כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זהו נשבר לי אני לא יודע איך לשפר את המחשב זה המחשב שלי 3.0GHZ SIS661FX (אין לו את הבעיה עם 6XXX) 1GB RAM FX5200 - AGP טוב יש לי AGP אני לא יודע מה לעשות לשפר את המחשב החזרתי את ה-GS כי הלוח אם היה יקר אז תוכלו להמליץ לי התקציב בכותרת לא יותר מזה לא איכפת לי יד שניה העיקר עם אחריות
-
- 14 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה באחת מהחנויות ב1200 שקל... לאיזה כרטיס הוא משתווה? לא מצאתי בשום מקום ביקורת עליו... וכן, עשיתי חיפוש פה לכל העלוקות
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שאלתי אולי בסיסית אך בעצם נוגעת ללוחת ישנים יותר וטיב העבודה שלהם מול כרטיס חדש יותר
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מצליח לראות וידאו בצג השני (מחובר לטלויזיה) את השאר אני רואה כראוי כלומר רואים את מדיה פלייר ואת התרגום אבל לא רואים את הסרט עצמו במקום זה רואים צבע שחור ברשותי כרטיס מסך מסוג GForce 2 mx400 + tv-out מערכת ההפעלה היא WIN XP +sp1 והדריברים של כרטיס המסך הורדתי לפני שבוע מהאתר של nvidia יש לציין שלפני חודש עבדתי על אותו מחשב (לפני הפירמוט ) עם אותה חומרה והצלחתי לראות!!!! לכן לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה חוץ מזה עדכנתי את הוינדוס באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר. כמובן שבדקתי אם הדרייברים מתאימים וגם הסרתי והתקנתי שוב ... אולי הסיבה זה שבדרייברים החדשים יש איזה שהוא באג?....... אין לי מושג אנא עיזרו תודה ???
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה. רכשתי כרטיס מסך של יצרן אנונימי והכרטיס הנ"ל אמור להיות GF440 64M DDR בבדיקת ביצועים עם הכרטיס מסך הזה קיבלתי תוצאות מאוד מאוד מאוד נמוכות לכרטיס מאותו דגם בדיוק אבל של יצרן אחר. כמובן שהתוצאות השו בין אותה מערכת בדיוק וההבדלים היו כ 40 אחוז דבר שגרם לי לחשוב שאולי על הכרטיס לא היה זיכרון מהסוג שהוא אמור היה להיות.ניסתי למצאו תחת הוינדוס אקס פי ותחת הדריבר של NVIDIA דרך תוכנת סיסופט סנדרה ובשום מקום לא ראיתי את המידע עבור סיוג הזיכרון אם זה DDR OR SDRAM אם מישהו מכיר תוכנה כדי לדעת את התנתון החסר והחשוב הזה . אשמח לקבל לינקים להורדה או אפילו את התוכנה עצמה. גם תוכנות דמו יתקבלו בברכה אבל שיעבדו העיקר. בתודה גולני
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה המחיר שלו 1150 האם הוא שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
התעסקות נוספת עם הליבה הגרפית שב-Radeon RX 6800 XT וב-Radeon RX 6800 מגלה לנו עובדות מעניינות מאוד שגם לכם כדאי להכיר - ריכזנו אותן עבורכם בכתבה זולכתבה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי) השאלה היא כזאת: למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב. במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל. כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים. אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים. האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח P8P67 Deluxe B3 s1155 של asus ספק High Current Pro 850W Active PFC 13.5cm PSU HCP-850 אני יכול לעשות SLI עם 2 GTX 580 ASUS תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בלי חריגות, 300 היה המחיר המקורי אני מוכן לחרוג עד ל350. מצאתי שתי אפשריות : 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=26418 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=23228 בעיקר למשחק CS כדי שיעבוד עם כל הפילטרים וסמוקים לא יורידו את הFPS אבל גם למשחקים חדשים יותר כמו COD וכו' יש לי ספק 450 לא ג'נרי. מעבד :intel pentium D 945 זיכרון 2 GB של קינגסטון. לוח אם : Gigabyte 8I945PLGE-RH מסך: samsung SyncMaster 931B ואני משחק רוב הזמן על רזולוציה 1024X768 ולא נראה לי שאני יעשה OC אלא אם כן הכרטיס יאפשר לי OC טוב בלי להשקיע כסף נוסף. אם אפשר תגובה מהירה בבקשה כי אני רוצה לקנות אותו כבר היום או מחר בבוקר. המשך יום נע…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. ;D
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-