כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף למשחקים? ולמה? לי יש LG FLATRON 775FT איך הוא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחים שלי האם למישהו יש או שמע וממליץ על הכרטיס x800xl 512mb vivo pciexpressx16 כדאי לי ליקנות והאם הוא נחשב כטוב למשחקים. נ.ב א. אני חדש אז האם צריך דרייברים מסויימים כדי להפעיל וכו... ב.(אני יודע שזה לא המקום אבל בבקשה עזרו לי) בנוגע למעבד האם כדאילי לקנו 64 bit משום שאמרו לי שיש לו בעיות תמיכה וכו.. האם זה נכון או שזה שטות והוא מפעיל הכל... בתודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום 6800gt ל AGP מכל חברה בכל חנות מחפש בנרות , אודה למישהו אם הוא יודע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני תוהה לעצמי, אמנם אני נהנה נורא מהGAINWARD GTX260 GS שקניתי לפני חודשים ספורים, אבל עכשיו כשיצא ה5850 שעולה 1400-1500 ש"ח, אני מתחיל לתההות האם אני יוצא מופסד מכל העניין? הGTX260 שלי עלה לי 995ש"ח פחות או יותר, האם יותר משתלם לקבל את הביצועים של 5850 ב400 שקלים נוספים כיום?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שנוסע (עבודה) מידי פעם לארצות כנראה ששבוע הבא הוא שם ככה אז אני מתלבט אם לקנות את 8800GTX ההפרשים בין הארץ לארצות הברית כמעט 1000 שקל מה גם שהדולר יחסית נמוך מישהו יכול להמליץ לי על חנויות מסוימות?? ובכלל האם זה כדאי מבחינת אחריות?? יש בעיה לשלוח מוצר לחו"ל לתיקון ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר לטלוויזיה כמו שצריך אבל: 1.הצלחתי לראות רק פעם אחת בטלוויזיה,מאז משום מה שאני משנה בדרייבר ל single display ובוחר בטלוייזיה המסך של המחשב הופך לשחור אבל בטלוויזיה לא מופיע שום דבר ואז המסך של המחשב חוזר. 2.בפעם הזאת שהצלחתי לראות גם בטלוויזיה, הוידיאו הפך לקצת מקרטע משום מה... ואין לי מחשב חלש -ראו חתימה. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות... כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח... אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק? התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב. רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים... חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה). אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050). רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס. מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה? תודה
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 שמחובר ב- hdmi לטלויזיה ... נגיד ואני רוצה לראות סרט, איך אני מפעיל שאני אראה תמונה ב- LCD ?? יש אפשרות בלחיצת כפתור לזפזפ בין המסך של המחשב למסך של הטלוויזיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי היום בחנות במקרה שהגיע כרטיס 2900 פרו ב-1400 ש"ח כרטיס עושה רושם טוב גם המחיר הוא בסדר השאלה האם עדיף על 8800 GTS 320 MB
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה, בעוד כחודש +- אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לסימולטור FSX/FS2004, עם זה אני מתכנן לקנות עוד שלושה מסכים 23" FHD. זאת חתיכת מערכת, המטרה שלי היא שהכל יעבוד חלק עם כל התוספים וכל המשאבים שהFSX צורך. אני מתלבט אם לקחת שני 470 או ש570 אחד יעשה את העבודה? תודה מראש, ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ה*8800GT עובר אפילו GTX :s05: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=196541
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
רבים חזו ש-RTX 2060 הסטנדרטי יצא לפרישה עם השקת גרסת ה-Super, אך הודות לתחרות החדשה לא רק שהוא נשאר במקומו - אלא גם זוכה לירידת מחיר בלתי מבוטלת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-