עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by charm,

חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש

2. Started by CashMAn,

אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!

3. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. Started by radioded,

היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה

8. Started by zxcvbn2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  9. http://www.abtouch.com/1911.asp

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by RS4,

יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by mind5,

P4 1700 MHZ מעבד SINGER POWER 300W ספק RDRAM 512 MB זיכרון p4t-cm ASUS MOTHER BOARD לוח אם יש לי כניסות AGP ורוצה לקנות כרטיס 7600GT AGP האם הכוח שלו ינוצל ?! תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

14. Started by irounet,

ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by eliranl,

מה הבדל בניהם ואם זה כל כך משנה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

17. Started by hichcock,

היה לי כרטיס מדגם radeon 9800xt hercules מעוניין לקנות משהו... לוח אם - asus p4p800 deluxe מעבד - intel 2400c תקציב - 1000 שקל. תודה.

18. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by TheStriker,

שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…

22. Started by yonatanph,

כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. ואם לא למה ? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by avi909,

מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש. אני צריך להחליט איזה כרטיס מסך אני רוצה,אז הינה הכרטיסים שהחנות מחשבים הציעה לי: NVIDIA: GIGABYTE: GeForcePCX7600 128Bit 512MB GeForcePCX7600GT 128Bit 128MB-DDR3 GeForcePCX7600GT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: GeForce PCX6800GS 256Bit 256MB-DDR3 GeForce PCX6800GS 256bit 512MB-DDR3 GeForce PCX7600GS 128bit 256MB GeForce PCX7600GT 256MB ATI: GIGABYTE: Radeon RX1650Pro 128Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1600XT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: Radeon RX700 128Bit 512MB Radeon RX800GTO 256Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1300PRO 128Bit 512MB Radeon RX1600PRO 128Bit 512MB זהו בעקרון,לקחתי את הכרטיסים שבערך בטווח מחירים שלי,800-1000 שקל. אני רוצה שD10 יכנס לשוק כרטיסי המסך לקנות אז אני לא מ…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים