כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אפשר לחרוג טיפטיפה מהתקציב הלוח אם זה האחד שרשום כאן במפרט שלי (gigabyte ga-965p-s3) הכרטיס מסך שהיה לי (ומת אתמול) הוא 1900GT אם אפשר לרדת במחיר אז עדיף
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של EPOX דגם +8RDA תומך עד AGP X4 אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ATI 9600XT , ואשמח לקבל תגובות בקשר לתאימות שלו בעבודה על הלוח שיש לי. מה שבעיקר מעניין אותי זה האם ייתכנו בעיות לאור העובדה ש לוח ה EPOX שלי מבוסס על NFORCE2 שהוא צ'יפסט של NVIDIA המתחרה? אשמח אם התגובות יתייחסו להיבט הטכני ולא המחיר. הכרטיס נבחר בכוונה ומתוך ידיעה שזה נחשב כרטיס ממוצע (פלוס) יחסית היום. שאר פרטי המחשב: +AMD ATHLON XP 2400 EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL TWINMOS 2X256MB PC2700 מערכת הפעלה XP PRO עם SP1 דרייברים מעודכנים (כולל BIOS) עד היום המערכת הזאת עבדה ללא בעיות. כמו שהזכרתי בהתחלת ההודעה, הכי מעניין אותי זה האפשרות שרכיב של ATI לא יעבוד מול NVIDIA . מה דעתכם? תודה! - שאדי
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Quadro FX2000 128MB AGP כמה הוא שווה? אני רואה שבגולדטופ הוא עולה כמעט 3,200 ש"ח.. אבל למה שלי יש אין את המאוורר עליו.. קצת פרטים? כמה שווה בערך?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
R520 Taped Out, Yields are Key Risk ATI has completed test wafers on 90nm at TSMC and has hit its milestones to date for its next generation R520 product due out in Spring 2005, CSFB wrote. In early November a high-ranking source close to ATI Technologies confirmed that the chip known as the R520 had been taped out, which means that the completed design of the processor had been sent to an ATIs foundry partner. Key risk ahead is achieving strong yields on 90nm, a point too early to call but potentially less risky since low-k and copper issues were resolved at 130nm. ATI noted that the next two years will see major architectural jumps (likely Pixel Shader 3.0 in 05 and DX1…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ אם אתם זוכרים אז היה לי לפני כמה זמן בעיות שהכרטיס לא עבד אז הלכתי לחנות שירות מצויין ותוך יומיים החליפו לי לחדש, מאז שיש לי אותו שאני משחק ניד פור ספיד קרבון על 1024*1280 המשחק לא עובד בצורה חלקה יענו מדי פעם יש נפילות חדות של FPS וזה ממש הורס את המשחק אני משחק על מקסימום עם 4*AA ולפני שהחליפו לי זה עבד לי טוב... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1. SAPPHIRE RADEON HD3870 ULTIMATE SILENT HEATPIPE 512MB 2. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB 3. SAPPHIRE Radeon Toxic HD3870 512MB (כולם DDR4) ההתלבטות היא מה מבניהם הוא הכי איכותי? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה: http://www.silvup.net/up/zsmzzba67may8e9.jpg המפרט של המחשב: http://www.silvup.net/up/zerwe1az2h4qpiz.jpg אה שחכתי להזכיר הכרטיס כרגע על הליבה-450MHZ הזכרון-398MHZ עכשיו מה לדעתכם המקסימום שאני יוכל לקבל מהכרטיס. הספק הוא 500W של JSP-TECH.[ג'נרי \=] וחוץ מRivatuner אני צריך עוד משהו?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL עכשיו אמרו לי בחנות שהוא כבר ישן והציעו לי GeforceFX 5800 יש הצעות? אולי לקחת את ה Geforce או להשאר עם ה Radeon 9500 pro או לקנות Radeon יותר טוב מה שבראש שלכם תודה מראש Spid3R
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע כרטיס המסך שלי הוא geForce 9400GT (כן אני יודע, מעפן ביותר...). הוא נדפק ואני רוצה להחליף. אני רוצה כרטיס שיהיה נחמד למשחקים, לא חייב איכות הכי גבוהה, אבל שיריץ סבבה. הנה המפרט: 2 ג'יגה ראם, לא יודע של איזו חברה (זה משנה?). מעבד - E6400. ספק ג'נרי (איכסה) של 400W. הייתי בטוח שזה היה 500 פעם לוח אם - Asus P5VD2-MX. יש טעם לקנות למשל 4850 (אם צריך אני אקנה גם איזה ספק נורמלי), או שיהיה צוואר בקבוק גדול מידי? בעקרון הנטייה שלי היא להשאר עם הספק הזה, לפחות בינתיים. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך GTX650 Ti Boost 2GB GDDR5 ואני מחפש שווה ערך יותר בזול או יתר בצועים 15% בתוספת 100 ש"ח וכמו כן איזה מעבד וזיכרון ימצו איתו את הפונטציאל
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מדובר על Counter-Strike , משחק שהמפרט שלי אמור להריץ ללא קושי על 100 FPS, וגם מריץ מצויין. אך לאחר כחצי שעה פתאום יש ירידה ל-60 ואפילו 30 FPS . לא מבין מה קרה בדיוק. צריך לציין שבזמן המשחק יצאתי לווינדוס וראיתי בתוכנת EVEREST שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 60 (10 יותר מהטמפרטורה במנוחה) ככה שאני באמת לא מבין מה הבעיה. וזה קרה יותר מפעם אחת. מדובר על מחשב חדש עם הדרייברים הכי עדכניים והמפרט המלא בפרופיל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש 2 מתחרים עיקריים שנתקעתי עליהם 4870 וה 5750. יש איזה אתר שמציע את ה 5770 ב 499 , נראה קצת לא הגיוני, מחר אתקשר לבדוק את העניין חוץ מזה מה באמת עדיף? האם DX11 כל כך שווה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-