולא הבנתי למה.. אז אם מישהו מוכן להסביר לי.. ??? כי כרגע יש ליgeforce2 mx400 64 mb.. ואני קונה את הטיאיי 4200 גם 64 מגה.. אז אני לא רוצה להרגיש שכמעט לא שיפרתי.. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך בנצ'מארקים ל 4870X2, 4870, 4850X2, 4850, GTX 260 GTX 280 תודה למי שיעזור! שבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-