עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני קניתי לא מזמן מחשב עם הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1456 אבל בסופו של דבר קיבלתי את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 דיברתי איתם ואמרו לי שאין בעיה יחליפו לי בקלות... עכשיו השאלה אם אני צריך להסיר את הדרייבר או שאפשר להשאיר אותו בלי להתקין מחדש....? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Holy,

מי עדיף? האם עדיין NVidia סובלים מבעיות דרייברים ב-Vista?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אולי יש לכם מושג למה זה המסך די זקן

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 700 ש"ח ואני צריך לדעת איזה כדי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. מצגת חדשה מעניקה לנו עוד פרטים על ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11, אשר נחושות ליצור מהפך ביחסי העלות-תועלת של שוק העיבוד הגראפי לא יהיה זה מוגזם לטעון כי AMD מתקשה כבר שנים להתחרות עם NVIDIA בצורה ממשית ברמה הטכנולוגית, ונראה שגם במפתחת השבבים הפנימו את המצב במידה מסויימת – והחליטו לשנות את חוקי המשחק בדור החדש, עם פנייה לשוק האולטרה-מיינסטרים תחילה, במחירים שאמורים לגרום ל-NVIDIA להאדים מבושה בהשוואה ישירה. את השמות Radeon RX 460, Radeon RX 470 ו-Radeon RX 480 אנחנו כבר מכירים, וכעת אנחנו גם מקבלים אישור לכך שליבת ה-Polaris 10 אכן תכיל 36 אשכולות עיבוד, עם 2,304 יחידות עיבוד בסך הכל (מה שתוכלו למצוא ב-RX 480) – בעוד שליבת ה-Polaris 11 הצנועה תכיל 16 אשכולות עי…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא: Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT רציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו' אודה על כל תגובה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  7. רדאון 9800. במחשב רואים טוב אבל שאני רוצה לראות סרט בטלויזיה אני רואה בשחור לבן. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by shlomiu,

האם הוא זמין? אני חושב שהוא כרגע רק בנעה.. ואני מתכנן לקנות X1900GT מKSP... האם יש הבדל גדול? אני לא חושב שכדאי לחכות... (מה גם שנעה מחשבים רחוקה מאוד מהאזור מגורים שלי....)

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  13. Started by pk1,

אני מחפש כבר שבוע חנות שמוכרת 6600 gt agp באזור ראשלצ אבל כנראה ששם אני לא ימצא (חנות אחת התעקשה שאין כזה דבר 6600 gt agp ויש רק pcie) אז מישהו מכיר חנויות בת"א שמוכרות את הכרטיס מחברה טובה ועם 3 שנים אחריות?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  14. שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!

15. Started by Lucifer,

מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by eliil1,

אני נכנס והוא מראה לי: ואז התוכנה עצמה :

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by ilanb0,

איזה מן כרטיס זה מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by mentalist12,

שלום חברים, אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג] חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס. מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2 הקירור עולה 39 דולר באיביי. בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH שעולים 9 דולר באיביי בערך. יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס. http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל. אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים. סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אב…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by syberpuppy,

אני בדיוק קונה מחשב חדש וקיבלתי המון המלצות חמות לקנות את הGeforce 6800GS של EVGA השבוע החברים שלי הפתיעו אותי וקנו לי ליומולדת את ה 6800GS של GIGABYTE, השאלה שלי היא האם יש הבדל ביניהם ואם כן באיזה סדר גודל ולאיזה כיוון. אני יודע שהחברה רק מרכיבה את הכרטיס אבל אם זה ככה למה כולם המליצו לי על ה 6800GS של EVGA דווקא?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים