עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך מחשב כי של התחיל להחליף צבעים וגם כי הוא כבר בן 4.... אז בגלל שאני לא ממש מתמצא במסכים אני מחפש מסך CRT 17 אינט'ש בממחיר של עד 1000 ש"ח וראיתי במכרז של וואלה את המסך הזה :http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604526 ורציתי לשאול איך הוא ? כי קראתי ביקורות והן אומרות שהוא דיי טוב.. השאלה שלי היא האם שווה לקחת אותו או לקנות מסך אחר ואם אחר אז איזה ?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by avidan28,

http://www.vr-zone.com/?i=4704 האתר הנ"ל מדווח שלא יצאו גרסאות 8XXX ל AGP בעוד שבאתר שלנו יש חדשות על סדרות שלמות על ציפים עדכניים לממשק הוותיק. אשמח לדעת מי צודק ולמי יש מקור יותר אמין ואיפה אפשר קצת להתעמק בנושא. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by GAL SHAMIS,

מה דרייברים יותר טובים ? [למרות שאומגה מבוססת על קטלייסט] אבל איזה דרייברים אתם מעדיפים ומשתמשים? כמובן לכרטיסי רדאון של ATI

5. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ה (ותודה רבה לראול, שעזר לי), אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 1. PowerColor X800XL 2. PowerColor X800XT 3. Inno3D 6800GS כמו כן, אשמח לדעת איך ה-X800GT/X800GTO ביחס ל-X800XL. תודה מראש, אוראל

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by tavlins,

שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין : geforce4 ti 4200 64 mb לבין geforce4 ti 4200 128 mb הקטע הוא שבאיזה אתר השוואה(שמראים יכולות של כרטיסים), לא פעם ה64 מגה הופיע מעל ה128... זה האתר http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.html תראו שגם בעוד כמה משחקים ה64 מעל ה128 ולא הבנתי למה.. אז אם מישהו מוכן להסביר לי.. ??? כי כרגע יש ליgeforce2 mx400 64 mb.. ואני קונה את הטיאיי 4200 גם 64 מגה.. אז אני לא רוצה להרגיש שכמעט לא שיפרתי.. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by Albetron,

אני צריך בנצ'מארקים ל 4870X2, 4870, 4850X2, 4850, GTX 260 GTX 280 תודה למי שיעזור! שבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by fanan89,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-600 ש"ח שיהיה לי למשחקים כמו Call of Duty 4 וה Orange Box. אני לא בטוח כרטיס של איזה חברה לקנות (ATI/NVIDIA) ואיזה כרטיס נותן את היחס תועלת-מחיר הכי טוב ושיספק אותי למה שאני צריך אצל כל חברה :s05:. הצעות?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  9. כיוון שאני מריץ ויסטא לא ניתן להפעיל תוכנות ששולטות בחומרה כגון ATI TOOLS, לא הצלחתי למצוא דרך להוריד את השעונים.. הסיבה היא שהכרטיס מגיע ל 100 105 מעלות די מהר ואז הוא פשוט נכבה, דפקתי לו את המשחה הטרמית בזמנו שניסיתי לחדש, זה כרטיס זמני גם ככה, אבל אני אשמח אם למישהו יש פתרון..

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Night,

איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. אז ככה. יש שני מחשבים כאשר אחד הוא מרכזי לALL AROUND כבד ומתיש והשני HTPC לשימוש עיקרי של צפייה בHD. עכשיו אני מעוניין לשדרג את הכרטיס ה ASUS GTS8800 640 MB עם שני כרטיסי HD4870 של ATI... יש לי הרגשה שהכרטיס הזה הולך לעשות שמות ל NVIDIA ביחס איכות כסף הם כבר עשו עם ה HD4850,גם אם בסוף התברר ש4870 לא מצדיק שדרוג אני אלך על צמד 4850. לשאלתי- היות ו GTS8800 הוא באמת כרטיס חזק ואיכותי ,אין לי מושג איך הוא ב HD חשבתי אולי להעביר אותו ל HTPC במקום ה SHAPPHIR HD2600 PRO 512 MB. אבל מישהו אמר לי שקיים סיכוי לא קטן שATI עושה עבודה טובה יותר עם HD מאשר ה GTS. למכור אותו נראה לי לא כדאי ועדיף להשאיר אותו על HTPC ולמכור כבר את HD2600 . מה הייתם עושים במקומי? (המפרטים של המחשבים <…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

14. Started by SkeletonBoy,

לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש מ-KSP עם כרטיס מסך 7600GT של POV... כשהגעתי הביתה והרכבתי ת'מחשב היה לו רעש של טרקטור (רעש של אוורור חזק מאוד!!!) לקחתי ת'מחשב ל-KSP והם אמרו שזה הקירור של הכרטיס מסך וככה הוא אמור להישמע זה הגיוני בכלל? ככה הכרטיס אמור להישמע? ואם יש לי אפשרות להחליף ל-7600GT של ג'יגהבייט עם הקרור הפסיבי השקט... לעשות את זה? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  15. ז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסית…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. שלום רב, בשבוע הקרוב ככול הנראה ארכוש לעצמי מערכת חדשה, בשעה טובה. המערכת תיהיה מבוססת AMD, ככה שהאופציה ל-SLI אינה בנמצא, לצערי. אני כרגע בשלב שבו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, עד כה תיכננתי על ה-5850, אך לפי התוצאות האחרונות ב-Tom's Hardware ה-GTX 470 מראה תוצאות עדיפות קצת יותר, בעיקר כשמפעילים פילטרים, משהו שמאוד חשוב לי. כמו כן ישנה התמיכה בפיזיקס וקודה. אבל הבעיה היא שבעתיד אם אבחר ב-GTX470, לא תיהיה אפשרות לשדרוג קל, רק להחליף כרטיס. נכון שמערכת מרובת כרטיסי מסך לא שווה את הכסף, אבל לעתיד זה שדרוג לא רע, כשירדו המחירים של הכרטיסים הללו, והמשחקים יתחילו לרוץ לאט יותר. 5850 ב-CF מראה תוצאות נחמדות, כמעט פי 1.7 מעל כרטיס בודד, שזה לא רע בכלל בכלל. אבל שוב.. בעתיד, השיפו…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by oshimi,

כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…

22. השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by rony1880,

היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by Yellow,

מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים