כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו שאלתי את השאלה אבל העניין לא יצא לפועל. כרגע העניין שוב עלה על הפרק ואני רוצה לנסוע עוד היום לקנות את כרטיס המסך. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 3 מסכים בו זמנית, או ב- DVI DVI HDMI או בDVI VGA HDMI או ב DVI DP HDMI. מה הכרטיס הכי זול שעושה את העבודה? (NVIDIA או AMD, לא משנה) אריאל
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Gigabyte radeon hd5850 מה עושים במצב כזה? ניסיתי לנקות אותו עם קצת פן ושואב ולא עזר מה לעשות? איפה אפשר לקנות מאוורר כזה כמה עולה? האם אני יכול להחליף לבד או שכדאי לתת רק לטכנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד ב…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivo אז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשב עשיתי כל מיני ניסיונות עם virtual dub ועוד כל מיני תוכנות המטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחצי בקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת avi שישקול 700 מגה אחרי המון ניסיונות הגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגה אבל לא ראו אותו טוב ראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמרי אני מאמין שזאת בעיית הגדרות מישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ? ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליות נ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvid אני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לק…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .
-
- 14 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה מסך מבית טוב כמו שאומרים נתונים על הניר מעולים כולל DVI רענון 16MS ועוד כל טוב מסך יפה כולל ציפוי זכוכית על הפנל הקידמי דבר שלא קיים באף מסך המחיר כולל משלוח 2200 ש"ח . אני לא חושב שיש מסך שנותן כל כך הרבה עבור מחיר כזה. אז למה הוא לא מומלץ אף פעם? אף פעם לא מדברים עליו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=20597
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
HD 2900XT או 8800 GTS מבחינת ביצועים ותמורה לכסף אגב שניהם בערך אותו מחיר HD 2900XT הבנתי שהוא הכי מיתקדם של ATI אז האם הוא יותר טוב מ ה 8800 GTS?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חוץ מזה שהם נראים שונה מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מחשב חדש = בשבוע הקרוב....חיכיתי כבר יותר מידי זמן = הלשון בחוץ... וזה הלוח שאני קונה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 אני יודע שליקראת סוף החודש הבא = כבר יהיו כרטיסי מסך עם DX10 השאלה שלי היא האם כדאי ליקנות כרטיס מסך פושטי ( בכל מיקרה שידרוג עבורי כרגע) = 7300GS ב 350 ש"ח ואז בתוך חצי שנה = כשכבר יהיו כאן כל האלופים = להחליט אז על כרטיס ראוי? ובכלל מה שאני לא סגור עליו = זה האם DX10 קשור איכשהו גם ללוח האם ? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש בויסטה דברים שפועלים רק עם כרטיסי DX10 ? (אני מדגיש, לא משחקים)
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי gf 6600 ועד עכשיו הוא עבד מעולה. לאחר התקנת XP, directx 9.0c ודרייברים עדכניים, התצוגה במשחקים מתחילה להראות כל מיני הפרעות, פסים מוזרים על המסך וכו'. במשחק כבד זה קורה מייד, במשחקים דביליים זה קורה לאחר חצי שעה בערך. האם יש דרך לעשות דיאגנוזה לכרטיס מסך עם תוכנה כלשהי? האם יתכן שהמאוורר דפוק? מוזר לי שזה קרה יחד עם התקנת הווינדוס... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-