כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI RADEON HD 5650 ופתאם נוצרה לי בעיה במשחקים, התמונת פשוט נקרעת ולא ניתן לראות שום דבר זה קורה מיידית בעת הכניסה למשחק השתמשתי במדריך שניתן פה לתיקון תקלות "קריעת תמונה" VSYNC בעזרת התוכנה RicaTuner עם override3d3 והבעיה לא נפתרה. תמונות: http://tinyurl.com/ctzk4q4 http://tinyurl.com/bs99m6s אני ממש נואש לעזרה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך הוא? שווה? עולה 1,200 נראה כרטיס חזק ביותר .. ויש גם את Asus Radeon 9600XT אבל הוא לא מופיע בשום אתר, בכל מקרה אני קונה מהיבואן
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך שיש לו חיבור של 6 ו-8 פינים. עכשיו לי יש רק 2 של 6 פינים. מה אני עושה? אני לא מבין כלום בחיבורים. והכרטיס מסך לא בא עם כבלים בגלל זה אני שואל. ויש לי ספק של CORSAIR 550W אם זה חשוב בדקתי עכשיו את החיבורים ויש לי 2 של 6 פינים אבל לאחד מהם מחוברים עוד מין 2 פינים נפרדים כאלה. זה מה שאני מחפש?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי יש לי gigabye 6600gt נמאס לי שהוא כל הזמן עומד על 47 מעלות. ניסיתי להוריד לו את התדרים, אבל כלום הורדתי את מהירות המעבד מ 500 ל300 וכלום לא עוזר, מה עושים? אגב מישהו נתקל בבאג הזה: כאשר אני מגדיר מהירות בנפרד ל 2D ול 3D אז המעבד באמת שומר על השינוי והזכרון לא!! כלומר הזיכרון אינו מוגדר לכל פרופיל בנפרד. אם הגדרתי מהירות זיכרון ב 2D ל 600 וב 3D ל 1000 הוא לא יודע להפריד ביניהם, הוא שומר לי את האחרון שבחרתי לשתי הפרופילים
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לבנות מפרט HTPC לצפית סרטים רגלים וHD וקצת משחקים (לא כבדים ממש) המפרט הוא בערך: (עוד לא סגור...) E2180 שהיה ל 3.0GHZ 2GB 800 HD 500GB ו..או HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=239&grp=3 ב 195 שח... מזה Hyper Memory ?? או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229&grp=3 ב 290 שח... או Palit Radeon 2600XT 512MB DDR3 PCI-E Retail http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=107 ב 317 שח... או Sapphire Radeon HD2900GT 256MB DDR3 DVI Bulk http://www.sapphiretech.com/us/products/products_…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אני רואה לוחות כמו של DFI שתומכים ב3 כרטיסי מסך כמו 4870 בו זמנית! עכשו הם רושמים ששני חיבורים PCI יהיו X16 ואילו השלישי יהיה X4 ויעבוד בתור כרטיס פיסיקה. מה זה אומר? ומבחינת משחקים וביצועים מה זה אומר או נותן? מישהו ניסה או מכיר או יש לו REVIEWS או הסברים על זה ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך SAPPHIRE ATI RADEONX1650 PRO 512MB DDR2 AGP GIGABYTE 7600GS 512MB 128BIT PCI-E RETAIL שניהם כמעט 600 ש"ח כפי ששמתם לב המחשב שלי ישן לוח תומך רק AGP , מה אתם ממליצים והאם יש משהו אחר באותה רמת מחיר שהוא ל AGP תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ! ראיתי במספר אתרים כי אפשרי להתקין DX10 על XP רציתי לדעת לפני שאני מבצע זאת האם זה באמת אפשרי וזה לא יפגע לי במערכת לדוגמה: http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם שווה לי השידרוג? יש לי לוח תומך PCIE 2.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות פנדה ולכן אני מבקש שלא תתנו לי לינקים לחנויות אחרות... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 האם יש אופציה יותר טובה במחיר הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
או יותר נכון... הציעו לי את 2 המסכים האלה באותו המחיר... sony lg השאלה היא אם זה שהסוני הוא 12ms עושה אותו עדיף על ה-lg שהוא 16ms? (כי בתכלס האל גי עדיף בגלל הגודל שלו...)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-