עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן יחסית, עם כרטיס מסך ישן עוד יותר... מפרט- פנטיום 4 חד ליבתי 2.4 גיגה זיכרון וכרטיס רדיון 9600 XT ישן. (AGP) אני לא ממש מעודכן בכרטיסי מסך... מהו הכרטיס האופטימלי שיכול להחליף בכבוד את 9600XT שלי בלי ליצור יותר מדי צוואר בקבוק? ראיתי ביד שניה ג'יפרוס 7600GS AGP ב200 שח מומלץ? אשמח לתגובות ועצות, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by liortaib,

יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by liortaib,

רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. המפרט שלי כרגע:AMD 4200 +@2400MHZ SAPPHIRE HD3850 256 MB OCZ 2 GB RAM אם אני ישדרג את הכרטיס ל4850 יהיה הבדל משמעותי? שימו לב גם למעבד החלש :-\

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. כזה לדוגמא תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by udilbaz,

שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. 290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על כרטיס מסך TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

אשמח לדעתכם על השוואה בין 3 הכרטיסים הנ"ל - לכל אחד צרפתי את היתרונות והחסרונות לפי דעתי, ולינק לסקירה רלוונטית. 1) Palit GeForce 8800GT Sonic - שימו לב שהוא לא בא עם הקירור הרגיל - הנה לינק לסקירה: http://www.tweaktown.com/reviews/1255/3/page_3_the_card/index.html (2 Palit GeForce 8800GT Super+1GB - הבעיה שלי איתו הוא שלפי המבחני ביצועים הביצועים שלו אפילו פחותים מה512MB, אבל בכל זאת, הוא 1 GB!! לינק לסקירה: http://www.firingsquad.com/hardware/palit_geforce_8800_gt_super+_1gb_review/ (3 Gigabyte_GeForce_8800_GT_GVNX88T512HP - היתרון שלו הוא שיש לו קירור של זלמן אבל במבחני ביצועים הוא הוציא פחות מהPALIT... לינק לסקירה: http://hothardware.com/Articles/Gigabyte_GeForce_880…

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by david6655,

שלום לכם, אני עומד לשפר את המחשב שלי ואני מתלבט מה לעשות. כרגע יש לי GTX 560 TI ואני חושב לקנות עוד אחד כזה ולעשות שני כרטיסי מסך או שכדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש ואם כן אז איזה אבל לא מחיר מופרז עד 2500 שח טופ. המשחקים שאני רוצה שיריץ לי הם BF4, WATCH DOGS ,GTA V אבל שירוץ לי באיכות הכי גבוהה או בשנייה הכי גבוהה... תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by LmanYan,

היי אני כרגע בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך: GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 OC או Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC ממה שהבנתי אין כול כך הבדל בין הביצועים של הכרטיסים(השימוש יהיה גיימינג כמובן) ולכן יש לי התלבטות.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה

18. Started by F430,

אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?

19. מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)

20. Started by compman112,

שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by avi.hagit,

יש לי כרטיס מסך 6200 טורבו קאש שבוע ימים ואני מאוכזב מימנו לאלה אני מעונין לקנות משהו יותר רציני שיריץ לי משחק כגון gta אנדרס fifa 2006 ועוד בסיגנון זה משהו בסכום של 400 עד 600 שח המחשב שלי הוא amd 3000+ לוח גיגביט ga-k8nf-939 גיגה ראם 512*2 240 גיגה צורב של nec 3550 איך המחשב בכללי?

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  25. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=134103&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=154&aff=Zap אין הרבה שאלות. שווה או לא? עד כמה יפריעו לי 1 עד 5 פיקסלים כבויים? זה מסך אדיר, יותר טוב מה 730B של סאמסונג. מה אתם אומרים? אני מתכוון להזמין היום.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.