עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  2. או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח. זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ? \או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ? בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by mikezaush,

אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by trocker,

אם תוכלו להגיב מהר אני אשמח מאד מאד אני צריך כרטיס נחמד בסביבות 600-700 ושזה יהיה לAGP*8 אני לא חייב שזה לא יהיה על הרזולוציה הכי גבוהה ואופציות דולקות בהכל משהו חמוד לפרו אוולושיון ודברים כאלה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by Odedb52,

אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by TheRedEye,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?

8. Started by DXM,

השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by Tomer75,

קראתי את המדריכים וההמלצות והתחלתי להתבלבל בין GS לGT, "פתיחת צינורות" וכיוצא בהללו... אז אולי אפשר קצת עזרה חבר'ה: יש לי AMD ATHLON 2600 עם 1GB זכרון, לוח-אם של Gigabyte וכרטיס מסך FX5700 עם 256MB. התקציב שלי להחלפת כרטיס המסך הוא עד 900 ש"ח וכמובן רק AGP. יש רעיונות מה הכי כדאי לי? תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.

11. Started by dd7,

כרטיס מסך עם hdr כמו שיש לראדון הכי זול שיש אני רוצה לראות סרטים באיכות

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by rikus,

מי מנצח? בהנחה שיש 7950GT של 256MB...ואם לא אז מה ההבדל...?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by x-amin,

חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by lirancoh85,

מצאתי את הכרטיס הזה באיזה אתר למכירה הייתי בטוח שהוא נכחד אני זוכר לפני חצי שנה זה היה אחד הכרטיסים מחירו עמד על כמעט 3000 מה אתם אומרים בשביל 950 שח שווה לקנות ???? http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3566

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

16. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

17. Started by levimadman,

המפרט שלי: Gigabyte GA-8SIMLH 1.7ghz 512mb ddr 333mhz (לוח לא תומך ביותר מ333) gigabyte fx 6800 128mb 256bit gddr3(הדגם הרגיל) עכשיו השאלה שלי היא זאת.. ביצעתי בכרטיס מסך שלי פתיחת צינורות עיבוד(ל-16) עשיתי oc די גבוה.. Core 392 Memory 873 בסטוק: Core 325 Memory 700 ולמרות זאת אני מקבל ב3dmark05 תוצאה של 3000(שיפור די רציני מלפני השיפורים בכרטיס). שהכרטיס שלי בסטוק אמור להגיע ליותר.. עכשיו אני יודע שזה קשור למפרט המגביל שלי וחשבתי להחליף מעבד... (אני לא מתכוון להחליף את הלוח) השאלה שלי היא אם אני אחליף את המעבד למשהו יותר חזק.. בגדר הנתמך כמובן(של הלוח) במהירות של 3.0 האם אני ארגיש שיפור משמעותי? או שזה כבר לא יעזור? תודה.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by BenK,

שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה

19. Started by nadaviz,

מהירות העברת הנתונים הוכפלה, אפשר להעביר הרבה יותר חשמל וניתן לעשות Share על ה- Device! http://news.com.com/PCI+Express+2.0+nears+completion/2100-1006_3-6123758.html?tag=nefd.top

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by manganga7,

שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by thealon,

הזמנתי דרך אתר אינטרנט את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=51 וקיבלתי את הכרטיס הזה וקיבלתי את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=67 האם יש הבדל בכרטיסים? מי מהם עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by gjook,

שני הכרטיסים , הם לאפיק agp. http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3490 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של פאליט , mb256 , 256bit ..... האם קיים איזה שהוא היתרון ל x800 gto...? או שפשוט , ה6800gs טוב ממנו מכל הבחינות?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by manz11,

אם יש הבדל מהותי ובמה הוא מתבטא בכול הנוגע למישחקים וכאלה...

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  25. רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.

דיונים חדשים בפורומים