כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1650_xt_preview/default.asp עריכה: http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2864 http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=895&cid=2
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על הכרטיס הזה? הוא משתלם מבחינת המחיר לביצועים? Asus Extreme ATI X1600 PRO PCIe 512mb http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3251 יש כרטיס אחר שעדיף עליו באותה סביבת תקציב? (750ש"ח) עדיף אולי 256mb ומעבד גרפי חזק יותר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או משהו בשם אחר בסביבות החצי שנה - שנה..
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה
-
- 15 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-